הבנה מאגית קבלית

הבנה מאגית קבלית

יש רמות בהם הכוח או האור הוא גבוהה יותר מרמת המציאות בה אנו נתונים , ומי שנמצא ברמה כזו יכול לשנות את המציאות לכולם בלי שישימו לב לכך . דהיינו כתבים ספרים מאמרים ותוכניהם אפשר לשנות לכולם בבת אחת . ולכן פעם שהיה זה חלק מסביבת העבודה , היו צריכים ללמוד הכל בפנימיות . כי את הכתבים אפשר לשנות . והיו ויכוחים גדולים אם מותר להעלות על כתביו בכלל את הדברים . פעם כולם למדו את זה פנימיותם . היום לומדים מספרים , שאת כולם שינו ומשנים , למקובל או מאג דברים כאלו הם חלק מהעסק הכללי . למי שחי מציאות קונקרטית חד חד ערכית , הדברים הללו הם כמו שיגעון . ועוד המחפשי ציטטות למינהם איך הם נראים לאור עניינים אלו . מסובך ... אבל זה חלק מהעניין , כי העברת הקבלה היא של מהות פנימית ולא של כתבים . כאשר נכנסים לתחום הקבלה המאגית דברים כגון אלו נפוצים , וכל אחד מחזיק במסלולו האישי , ומנסה להשפיע את דרכו על השאר . אני יותר בכיוון של שיתופי ידע טכניקות להעשיר את תחומי החיים בעוד נתבך , למען תהיה עוד גדילה עוד חיים וכו' . דוד

בליעל

New member
תודה על ה"הסבר" ה"מלומד"

"יש רמות בהם הכוח או האור הוא גבוהה יותר מרמת המציאות בה אנו נתונים , ומי שנמצא ברמה כזו יכול לשנות את המציאות לכולם בלי שישימו לב לכך . דהיינו כתבים ספרים מאמרים ותוכניהם אפשר לשנות לכולם בבת אחת ." סיפור מרתק, שנכתב בג'יבריש ניו-אייג'י ונועד לתמוך בטיעון שלך. "ולכן פעם שהיה זה חלק מסביבת העבודה , היו צריכים ללמוד הכל בפנימיות ." כי, כמובן, על ספרים אפשר להשפיע, ועל פנימיות אי אפשר לשנות. "והיו ויכוחים גדולים אם מותר להעלות על כתביו בכלל את הדברים ." כן, היו ויכוחים. עובדה שלפחות חלקם נגמרו בזה שהעלו דברי קבלה בכתב. "פעם כולם למדו את זה פנימיותם ." אחרי שהודית ש"למדו את זה פנימיותם" אינו הוראה בעל פה, המשמעות הפשוטה של הדברים היא "אני ממציא בעצמי, ואני שם ספין כאילו זאת שיטת הלימוד המקובלת, ומובן שאני לא יכול להוכיח את זה". "היום לומדים מספרים , שאת כולם שינו ומשנים , למקובל או מאג דברים כאלו הם חלק מהעסק הכללי ." המשך הסיפור המרתק שלך שנועד לתמוך בעמדתך ולפסול את כל השאר, כמו גם את האפשרות להוכיח כל עמדה שונה משלך. "למי שחי מציאות קונקרטית חד חד ערכית , הדברים הללו הם כמו שיגעון ." לא, הם נראים כמו סיפורי סבתא פאתטיים. "ועוד המחפשי ציטטות למינהם איך הם נראים לאור עניינים אלו ." בהשוואה אליך, כולם נראים שפויים ובוגרים. "מסובך ... אבל זה חלק מהעניין , כי העברת הקבלה היא של מהות פנימית ולא של כתבים ." ספר איך המנגנון הזה עובד - אני מכין חומר לסטנד אפ. "אני יותר בכיוון של שיתופי ידע טכניקות להעשיר את תחומי החיים בעוד נתבך , למען תהיה עוד גדילה עוד חיים וכו' ." אתה יותר בכיוון של קבלת השראה מאגדות האחים גרים.

בליעל

New member
עכשיו אני מבין למה ההודעות שלך ג'יבריש !

מאג רשע שנמצא ברמה בה הכוח או האור הוא גבוהה יותר מרמת המציאות בה אנו נתונים, והוא שינה את המציאות - דהיינו הכתבים שלך כאן בפורום - כך שהן יראו כמו ג'יבריש ! אני מתנצל שהעברתי עליך בקורת, זה הכל בגלל המאג הרשע. [הערת המאג הרשע: הוספתי את ההתנצלות לעיל. מוהאהאהאהאהא !]

בכלל לא גיבריש

אני בכלל לא מצטער שהעברת ביקורת , אתה מעיד בזה רק על עצמך , ומעבר לכך לא תרמת שום דבר לדיון ולא לנכתב במאמר, סתם מילאת את השירשור בפורום בגיבריש . ואם תבחן לעמוק את עצמך ... אולי היית יוצא מהקופסא ושואל משהוא לגבי האינפורמציה ולעניין . אבל אני לא חושב שאתה מסוגל . ובו נבחן את זה תכתוב משהוא לעניין . דוד

בליעל

New member
שאלתי אותך לעניין

והתשובות שלך מעידות עליך. שוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב, ...

למעלה