הבנת היקום

the dark ooze

New member
משמעות.

או פיזיקה זה סוג של מאגיה. ובקשר לדיבור בקשר למשמעות החיים: היה אחד שרצה לדעת את משמעות החיים. הוא הלך הלך הלך הלך, הפך לפילוסוף אדיר, הצליח להבין כמעט הכל. הוא המשיך ללכת, ממשיך לחפש אחר המשמעות של קיומנו. את כל חייו האיש הקדיש לדבר. משפחה הוא לא הקים, נשאר בתול וכו´. ישות גבוהה זימנה אותו בשביל להסביר את משמעות היקום. 3 אפשרויות להמשך: לאחר חמש שניות המוח של הבנאדם מתפוצץ מקבלת אינפורמציה עילאית מדי למוח של אדם. לאחר חמש שניות הבנאדם אומר "מה, זה הכל?!?" לאחר חמש שניות הבנאדם מצטער שלא הספיק ליישם את המשמעות. בעזרת כישוף אפשר להבין ולהגיע ל(((זהב))). ולמרות שאולי דיברת על משמעות היקום - גם לי מותר להתפלצף!

BishGada

New member
משמעות החיים

איש אחד חיפש את משמעות החיים, קרא את סיפרות הקבלה, הנצרות, האיסלאם, הבודהיזם, שינטו, למד פילוסופיה, תורות לחימה וכו´, הלך לבאבות למינהם למוארים רבים ולא מצא תשובה שסיפקה אותו, אבל הרבה הזכירו שבטיבט חי זקן אחד שעזר להם להבין את משמעות היקום. הקיצר, נוסע הבחור לטיבט ומתחיל לברר, מסתובב בכפרים ושואל עליו, מחפש במשרדי העכיריות רישומים, מחפש בסיפריות כתבים שלו בסוף הוא שוכר בלש, אחרי 10 שנים הוא מגיע לאיזה כפר ששם איזה זקן שמע שהזקן שהוא מחפש טיפס על הר "אברופטסה" ךעשות מדיטציה ומאז לא שמעו ממנו כמה חודשים. טוב, מוצא הבחור את ההר, מטפס עליו במהלך מספר שבועות מגיע למעלה כולו מותש ושחוק, חצי מת. רואה את הזקן יושב ועושה מדיטציה, מחכה שעה, שעתיים שלוש והזקן לא זז. החליט לא להפריע, מקים אוהל ומידי פעם בודק את הזקן, והזקן לא זז. טוב, מתארגן באוהל והולך לישון, בבוקר הזקן באתו מצב... אחרי שבוע נוגע הבחור בזקן ואומר לו: "סליחה?!?" הזקן מתעורר באיטיות כאילו נשמתו נכנסת לגופו מחדש ומחייה את אבריו... "כן??" "לא רציתי להפריע לך אבל אני פה כבר שבוע ויש לי שאלה מאוד חשובה!!" הזקן מחייך ואומר "בוודאי בני, שאל!" "מה היא משמעות החיים?" עונה הזקן "תפוח!" הבחור "מה כן?!??" הזקן משיב בבהלה "מה לא???!?"

למעלה