הבעל והקריירה

ICanDoScienceMe

New member
הבעל והקריירה

מתחילת הקשר שלי ושל בעלי היה ברור לי שהקריירה שלו הולכת לשחק תפקיד מרכזי בחיינו. אני חושבת שאפילו אהבתי את זה באיזה שהוא מקום...בעל- מנהל בכיר באיזה חברה...הזמנות לקוקטליים ולחופשות יוקרתיות.....חלומות...!!! כבר שנתיים שאנחנו מתראים רק בסופ"ש וגם זה בקושי, הכל בעצם נופל עלי. אני יודעת שבסופו של דבר משם מגיע הכסף שבזכותו יש לנו בית מדהים, 2 רכבים וכל מה שהילדים צריכים ויצתרכו בעתיד, אבל מה איתנו...? אני רוצה לגרור אותו לטיפול זוגי, משהו קצר רק כדי שניישר איזשהו קו. בינתיים אני לא מצליחה לגרור אותו לקנות מייבש כביסה חדש, הוא פשוט הפיל את זה עלי. אמר לי שיש איזה חנות בשם ניופאן ברשל"צ ויש שם מחר מכירה מיוחדת לעובדים (חבר שלו עובד שם או משהו כזה) והכל בהנחות ולא באמת צריך להיות עובד בכדי לקנות. כל הקומבינה הזו עלי ועוד ביום שישי.....גם הוא עובד ביום שישי וגם אני צריכה ליסוע עד ראשון לקנות מייבש. זהו השבוע אחרי שהוא מסיים איזה פרוייקט גדול אני לוקחת אותו לשיחה. משהו חייב להשתנות

מריוס זכריה

Member
מנהל
משהו אכן צריך להשתנות

את צריכה להפסיק לעשות פרסומות בזמנך הפנוי. זה לא בריא לזוגיות. אני לא הייתי קונה בחנות שמתפרסמת על עבודה בעייניים.

I C E M A N 7

New member
תני לי לנחש

והנסיעה לראשלצ בשישי בבוקר נופלת לך בדיוק על הבית קפה עם החברות, נכון?

כל הכבוד על ההשקעה

כמה מקוריות וההעזה, והכל כדי למכור כמה מכשירי חשמל מעפאנים - את שווה כל שקל שמשלמים לך, תאמיני לי.

seeyou

New member
"שנתיים שאנחנו מתראים רק בסופ"ש וגם זה בקושי"

-" היה ברור לי שהקריירה שלו הולכת לשחק תפקיד מרכזי בחיינו. אני חושבת שאפילו אהבתי את זה באיזה שהוא מקום...בעל- מנהל בכיר באיזה חברה...הזמנות לקוקטליים ולחופשות יוקרתיות.....חלומות...!!! " -"אני יודעת שבסופו של דבר משם מגיע הכסף שבזכותו יש לנו בית מדהים, 2 רכבים וכל מה שהילדים צריכים ויצתרכו בעתיד" -"אני רוצה לגרור אותו לטיפול זוגי, משהו קצר רק כדי שניישר איזשהו קו"
זאת תמונה "רגילה" לתחילת הסוף
חבל As a rule, Man's a fool. When it's hot, He wants it cool. And when it's cool, He wants it hot, always wanting what is not אומרים שהגבר מתחתן עם האישה בגלל מה שהיא ואיך שהיא ניראת.. אבל לאחר החתונה היא משתנה.... והאישה, מתחתנת עם הגבר בגלל הפוטנציאל של מה שהוא יכול להיות... אבל... הוא לא משתנה כאשר מהמרים יש יותר סיכוי להפסיד את הכול מאשר להרוויח קצת
איך שתסדרי את המיטה ככה תישני בה יוסי

?

איכן המשבר? העסקה ידועה מראש, רצית להתחתן עם כסף, התחתנת. פתאום זה מרגיש בודד? זה חלק מהעסקה. אי אפשר לאכול מן העוגה ולהשאיר אותה שלמה. האם את רוצה שיתפטר מעבודתו ויחזור לחיקך החם והמשועמם? אולי פשוט תתקשרי למזכירה שלו, תקבעי לך זמן ביומן ותגמרי עניין? ובינתיים תקני מייבש ועוד כמה צעצועים, שלא יימאס לך בחדר המתנה. בהצלחה עם השינוי.

ויברטור נחשב "מכשירי חשמל"?

כי אם כן, אז מחר כשאת בחנות הזאת אז תקני לך אחד.

אייבורי

New member
תסמונת הגם וגם

בחרת גבר עם פרנסה טובה ומקצוע שדורש המון זמן בחרת במסיבות קוקטילים אבל את תג המחיר את לא רוצה לשלם לצערך אין ארוחות חינם זה לא יעזור לגרור אותו לפה או לשם, זה האיש, זאת הדרך ואם היא לא מוצאת חן בעיניך תאלצי למצוא גבר אחר. מצד שני אם תמצאי גבר שהוא פחות קרייריסט ויותר בבית בטח תבואי להתלונן שהוא לא מרוויח מספיק

נומלה

New member
לא שמת את הכתובת של החנות.

אבל סיפור המסגרת של היחצ"נות נחמד

yellow feather

New member
אינטרנט

למה לנסוע עד ראשון כאפשר לקנות זול יותר ברשת? גם בעלי היה שולח אותי לקנות לבד ה-כ-ל, כולל רהיטים ומכשירי חשמל, עד שנפתחו חנויות ברשת, ומאז, הוא קונה הכל לבד!!! בלי לנסוע, בלי לעמוד בפקקים, בלי לסחוב! בלי לבזבז זמן!

למעלה