הבל נשמתך הרכה

שמים1

New member
הבל נשמתך הרכה

עצמתי את עיניי רפרוך קל של עלי שלכת ליטף את גופי כמו מגע אצבעותיך המרקד בנימי נשמתי עם ערב. זכר אותן שעות קסומות של גופי כרוך בגופך בריקוד חושני פורע תשוקות . עם רסיסי בוקר מנערת אבק ערגותיי מילים רטובות שהשארת על הכרית חתום בהבל נשמתך הרכה.

odo13z

New member
סוף קיץ....../images/Emo66.gif

בסוף אוגוסט נעשה האוויר שונה. עבה ורועד כמו ג'לי שקוף על פני חצי כיפת הרקיע. מעל לאדמה צמאה . עשבי אביב קודם שפרחו בירוק היו למוטות יבשים מתים תקועים באדמה חרבה. דבורים עמלות לאסוף את שארית כאב הקיץ להופכו לטיפות דבש כהה וחריף. ובין הקנים היבשים רמז ראשון בלתי ניראה..... לניצנים ירוקים חדשים ממתינים באורך רוח...בביטחה לטיפות היורה הכבדות. כך את לי.....אאובתי.

לא רוצה לשמוע על הסתיו

עצים נשירים מזכירים לי אותי דמעות ניתקות מוכנות למעוף אצילי מתרחקות כמו עלים יבשים שצריך לשכוח לא רוצה לשמוע על הסתיו ואפילו החצבים לא גורמים לי מנוח כי מחר יקמלו לעולם נחרב לקמילה אין בי כוח ונדמה לי שלעולם לא אוכל להתחדש בפריחה אביבית מאדימת לחיים והכל כל כך יבש זמן ביניים

odo13z

New member
עונות........./images/Emo66.gif

למדתי עם השנים...... לא לאהוב או לתעב את העונות ליבלוב מגיע לאחריו צמיחה אחר.....פריחה שקיעה וקמילה.......ואחריהם שוב....ליבלוב צמיחה...... מקבל בחיוך את היום מחבק בזכרון את האתמול יודע ... שיש מחר גלגל החיים. עוצם עיניים . רואה עצמי חלק מיקום אין סוף הנע ומסתובב בין העונות. בין הצללים והאורות. על ההשתוקקות מוותר. לפחד מניח להתפזר. השמש מחממת. הרוח מקפיאה. הגשם מרווה ומנחם. האהבה נותנת טעם........להכל. להירדם בזרועותייך בעודי מקשיב ללחש נשימתך בעודי מונה את פעימות ליבך.

למעלה