הבית שלך

הבית שלך

חכו,חכו, השיר "הבית שלך" יפיל אתכםץ ולא רק בגלל המילים

אהבתיה

New member
מאיפה אתה יודע?

האם גם לך יש מקורות סודיים שאנחנו לא יודעים עליהם???

אשכרה סרט מתח פה...

לכולם יש מקורות סודיים פה, לרוני יש אפילו שניים... אולי נחזיר את הטלנובלה שלנו? ו.... מורן, מה שלומך?

אהבתיה

New member
חושחוש!

מה קורה?? מה שלומך? טוב לראות אותך פה יותר... דרך אגב,עוד מעט (ב"ה,חמסה חמסה חמסה,טפו טפו טפו בלי עין הרע
) תראו אותי פה יותר כי אני אחזור ליציאות הישנות שלי שהן שבוע-שבוע!!!! הלוואי הלוואי הלוואי!!!!!!!!!!!!!!!

Az_24

New member
קודם כל שמורנוש תהיה פה כל השבוע

ואח"כ טלנובלה מה המצב מורן שנים לא שמענו ממך.....

כמו אז

New member
שיר מ-ד-ה-ים

איזה שיר מדהים מרגש איזה לחן... שלמה במיטבו... תטעמו קצת... בתוך הבית שגרת בו בפעם/ רעדו הכתלים בסופות/ אחד התגלח כל בוקר ושר/ ותוך כדי פצע את עצמו/ ואחת נשארה לה בתוך מיטתה/ בגלל אותו כאב מגברים/ הייתה שם שמחה/ ובטעות גם אתה/ כמו יפנים מאושרים/ מעל הבית שגרת בו פעם/ היו חולפים מטוסים לבני כנף/ וצעירים שהיו נוסעים לחפש את עצמם היו צורחים מהחלון: אני עף/ תחטוף את החיים ותאכל אותם כי/ לא תמיד תוכל בם לשלוט/ היה אומר כל מי שהעיז/ לעזוב את הבית שלו/ ובלילה כבו האורות הקטנים/ וחלליות היו עפות בשמיים/ והיית חושב אם כולם ישנים/ אז מי ישמור לך על הבית/ והיית מחסיר פעימה של הדופק/ וחוזר מהחול עפ צדף חם/ ואומר שראית לים את האופק/ ובחדר בוכה כי ראית - את בדידותך/ בתוך הבית שגרת בו פעם/ גרו כל הסודות והשקרים/ במחברת קטנה ציירת עולם/ מרוח בקרם נעורים/ העץ בחלון היה שיח קוצים/ וכשהתחלת למרוד/ בסולו גיטרה שהצלחת להוציא/ הרסת את כל הקירות/ ובלילה כבו האורות הקטנים.....

למעלה