הבעל והקריירה

yezra7

New member
בלי קשר לכל מה שרשמו פה..

אם לא טוב לך ביחסים האלו תגרמי לו בדרך כזו או אחרת להבין שאת צריכה להיות איתו לבד ולדבר איתו חבל שיעברו ככה עוד שנים נוספות ואת לא תהיי מאושרת.. תני לו עובדה שיבין שמשהו לא בסדר. את בחרת אותו מהבחינה הזאת ולא חשבת על העתיד...עכשיו את רוצה את בעלך בחזרה..דיי מובן. תגידי לו את זה@:)

dovk

New member
לחם שחור?

- לחצילים אני מתכוון, כן? בכל אופן, אי אפשר לגרור אף אחד לטיפול זוג, למרות שזה בדיוק הפיתרון הנכון. בעלך הוא וורקוהוליק, ואת לא חייבת לחיות עם המצב הזה - אם הוא לא נראה לך. מייבש כביסה זה ממש לא העניין, אני מאמין שהבאת את זה רק כדוגמא, נכון. בכל אופן הדרך היחידה "לגרור" בן זוג שלא רוצה טיפול זוגי, זה ללכת לבד לטיפול הזוגי. הטיפול יעזור לך להפסיק להשתתף בסיפור הזוגיות שלכם בדרך שעשית עד כה. את תישתני, ואז, או שהוא יבין שהמשחק השתנה ויצטרף אלייך, או ששניכם תבינו שזה זמן לפרק את החבילה - וברוח טובה. לא יודע כמה שנים אתם נשואים, אבל מה שלא עשית לבד עד היום (לשנות את המצב), לדעתי גם בעתיד לא תוכלי לעשות ללא עזרה מקצועית. שינוי אפשרי - אבל רק של מי שרוצה להשתנות. לבעלך המצב כנראה מתאים ואין לו סיבה לשנות. אותו לא תוכלי לשנות, רק אותך וגם זה לא בקלות. יעוץ זוגי זו הדרך לפרוץ מעגל קסמים כזה, של חיים במלכודת דבש כמו שאת מתארת. בהצלחה

ניופאן בראשון לציון , ולא צריך להיות עובדים?

הממ מעניין. מעניין מאוד. להגיד שאני מכיר את חיים או את שמוליק?

למעלה