הבלוגיה של גלובס

e-magine

New member
מכיר את הבעיה

אני מציע לך שכשמשהו עולה לך, פשוט תרשמי אותו במעבד תמלילים ותשאירי אותו בצד ותנסי לערוך אותו יותר מאוחר. לי לפעמים זה מצליח.

ailag

New member
מיקוד! בתפוז! איזה יופי

הם בכלל צריכים לעשות מיקודים של הדפים הראשיים שלהם (פורומים, קומונות, בלוגים) לפי הגולשים השונים.

e-magine

New member
זה ללכת עם ולהרגיש בלי

או איך שלא אומרים, כי הבלוגיה הזאת יושבת בתפוז אבל היא לא תפוז, והיא בגלובס אבל לא יושבת בגלובס. כלומר, כדי לראות מה יש בבלוגיה העיסקית את צריכה לבוא לגלובס. את לא יכולה לגלוש בעמוד הבלוגיה של תפוז ולהזמין קטגוריה "בלוגס גלובס" כמו קטגוריה של "וובמאסטר, "או 40+" כי אין לך לחצן "בלוגס גלובס". זה בעצם שרות לגלובס. בנו משהו בשביל גלובס. יש כרגע כמה בלוגים מתפוז כמו אמנון כרמל, נירו, (גילוי נאות גמני גמני) שהתקבלו לשם, אז כולם נהנים. בלוגס נהנים כי יש להם את הבלוגים הותיקים האלה והתיקים האלה נהנים מזה שהבלוג שלהם נשאר באותו מקום עם המנויים שלהם אבל קיבלו עוד ערוץ פירסום ועוד כתובת מקוצרת. לא יודע אם את זוכרת אבל פעם תפוז מכרו קהילות לMSN ולGOOP. היית נכנסת לגופ והיית רואה נגיד 100 פורומים, שמתוכם היו 80 פורומים של תפוז נגיד מתוך 200 פורומים שהיו אז בתפוז והיו עוד איזה 20 פורומים של גופ על תשתית תפוזית.

ailag

New member
זו התחלה

זה כיוון כלשהו. אם זה יצליח אולי הם סוף סוף יעשו את הגלישה בפורטל עצמו מותאמת פר גולש, ואז נוכל למצוא דברים מעניינים באתר ולא כמחט בערמת פקצות.

e-magine

New member
סינון

אני מסכים איתך שצריך סינון ומיקוד. לי מפריע שאני נכנס לקטגוריית בלוגים כמו "וובמטסטר" ומוצא שם בלוגים על "המורה עיצבנה אותי היום בביצפר". הסינון יכול להיעשות כרגע בתפוז ע"י העורכים. אני באמת הייתי מצפה שיפנו לבלוגר מהסוג הזה ויבקשו ממנו להעביר את הבלוג לקטגוריה יותר מתאימה, א אפיל יעבירו אותו בלי לשאול אותו. בדיוק כפי שלא היו נותנים לבלוג שהתוכן שלו "למבוגרים" להיות מסווג בקטגוריית "תיכוניסתים". אבל זה דבר שצריך כח אדם וזמן. אני כרגע התחלתי לקרוא על ישומי ווב 2.0 שעוסקים בסינון בלוגים ופוסטים. עדיין לא מכיר את זה מספיק.

ailag

New member
אני מדברת גם על המלצות

אני מכירה את עורך דף הבית של תפוז והוא אחלה בנאדם, גם הנהלת הפורומים, כולם עושים את עבודתם בסדר גמור. אבל עדיין, אני נכנסת לדף הראשי או לדף הפורומים (tapuz.co.il/forums) ורוב ההמלצות לא מעניינות אותי, לא ממוקדות אליי. בטח גם בדף הבלוגים אבל אליו אני נכנסת הרבה פחות. היה נחמד אם תפוז היה רואה שהבנאדם שבלוגין הוא איש עסקים, למשל, ואז היה מביא את אותם התכנים של תפוז-גלובס-בלוגס. או שהיה רואה שאני סטודנטית שמתעניינת בקומיקס ומדע ומביא לי דברים של סטודנטים, קומיקס ומדע - בדפים הראשיים, בכל מקום שאפשר להמליץ לי בו על פורומים.

UvalS

New member
../images/Emo45.gif מסכים מאוד

לתפוז יש כל כך הרבה מידע עלינו - אם זה התחומים שלנו בעולמות, הבלוג שלנו או הפורומים בהם אנחנו גולשים וכותבים, ועדיין - אני רואה 0 מיקוד, גם מבחינת המלצות וגם מבחינת פרסום.

למעלה