הבית שלכם ואתם

הבית שלכם ואתם ../images/Emo82.gif

מה בבית שלכם משקף את האישיות שלכם? מה סותר את האישיות? יש לכם חפצים שצריכים להיזרק החוצה? יש חפצים שאתם קשורים אליהם במיוחד? אילו ולמה? מהי הפינה הכי אישית שלכם בבית? פינה שבלעדיה הבית לא יהיה יותר בית? ושיהיה שבבית שלום

BellA עלמה

New member
חדר שלי

שמתחשק להורים להכנס הם נכנסים לוקחים מה שבא להם הרבה פעמים במיל לבקש לפעמים קורה שאני מחפשת איזה דיסק ימים ומתברר שאבא שלי לקח ולא אמר חדר שלי אבל לא ממש

זה היה ביתי ../images/Emo82.gif ../images/Emo79.gif

מה בבית שלכם משקף את האישיות שלכם? אני חושבת שהחדר שלי הכי משקף את האישיות- הוא די מסודר אבל קצת מבולגן כזה, מלא דברים קיטשיים וכו'. מה סותר את האישיות? הממ... לא חושבת שיש משהו כזה, הייתי מעיפה ממזמן אם היה... יש לכם חפצים שצריכים להיזרק החוצה? מלא פיצפקעס שקשה לי להיפרד מהם.. יש חפצים שאתם קשורים אליהם במיוחד? אילו ולמה? תמונות למינהם, פיצפקעס קטנים שמשום מה חשובים לי. מהי הפינה הכי אישית שלכם בבית? פינה שבלעדיה הבית לא יהיה יותר בית? אני חושבת שהגג, תמיד כשמעצבנים אותי בבית, כשרוצה להתנתק, עולה עם הדיסקמן לגג ופשוט חושבת בשאנטי שלי או החדר שלי, שלפעמים פשוט נועלת את הדלת מדליקה בכל החדר נרות ופשוט נהנית מהאווירה.

reedgreenwhait

New member
תשובות

מה בבית שלכם משקף את האישיות שלכם? החדר שלי...והוא בהחלט מעביר ת'מסר של אישיות דפוקה. הכל מבולגן ולרוב הדברים אין שימוש... מה סותר את האישיות? פסלים קטנים ומכוערים, צעצועי פרווה, ואפילו בובה(!!!), אני לא יודעת אם זה סותר את האופי שלי...אני יודעת שאני לא אוהבת את זה. יש לכם חפצים שצריכים להיזרק החוצה? 90% מכל הדברים. יש חפצים שאתם קשורים אליהם במיוחד? לא... מהי הפינה הכי אישית שלכם בבית? פינה שבלעדיה הבית לא יהיה יותר בית? החדר שלי.

ניאו30

New member
ה ../images/Emo82.gif שלי

משקף אישיות-הבלאגן שיש לעיתים.הדחיינות-לשטוף כלים,לזרוק דברים ישנים וכדומה-נוטה לאסוף,לדחות וכו'. סותר אישיות-אין הרבה "חיים" בבית,אין הרגשה של בית,של חום וכדומה. חפצים שצריכים להיזרק-כן! חוץ מבגדים שכבר לא מתאימים,יש לי גם כמה ארגזים קטנים ללא שימוש ועוד שני ארגזים גדולים,שהאמת אפשר להשתמש בהם בתור שולחנות וכרגע הם סתם עומדים ללא שימוש מלבד לשים עליהם דברים. חפצים שקשור אליהם-אלבומי התמונות שלי מחו"ל.כשרע לי או עצוב או אני סתם במצב רוח לא נעים,אז מספיקה הצצה חטופה באלבום כדי שיעלה עליי חיוך. הפינה האישית-אין ממש כזו... פינה בלעדיה הבית לא יהיה בית-אממממ,אולי הספה שלי,שיותר מספה היא משמשת כמיטה שלי,כי אני ברוב הזמן נרדם עליה ולא מגיע בכלל למיטה.

לקשמי

New member
הבית שלי

מה שמצחיק, זה מה שאחותי אומרת לי הרבה פעמים, כל פעם כשאני עוברת דירה, יש לי פחות ופחות דברים. אני עזבתי את הבית של ההורים שלי לפני 5 וחצי שנים בערך ומאז כבר עברתי הרבה דירות. (אני חושבת שזאת הדירה החמישית שלי אבל מי סופר?) אני גרה בדירת חדר שכרגע אני מסתכלת עליה ורואה את הבלאגן חוגג. קשה לי לומר שזה משקף את האישיות שלי אבל זה די נכון בעצם. קשה לי לומר את זה כי אני יודעת שזה משהו שניתן לשינוי, המפוזרות שלי. אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים מחפשת דברים כמו: השלט של המזגן, המסרק שאני מסתרקת איתו בבוקר, הפלאפון וכו'. הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי מבזבזת הרבה זמן כדי לחפש אותם... אז כן, אני די מפוזרת אבל לא רוצה להגיד שזה חלק מהאישיות שלי או חלק מהאני שלי כי זה דבר שניתן לשנות. חפצים שצריכים להיזרק החוצה,זה בעיקר עיתונים ישנים אבל בטח יש עוד דברים שראוי שייזרקו. הפינה האישית שלי בבית (קשה להגדיר פינה כזאת כשמדובר בדירת חדר שרק אני גרה בה) היא פינת המדיטציה שלי. בהתחלה היא היתה מורכבת משטיח, כרית ומזרן יוגה ליד, אבל מאז שאני סובלת מכאבי גב, אני כבר לא מתרגלת בישיבה על כרית, אז השטיח והכרית מגולגלים באותה פינה, לקיר ובמקום זה שמתי כיסא שעליו אני מודטת כל בוקר. מה שבאמת בלעדיו הבית לא היה בית זה המבשלה שלי. (מילה אחרת למטבח. היות ואני צמחונית, המילה מטבח לא מתאימה לי). אני נהנית לבשל במבשלה הקטנה שלי, במיוחד כשאני מבשלת גם לעוד אנשים, למשל אורחים שבאים אליי.

סדר ובלאגן

אני חושבת שסדר ובלאגן הם לאו דוקא תכונות אופי סגורות, אלא יותר בבואות של סטייט אוף מיינד. אצלי זה מאד משקף את מה שקורה איתי בנפש, וזה נע בגלים: בין שטיפה ונקיון, עד ששוב לאט לאט מתבלגן, ואז כבר נהיה לי בלאגן בנשמה, ואז שוב מנקה. לאחרונה, אני מנקה ומסדרת בתכיפות גדולה יותר. אולי מפני שיותר טוב לי, למרות שעוברים עליי ימים לא קלים - אבל הנפש לא בבלאגן. לעומת זאת, איחסון של דברים, או בית ריק יחסית - זה נראה לי יותר קשור לתכונת אופי (וגם היא, יכולה להשתנות). יש לי ארגזים עם מלא ניירת משנות הלימודים. אני שונאת את הארגזים האלה. הם ממלאים לי חצי חדר בדירה. אבל עד שלא מקבלת את התואר, אני לא מסוגלת לזרוק אותם. אולי באמת, אחרי התואר, אני אעשה את מעבר השלב הזה. ואצא מ"דירת הסטודנטים".

מה התשובות שכתבתם כאן עושות לכם?

מה זה גורם לכם להרגיש? או לרצות לשנות? או שלא לשנות?

תשובות שלי ../images/Emo13.gif

מה בבית שלכם משקף את האישיות שלכם? - הוא לא חפץ. זה הכלב שלי. הוא גורם לי להרגיש בבית. להרגיש חום ואהבה. וזו האישיות שלי - איתו. מה סותר את האישיות? לא יודעת בדיוק, אבל כבר זמן מה קשה לי עם התמונות על הקירות (מדוכאות מאד - התמונות) והייתי רוצה להחליף לתמונות שמחות יותר. גם הצבע על הקירות, כשחושבים על זה ויש לי תכנון לצבוע. יש לכם חפצים שצריכים להיזרק החוצה? יש. מלא מלא ניירות. יש חפצים שאתם קשורים אליהם במיוחד? אילו ולמה? קשורה לכמה מודלים מהלימודים. כל השאר - לא קשורה, אבל די אוהבת את הרהיטים שבחרתי לפה. תכל'ס הכל יכול לעוף בלי שאתרגש מזה יותר מדי. מהי הפינה הכי אישית שלכם בבית? פינה שבלעדיה הבית לא יהיה יותר בית? פינה אישית...הממממ...אוהבת את הספה בסלון. יושבת שם תמיד עם ספר וכוס קפה. הייתי שמחה להגיד שהמרפסת - אבל כ"כ הזנחתי אותה. אני כנראה לא אדם של מרפסות.

ניסיון שלי לתשובות

מה בבית שלכם משקף את האישיות שלכם? משקף את האישיות שלי: הדיסקים שלי רובם רוק ישראלי מלנכולי...וגם רוק כבד קצת להקות ששרות על דברים שמטרידים אותי כמו כן בעבר נתלו בחדר שלי בבית פוסטרים של תקליטים של להקות אלו מה סותר את האישיות? מה שיכול לסתור את האישיות שלי כביכול זה כל דבר חמוד/רך/אופטימי... אבל זה לא נכון אני יודע שבתוך תוכי אני כן אדם שאוהב לחיות ואדם רך ויכול לאהוב יש לכם חפצים שצריכים להיזרק החוצה? אולי חולצות מעט ישנות ומכנסיים קצרים....אני מתפטר מכל מה שאני לא צריך... יש חפצים שאתם קשורים אליהם במיוחד? אילו ולמה? שרשרת עם תמונה של אמא שלי...די ברור לא??... (שנפטרה" אני מאוד אוהב גם את הדיסקמן שלי הוא עוזר לי לעבור שעות קשות וכמובן הדיסקים שלי מהי הפינה הכי אישית שלכם בבית? פינה שבלעדיה הבית לא יהיה יותר בית? אני גר בחדר...הפינה הכי אישית היא פינת המחשב..
ושיהיה שבבית שלום

למעלה