הבלנס הופר...

מייקי69

New member
שאני אלך...?

אני רוצה להבין. אחרת לא הייתי טורחת לשאול. (ובטח לא לחשוף את בורותי)

Q ביט

New member
קודם כל לא שאלת....

קבעת באופן נחרץ.מחובר בכלל למישהו אחר..חלאס..אם היה זה נשאר עוד בתחום ההגיון היתי חולף ליד לא מזיז עפעף...לא מחוסר הומור אני.גם לא בנוי על הסכמה עיוורת.אבל כשזה הופך לדיאלוג על חיי המין שלי{או יותר נכון העדרותם} זה כבר מאבד כל נגיעה לטקט.אז לא הבנת...יתכן בגללך, יתכן בגללי,אז מה? אישית מעריך שההבנה של הדברים אינם בכוח הראש,לא בנויה על מנת משכל,או מבחני פסיכומטריה. הכרות אישית של צורת החיים בה אני נושם.בהחלט תספיק...

ophra

New member
פרשנות של טקסט

היא הדבר הכי סובייקטיבי בעולם אדם כותב בדרכו במילותיו והקוראים כל קורא לעצמו רואה ומבין את מה שמתאים לו על פי תפיסתו, עולמו ואמונתו (או שלא....
) אני לא חושבת מייקי לתת לך את הפרשנות שלי למשפטים שציטטת לא כי זה "סוד"
אלא כי זה לא באמת מעניין אפחד. אבל הוא דיבר על מחירים שצריך לשלם ודיבר על איזונים שמופרים וכל אחד לקח את הדברים האלה למקום שלו ועשה איתם כרצונו זה הרעיון בעצם.... לא?
לא צריך להיות אנליטיקאי או מתימטיקאי בשביל פרשנות של טקסט..... עפ
(לא משפשפת פאנלים ותריסים של אפחד!!!
)

מייקי69

New member
טוב ../images/Emo4.gif ../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif

אמרת לי לשאול אותך, אז שאלתי.... יכול להיות שאני לא נמצאת במקום הנכון. יכול להיות. טוב
במקרים כאלה, כשאני לא מבינה, וגרוע מזה - כשאני לא מובנת, אני הופ! הולכת השבלולה. אז הנה - הופ! עד לגשם הבא... <מייקי לא רוצה לפגוע באף אחד ומסתדרת יפה מאד עם התריסים שלה, בעצמה>

שניה לפני שאת נכנסת ל../images/Emo60.gif

חשבת אולי על אופציה שבמקום הזה שאי אפשר לנהל "שיחה" פשוט לא לנהל אותה? גם אני לא הבנתי על מה הכעס והפגיעה אבל כנראה שגם אני קצת טיפשה כמוך

Lonely In Blue

New member
חוק של הטבע...

לטבע אין חוקים. הטבע "עושה" מה שבא לו. מצב של בלאנס הוא מצב מלאכותי שאליו מגיעים כאשר, תוך כדי ניסיון ללמוד את הטבע, יוצרים מערכת סגורה. אבל הטבע, כמו גם החיים, הוא מערכת פתוחה. ובמערכת פתוחה, הטבע "שואף" לאי-סדר מקסימלי. כנראה שגם אנחנו, בחיים.

r e d head

New member
אני למשל

הייתי בחוסר שיווי משקל מאתמול בערב. ולפני כמה דקות חזר האיזון פחות או יותר.

Lonely In Blue

New member
חשוב מאוד...

ה Balance לפעמים מסתכלים רק על ה treble ונדמה שהחיים בנויים מ trouble אבל כדאי להשתמש ב fader ולהעביר אחורה. הייתי חייב להשמיע איזה bass

אם הבנתי נכון את התאוריה שלך הרי...

המושג הדרך להתגבר על הקושי אנטרופיה - להרבות דוגמאות למצבים ולא מסודרים, תוך הצמדת המושג אנטרופיה גבוהה למצב הלא מסודר. שינוי אנטרופיה במערכת לעומת שינוי אנטרופיה בסביבה - הדגשה חוזרת שלא קיים חוק שינוי האנטרופיה בדומה לקיומו של חוק שינוי האנרגיה. פתרון תרגילים העוסקים בשינוי אנטרופיה במערכת, שינוי אנתלפיה במערכת, ושינוי אנטרופיה בסביבה משמעות החוק השני של התרמודינמיקה - הפנמת העובדה שרק שינוי האנטרופיה של היקום הוא הקריטריון להתרחשות תגובה, ולא שינוי האנטרופיה של המערכת. לחפש תגובות שמוכרות לתלמיד, או שניתן להדגימם, המתרחשות למרות שבמהלכן יש ירידה באנטרופיה של המערכת. אפקט הערבוב - הפנמת העובדה שאין דבר כזה שתגובה לא מתרחשת כלל , כל תגובה מגיעה לשיווי משקל. עבודה - הגדרת מושג העבודה כמקובל בפיסיקה, והדגמה בעזרת דוגמאות שונות: הסעת מכונית, פרופלור מסתובב , התפשטות גז ועוד. עבודה מרבית - להראות בצורה גרפית שעבודה מרבית תושג בתנאי שהאנטרופיה של הסביבה לא תעלה יותר מהירידה של אנטרופית המערכת. צימוד מערכות - ביצוע ניסויים המדגימים צימוד מערכת אנדותרמית לאקזותרמית. הבאת דוגמאות ממערכות ביולוגיות שבהן תגובה לא ספונטנית מתרחשת בצמידות לתגובה ספונטנית. סגול(בסיבוב הופעות קומי)

Q ביט

New member
רשת הדיג קימת בגלל הדגים

ברגע שתפסת את הדג,אתה יכול לשכוח מהרשת...מלכודת העכברים קימת בגלל העכבר,ברגע שתפסת את העכבר יכול אתה לשכוח מהמלכודת...מילים קימות בגלל המשמעות.ברגע שתפסת המשמעות אתה יכול לשכוח מהמילים,,,היכן זה,שאוכל למצוא אדם ששכח מהמילים,כאדי שאוכל לדבר איתו...

blonda3

New member
יש לי תשובה לשאלתך קיו ביט-במוסיקה|

המוסיקאים, הם אלו, ש"שוכחים את המילים" אך מדברים איתך, בשפת הצלילים... אז לך דבר איתם... בצלילים... אתה יודע לנגן? ואפשר גם בשפת הגוף.... ואפשר גם עם חרשים אילמים.... בשפת הסימנים... צריך רק להתחיל לחפש ולהאמין....

מייקי69

New member
החיים והמחיר

חוזרת אלייך, גם ולמרות שתפסת עלי את הקריזה - אבל לא לפני שבדקתי, תיחקרתי והבנתי. (תודתי שלוחה לכל הסבלנים והמורים
) סיסמית: לכל דבר יש מחיר. עוד סיסמית: יש לבחון עלות מול תועלת (כדברי מנכ"לי היקר) אקסיומה: זה שיש מחיר לכל דבר - זה דווקא י ו צ ר איזון ולא מפר אותו. תכל'ס: תשמע, המחיר הוא לא אולטימטיבי. כמו קלוריות. 100 קלוריות של מלפפונים, אינן שוות ערך ל - 100 קלוריות של שומן כבש. למרות שיש הנוטים לחשוב כך. אז פעם אחת עשית איזו החלטה. וואללה, נשרפו לך האצבעות. אתה זוכר את האירוע כטראומתי.... מבטיחה לך, לא יכאב אותו דבר היום. גם אם ישרפו האצבעות - לא יכאב אותו דבר. יכול להיות שיכאב יותר. סביר להניח שיכאב פחות. למה? איך אני יודעת? כי הזמן עושה אותנו יותר חכמים. יותר סבלניים לכאב. אמא שלי היתה תמיד אומרת: אני לא צריכה לממש את האהבה. מספיק לי שכואב לי בלב. כאב של חיים. הבנתי נכון?

Q ביט

New member
חיב להודות....

שאין לי שמץ של מושג על מה את מדברת...אבל מתמודד בשקט,לא לוקח את זה קשה...

למעלה