הבלנס הופר...

מייקי69

New member
OK OK הבנתי קצת.

כבר חושדים בי שאני סתם עושה את עצמי, אז אני הולכת לענות. מה שיהיה - יהיה. (למטה. למטה. לא פה) בסוד אני אגלה לך.... שלא את כל המילים הבנתי... לא את כל המשמעויות... אבל לאט לאט...

r e d head

New member
את קמה בבוקר....

מצחצחת שיניים קפה וסיגריה סנדוויצים מפזרת ילד/ים פקק של בוקר עם מוזיקה נהדרת ברקע מגיעה למשרד עוד קפה וסיגריה אוכלת כריך יחד עם פתיחת הפורום. מתחילים הטלפונים פגישות דוחות ..... ואז את קולטת שלא קיבלת הבוקר sms מהמחזר התורן ונזכרת שאתמול בערב הוא היה נשמע קצת חמקמק ועכשיו בכלל יום חמישי ולא קבעתם שום דבר ואת מתחילה לחשוב למה וכמה ומה עשיתי ושוב פעם ומה אני אגיד לו ומה הוא יגיד לי ו.....
כבר קיבלת כאב ראש ומסכן מי שיתקשר עכשיו ויקבל את הכל או חלילה העובדים שלך שלא יודעים מאיפה בא לך העיצבון הזה על הבוקר אם לא הייתי פוגשת אותו לא הייתי מתעצבנת. וכל זה למרות שמישהי אמרה כאן פעם שלהפגע זה עיניין של בחירה.

מייקי69

New member
איפה התשלום ואיפה האיזון?

לאט לאט.. תסבירי לאט לאט. בינתיים אני רואה סיבה ותוצאה
<מייקי משתדלת...>

r e d head

New member
ואז...אחרי שעתיים הוא משאיר לך

הודעה שהוא אוהב אותך ושמחר אתם טסים לסוף שבוע . היה שווה או לא?

*יערית

New member
ואולי אפשר לשנות את השיטה../images/Emo62.gif

עשית את שעשית על הבוקר.... אין מה לקבל כאב ראש...את מרימה טלפון ופותרת הכל בשאלה אחת..."מה עושים הערב או מחר?" ומשם תמשיכי הלאה...רק בלי כאבי ראש. {אני מאמינה שלפעמים ...לפעמים
אנחנו גם צריכות ליזום
}

r e d head

New member
ולמה לא לשנות את הגישה שלך../images/Emo70.gif

ולחשוב לרגע שפה היתה בדיחה צינית. ושתחייכי לרגע במקום להמציא לנו גלגלים. אבל אם הקשת קצת אז בואי נאמר לך שההיא שקמה בבוקר התקשרה כבר אתמול והוא לא ענה לה.

*יערית

New member
הבנתי...

שאני אמורה להיות אחת מהעובדים שלך בכדי לקבל את פתיחת הפה שלך ואת העצבים שלך!
מה שלא הבנתי... ב.אני אמורה להבין את הבדיחות הציניות שלך? לא תודה. לא עונה יותר! ואני ימשיך להמציא גלגלים למי שמתאים..את לא צריכה לקחת אחד ספייר! לפעמים זה בילתי נסבל .

r e d head

New member
../images/Emo25.gif

סתם כי אני לא עצבנית זה היה סיפור למייקי ואת שינית לי את הסוף. בלתי נסבל זה משנה את האיזון וזה מיותר.

*יערית

New member
מיקי רוצה ../images/Emo96.gif?

איך אני מפרשת את הדברים ששאלת.... איזון =דברים שכבר יודעים ,ברורים,קיימים,שיגרה.{יש מצב של שיווי משקל} סיכון=תוצאות לא ידועות מראש{ישנם רק השהרות לכאן או לשם,נסיקה או נחיתה}} עכשיו קחי את המשוואות שאני בניתי לעצמי הרגע בזמן שטיפת הכלים והכנת כוס ה-
שלי ושלך
ותביני מדוע זה מפר את האיזון. אני עדיין מחכה להדלקת הסיגרייה איתך

michaly44

New member
../images/Emo45.gifסוף סוף הבנתי? זה התרגום?../images/Emo51.gif

רד..רק בגללך ...בחיי עד שלא שמת את המילים שלך לא הבנתי כלום..ממש הרגשת אאוטסיידרית במין קולט ..כולם מבינים...רק אני לא... אז עכשיו ה ב נ ת י

במאטריקס זו המטרה.

לגרות את החשיבה, תוך כדי בילבולה, בכדי להגיע לתכלית האמיתית. רק שמרוב פירוטכניקה מהסוג האמריקאי הטוב ביותר, את כ"כ עסוקה בצורה שהמהות נשכחת.

מייקי69

New member
זה בדיוק מה שמבלבל אותי

בהודעות שיש בהן המון סיסמאות עד שלא רואים את הנשמה, או את הכאב, או את ההתלבטות. מוגבלת, מה לעשות....

הנשמה

יש לה פנים רבות, לאו דווקא הפנים להם אנו רגילים או אותם אנו מציירים בדמיון.

מצוטטת

New member
פה אשים רק אייקון ../images/Emo4.gif

את ההסבר אשרשר תחת חבר אחר שלא תעלבי לי חלילה

וואללה, מייקי....

חשבתי שאני המוגבלת היחידה.. שמגיעה ביום ששי, אחרי עבודה ולימודים, מתרווחת על הכיסא (פלסטיק של כתר...כמה אפשר כבר להתרווח???) פותחת הודעות... ומתעייפת...על המשפט הראשון מתביישת... מה? אני היחידה שלא מבינה? שיש לה בלתי מספיק בהתפלספות????

*יערית

New member
רגע אחד../images/Emo88.gif

חופשייה..לא רק את "המוגבלת" כאן. זה לא קל..רק אחרי שאת לוקחת כמה תגובות ומתחילה להבין למה התכוון המשורר עם בכלל... ולא תמיד צריך להבין..{זה שובר את הגב עם יושבים על כסא מכתר..לי היה את הזמן כי אצלי זה אורטופדי
} שבת שלום

מתקנת...

שלא ישתמע מהדברים שלי שהכוונה היא רק לשרשור הזה, או לדמות אחת... מצאתי את עצמי..שפוכה מעייפות, ומתקשה להתמקד בשיחות מתפלספות... והתחברתי לדברים של מייקי... רק אחר כך בהמשך השרשור קלטתי שנקלעתי לחילופי דברים.. ולא רוצה להיות חלק מהם. אז זהו...התעוררתי רצה למקלחת שמה ת'בגדים ויוצאת לחגוג.. את המילים...אשמור למחר!!

Q ביט

New member
במידה והיה זה רצון אמיתי להבין...

אני משוכנע שהיתי מוצא דרך להסביר.אבל בעצם,במידה והיה,הית מסתדרת לבד.

למעלה