הבל היופי ושקר החן?????

SIRI41

New member
הבל היופי ושקר החן?????

זאת אני שחיפשתי בחור בן 50 פלוס ולא בכדי, הדגשתי את הנסיון הרצוי שלו בחיים וכשאמרתי שיראה טוב מה רע?< אנשים מגלים בגיל 50 שהחיים הם כלום רק עם כימיה או להיפך, ומתגרשים אז תפסיקו לבלבל במוח שהמראה לא חשוב, כל בנאדם שני בוגד רק בגלל שאשתו מוזנחת. אתם חושבים שהיופי פחות חשוב? אתם טועים. אני לא נולדתי יפה, אפילו סתם מישהי כזאת רגילה שלא מסתכלים עליה, אבל מה לעשות, שהיופי בעיני הוא לא עוד בגד יפה, עוד בושם עוד מחרוזת, הכל חרטה, זה מה אני עושה להרגיש טוב, אני לא מוציאה שקל על להראות טוב, אני עושה הכל לבד, מקשיבה למוסיקה ועושה פעילות אירובי ופילטיס, רוקדת הרבה, ומעצבת את הגוף שעושה לי נפש בריאה, ומטפחת את עצמי כל עוד אפשר, אז איך נראה לכם כשביקשתי להכיר בחור בן 50 התכוונתי מלך היופי? תרגעו, אולי אתם כאלה לכן קפצתם על הראש, אבל כשאמרתי שייראה טוב התכוונתי לא כרס, כי זה מה לעשות מראה על הזנחה, אם אני בגיל 40 פלוס אחרי שתי לידות חטובה וחלקה גם אתם יכולים את זה וזה שאתם יושבים כל יום רגל על רגל ולא שומרים על הגוף זאת הבעיה שלכם וזכותי להכיר בחור עם מודעות כשלי. שלום לכם ובמקום לתקוף את היופי תתחילו להפעיל את הגוף שלכם - ומה לעשות? זה מעצבן שמעירים נכון? אולי בזכות הערות תלמדו להסתכל על עצמכם במראה ולראות שיפה זה לא מושלם, זה המעט שבנאדם עושה לעצמו כדי להראות טוב ולא מוזנח. אל תתאמצו להגיב כי זאת פעם אחרונה שנכנסת לכאן. שלום ולא להתראות

שירקאן1

New member
בקצרה -כן תגובה ושלום

ראשית הפורום הנ"ל נועד ל50 +אז אל תצפי לנסיך הגיאות והשפל. מעבר לכך,סוד האושר והסיפוק נימצאים בליבו של האדם ולא ביופיו. מה שיעשה הזמן לא יעשה השכל. שיהיה לך בהצלחה.

SIRI41

New member
ולך שירקאן רציי להגיד

שאתה לפחות יודע איך לענות לעומת חבריך לפורום שמנסים להטיף לי. סבבה כל אחד והרגשתו שלו, אני לא צעירה וברוך השם השכלתי והולך לי מצוין בכל תחומי החיים רק מהידע והנסיון שלי בחיים ולבקש אסטטיות זה לא פסול בכל אופן תודה על שאתה בניגוד לחבריך יודע להעביר מסר כמו שצריך

magda

New member
חבל שכתבת וברחת מפני ש.....

אני חושבת כמוך....מודעות עצמית זה חשוב מאוד בגילינו ובכל גיל.. לדעת לאהוב את עצמינו זה משהו שמביא אותנו לטפח את עצמינו. תזונה נכונה , חדר כושר, ואהבה עצמית יאריך לנו את החיים ואת הביטחון העצמי שכל כך ירוד אצל כמה מאיתנו. אין מה לעשות כדי למצוא בן או בת זוג צריך שתיהיה כימיה והכימיה הזאת קורת דרך העיינים ולא ממקום אחר...צריך להודות בזה...כמו שגברים מחפשים נשים יפות וחטובות זה גם קורה אצל הנשים שרוצות גברים שיראו טוב ולא שמנים מדי... זו דעתי לפחות

SIRI41

New member
לא בורחת, עסוקה מעל הראש

והגברים עוד משחקים אותה, אה את מבוגרת [לא אלי, אלא לנשים] והולכים עם צעירות ובוגדים בנשים שלהן בגלל צעירות ועד שבאה מישהיא בגיל 40 פלוס שנראית טוב שמעמידה ביקורת הם מתחילים להצטדק עם הכרס שלהם והשומנים שרק להשכלה כללית יש גברים מלאים שרואים שהם מנסים לפחות להשקיע בעצמם לעומת מלאים שלא מזיז להם בכלל. אף אחד לא מבקש שתהיו מלך היופי אבל מינימום. אותי זה דוחה

magda

New member
לא את ולא אני נשנה את העולם....

לאומת זאת נוכל תמיד לשנות את העולם הפרטי שלנו. תמגנטי לעצמך את הגבר הרצוי לך ועל תכעסי על גברים או נשים שאין להם מודעות למראה שלהם...לא כל אחד מגיעה למדועות כזאת בקלות. הכעס שאת מרגישה לנושא רק מזיק לך וזה לא בריא. האם את בת 41, גיל נהדר להתחיל את חייך ולא להיות תקועה בכעסים שהם לא יביוא לך שום תועלת. יום מקסים לך

SIRI41

New member
למגדה החמודה ../images/Emo140.gif

אני לא מתעצבנת, נסחפת קצת במחשבה שלך לגבי, ברוך השם, אני אדם רגוע, אני בחורה רוחנית, ולמרות החילוניות שבי, אני חיה על אמונה, אהבה והרבה הרמוניה, ולא אומרת את זה סתם, קשה להרגיז אותי, מי שמכעיס אותי, אני לא שם. אדרבה, זאת הסיבה שבחרתי להכיר גילאים כאלה כי הם יחסית דיי רגועים מכולם אבל מסתבר שהם רק ניסו להכעיס אותי. טוב בכל אופן נכנסתי לכאן בשבילך, אבל באמת אני לא נכנסת לכאן שוב :)) את חמודה לאאלה :)) כן ירבו אנשים כמוך ביי אם תרצי להגיב אז במסר :))))

חושבת שאנשים

הביעו דיעה אישית.לא התרשמתי שמישהו ניסה להרגיז א, להכעיס או לבקר. אבל....כל אחד והרגישות שלו. אחרי הכל לכל אחד דרישות מסויימות [טבעי ביותר]לכל אחד טעם שונה וזה בסדר גמור. בהצלחה

magy

New member
בעלי חיים בטבע

ובעלים חיים. (מה זה בעל חי? בעל שאשתו מתה
) הזכרים בטבע - צבעוניים ויפים ססגוניים וטורחים לחזר אחרי הנקבה. הזכרים הם היוזמים, המתאמצים, הרודפים המעוניינים בנקבות. הם מוכנים ללכת מכות עם כל זכר בסביבה, לבנות לה בית מקושט בזכוכיות ונוצות מוכן לעשות מעצמו אידיוט ובלבד שהנקבה, שהוא חפץ ביקרה, תסכים לחיזוריו. והיא? מסתובבת לה אפרפרה ומכוערת סתמית וחסרת כל חשש שמא יעזוב אותה וילך לאחרת, ויש לה זמן, וסבלנות...... ושעון החול שלה לא דופק ולא מתקתק, היא מסובבת לו את התחת, ולא כדי לגרות אותו אלא כדי להראות לו מאיפה משתין הדג ומי פה הקובע.... ואילו אצלנו, בני האנוש? הכל הפוך................................. אולי........ כי ככה הרגילו אותם הנקבות.... והם לא צריכים לטרוח.... ואולי סיבות עמוקות יותר.........

סימפתי

New member
מה המלינכוליה הזו לכן?

יש גברים טובים בעולם ויש גברים פחות טובים. אז מדוע לפתח עוינות? יש מקום להפסיק עם הצפיות הסטריאו-טיפיות של זכר-נקבה. החיזור בין שני המינים, צריך להיות הדדי, טבעי, זורם וספונטני. גם הגישה של "הכל (זוגיות) או לא כלום" היא בעיני דפיטיסטית. ניתן בהחלט למקם ידיד, חבר, בן לוויה, מקורב, עמית, איש אמון, אהוב, בן זוג וכו.. בדירוג היררכי וליהנות. בהצלחה.

magy

New member
בסך הכל סיפרתי על תופעות בטבע../images/Emo3.gif

לא? אבל : ניתן בהחלט למקם ידיד, חבר, בן לוויה, מקורב, עמית, איש אמון, אהוב, בן זוג וכו.. בדירוג היררכי וליהנות בהחלט נכון........ חברים, זו מילת המפתח.......חברים מכל הסוגים.....והמינים....

ben3211

Member
מאגי, בהקשר לבעלי חיים בטבע...

וההשוואה שרמזת בדברייך לגבינו הגברים, יתכן שהחשש שלנו לבנות מערכת יחסים המושתתת על זוגיות, נובע מאותו זיכרון גנטי של עכביש קטן שיודע בתוך האני הפנימי שלו שאוטוטו אישתו היקרה עומדת להפוכותו לארוחה טעימה על לא עוול בקוריו ובחשקיו. ובעוד פיה מלא "תשבחות" ללא כל בושה היא תכריז על עצמה כ אלמנה שחורה.

magy

New member
נו, עם עכבישים באמת אי אפשר

להתווכח........ יש להם זיכרון מופלא........

טפת

New member
שירי41 הכותרת שלך היא גול עצמי

שירי את נשמעת פאתטית ומלאה רחמים עצמיים, לטענתך את עסוקה מעל הראש ואני תוהה כמה בחורה חטובה שכמותך יכולה להיות עסוקה בלהמשיך ולחטב עצמה עד סוף הדורות? את רודפת גבר חטוב ולא מספיק נותנת את הדעת שיידע גם לחטוב. נורא עצוב לי ההתמקדות שלך בחיטוב הגוף והמותניים למה שלא תתמקדי בחיטובי תאי המוח למשל? למה לא תתמקדי בחיטובי הנימוסים והלכות הרוח של הגבר המבוקש על ידך? פחות או יותר קראתי את הגיגיך ורוצה לומר לך לא הצלחת להרשים אותי כהוא זה שהפנימיות חשובה לך מלבד החיצוניות נטו ועל כך אני מצרה. ואל תשכחי "מה חשוב הפנים - אם פגומים הפנים"? מקוה בשבילך שתדעי לקרוא פתגם זה נכון הי הוא משמעותי לגבייך, ולכל מי שרצה למרחקים אחרי גבר נטול כרס וניראה כאילו יצא מג'ורנל אופנת פריס. את שמה הדגשים על היופי ולא האופי, את נוטה לשכוח שלחפש אחר בן זוג זה לא דומה כמו לחפש שעון. שעון יכול להיות מושלם(מיוצר בשוייץ) בן אדם הוא סמל המורכבות בחיינו. אומרים שניתן להבין אנושות שלמה אך לא ניתן להבין בן אדם אחד . את מדברת כמו ילדה בת 16 שמחפשת ריגושים וניצוצות , בגילך המתקדם את לדעתי צריכה לחפש משהו תכליתי יציב עניני אמיתי כן חף מכל פוזה ומניירה. בכותרת שלך אם לא שמת לב תקעת גול עצמי, כדאי ואף רצוי לך לעיין בכתובים ולחפש פירוש נכון לכותרת שלך. את פרדוקס מהלך על שתיים. האמירות שלך לא משכנעות הן דיי נבובות וריקניות וזה כפי הניראה מעיד עליך הלא כן? לדבריך גברים בוגדים בנשים מוזנחות ושמנות , אז לשאלתי למה גברים בוגדים גם בנשים שהן סמל היופי? חומר למחשבה. לא אתרגש אם לא תגיבי.

legender

New member
../images/Emo45.gif טפת את מוצאת חן בעיני מרגע ל

לרגע. אין מה לדבר את אישה לעניין.

טפת

New member
תודה legender רוצה לומר לך עוד...

היי legender חן חן לך את מילותייך לקחתי כמחמאה, אני פשוט אדם ריאליסטי ותו לא. דיי מאכזב לראות איך נשים וגברים מתנהלים בקטע של "הצייד" והחיפושים הבלתי נלאים, לאנשים נדמה שהם יוצאים לסופר לקניות ומצטיידים "ברשימת קניות"...מה הפלא שאנשים נכנסים והופכים להיות מחפשים באופן קבוע? כמו החתול שמנסה לתפוס את הזנב, דיי עצוב להיות עדה למה שקורה היום.

בקר טוב לך טפת מאחר ואת מסתתרת

מאחורי 0 פרטים מצב משפחתי, גיל קשה לי לפחות להתיחס ברצינות לדבריך. האם את נשואה ומשקיפה על הפנויים מהפנים? האם את פנויה שנפל בחלקך המאושר? או האם הרמת ידיים כי..... בהסתתרות שלך מאחורי 0 פרטים יש אצלי ה רמת גבה לאמינות דבריך וסליחתי עימך.

טפת

New member
צפורת הנפש איני מסתתרת ממש לא...

נכון הוא שאני קנאית לפרטיות שלי ונהנית מאנונימיות מסויימת, אך תמהני לחשוב איך לא הצלחת לראות את פרטיי האישיים אודותי? אם תנסי להכנס "לעולמה של טפת" תוכלי לראות את הפרטים המעטים שהרשתי לעצמי לרשום. לידיעתך אני מנסה לשמור על פרופיל נמוך ויחד עם זאת אני מנסה בכל מאודי לנהל כאן דיאלוג עם באי הפורום, מותר לי לחשוב מעט שונה מאחרות מותר לי להביע את חשיבתי ודעתי - הכללים ברורים ונהרים לי. כל עוד איני פוגעת במאן דהו אשרי וטוב לי, לכן מוצאת אני חובה לעצמי להסביר לך שאיני מסתתרת אחרי זהויות שאולות זו אני . אשמח לשמוע ממך צפורת הנפש שאכן מצאת את הפרטים שרשמתי לעיני כל. אני אתכם

ben3211

Member
טפת זה בסדר להיות אנונימית.

גם הציטוטים בעולמה של טפת חמודים, קורינטוס אולימפוס... סבבה. לא יזיק לשים כמה פרטים נוספים. גיל, איזור מגורים, אפשר גם צבע שיער. כדי שנקבל שמץ מושג במה מדובר.

טפת

New member
שלום ben3211 הא לך עוד פרטים

בת 51 אשה ללא איש אין לי צבע שער כי אני הולכת עם קרחת מספר נעלים 38 הקפים כמו של אנורקטית שהבריאה, מגורים בצפון הקרוב לא גידמת לא פיסחת איני נושאת חטוטרת רגשית נפשית חסרת שפם לא מגדלת ציפורני חתול לא פוזלת ולא מצטבעת כאילו יצאתי לקרב עם שבט הזולו גודל הקאפ 75B עם גובהי מצליחה להחליף נורה כשאני עוברת ברחוב לא רצים אחרי ואפילו לא מצביעים עלי באצבע כי טרם גידלתי חד קרן, על גופי שמה בגדים שמכסים הרבה יותר מטפחיים לא נועלת נעלי מגדלים מחשש למעידה צריכה תמיד לחוש יציבה ובטוחה.חפה מכל פוזה ומניירה,אשה אחת מתוך 10000000000000000 נשים המצויות בעולמנו. בן זה מספיק לטעמך? או שיש צורך בתוספות? אני אתכם

למעלה