הבנת הנקרא -מה זה single-exposure ?

charlila

New member
הבנת הנקרא -מה זה single-exposure ?

single-exposure ? ההקשר: one-color, single-exposure newspaper ads, instead of otherwise identical black-and-white ads, for price-reduced items. אני תרגמתי: [כאשר משתמשים ב]מודעות בצבע אחד, שמודפסות בחשיפה לאור פעם אחת בלבד, במקום במודעות זהות בשחור לבן בתעריף מוזל.

תמהוני

New member
סתם "חשיפה בודדת"

נראה לי יותר הולם,זה מעביר את אותו הדבר שכתבת. השאלה אם לזה באמת התכוונו?

chinabird

New member
האם ייתכן שלא מדובר בחשיפה לאור

אלא בחשיפה לקהל הצרכנים הפוטנציאלי? אולי כדאי לתת הקשר מעט יותר רחב (כלומר, הפרסומות הזהות - האם הכוונה לפרסום של אותה מודעה, עבור אותו מוצר, לאורך זמן?).

Eldad S

New member
אולי ב"חשיפה חד-פעמית"

הכוונה למודעות חד-פעמיות, ולא כאלה המופיעות מספר פעמים, מספר שבועות, ביום מסוים בשבוע או מספר ימים בשבוע.

charlila

New member
מדובר במודעות צבע אחד במקום מודעות

זהות בשחור-לבן - הבנתי שציון single exposure בא לציין הדפסת אופסט (שהיא בעצם מין צילום) בחשיפה יחידה לאור (כלומר: התוצאה היא בצבע יחיד, שאינו שחור) ולא שחור + צבע, צירוף שהדפסתו טעונה שתי חשיפות של נייר הצילום (=ההדפסה.) האם אני טועה עד כדי כך?

charlila

New member
ושאלת מליון הדולר: מה התעריפים

המקובלים למאמרים מדעיים? המירבי, המזערי?

unordained

New member
זאת שאלת מיליון הדולר

ותשובת שלושים השקל -- למעשה, תלוי מי המשלם. אני כרגע נהנה מתעריף לא מקובל של 70 ש"ח לעמוד שאני מייצר (רווח כפול) עבור תרגום מדעי, אבל אני רגיל לעבוד בהרבה פחות, ומצד שני כשעשיתי לא מזמן תרגום לחברה הנדסית גדולה ביקשתי וקיבלתי הרבה יותר. בקיצור, כאמור, תלוי מי בעל המאה ועד כמה המאה שלו שווה.

ryronen

New member
כן - את/ה טועה.

אין שום קשר בין המונח שציינת לבין שיטת ההדפסה... בטח שלא להדפסת אופסט.

למעלה