הבעיה שבאנטרפרייז

היתה עונה 3?

אנטרפרייז אמורה להיות בדיוק מה שאתה אומר שהיא. ובעזרת המני היא תהייה. אגב, מי מתנדב לכתוב תסריט פארודי על הספינה אנטרפרייז-J מהסדרה השביעית של מסע בין כוכבים, אשר חוזרת בזמן למאה ה-21 כדי למחוק מההסטוריה את העונה השלישית של אנטרפרייז אשר גרמה רק צרות (בטח כי ג'יינווי היתה מעורבת בהפקה)?

זה נתון לוויכוח

אני אישית לא ראיתי את רובה, אז אני לא ממש יכול להגיד. מה שאני כן יכול להגיד הוא שבעונה הרביעית (מלבד שני הפרקים הראשונים) כל הפרקים, אבל כולם, טובים.

D a v i d o f f

New member
העונה השלישית היא לא גרועה

היא פשוט הורסת בערך כל דבר שעולם מסע בין כוכבים מייצג - מכל ההיסטוריה המוכרת אודות העולם מהסדרות והסרטים הקודמים - מעולם לא הוזכרו הקסידני עם הנשק האימתני ושהרגו כה הרבה. כמו כן, ההנחה שהסדרה באה לגשר בין סיפורים שונים מההיסטוריה של מסע בין כוכבים - פרק זה לא טרם לכלום. היו פרקים שלא הובנו מאיפה הם באו ומה הם משמשים - לדוגמא, הפרק בו מוצאים חללית קטנה, וכאשר נכנסו לתוכה גילו שלמעשה זו חללית ענקית מבפנים. ... עד היום אני תוהה למה זה היה טוב, ואיך זה מתקשר לעלילה. עונה 3 היתה יכולה להיות אחלה סרט קולנוע. לא עונה בטלויזיה. היתה כייפית (ברובה), אבל מיותרת (כולה)

Troi

New member
אבל הבנתי שיש את אלה שחוזרים

בזמן ומשנים דברים לטובת המלחמה שלהם.

זו סוגיה ש ../images/Emo58.gifון לעונות 3-4

עומדת ברקע של הסדרה מיומה הראשון ועד תחילת העונה הרביעית. אלא שהכותבים לא ממש נתנו את דעתם על מה היא בדיוק מלחמת הזמן, מי נגד מי, ועוד כל מיני פרטים שיכולים היו להיות מעניינים למדי. הם התחילו בקול תרועה, וכולנו נשמנו לרווחה כשבפרק השני של עונה 4 כל העסק נגמר ואפשר היה להמשיך בסדרה. בקיצור, כל סוגית מלחמת הזמן היא פארסה אחת גדולה.

למעלה