הביעו דעה..

itaig99

New member
הביעו דעה..

אנא חברים הביעו דעתכם הכנה על האלבומים animals obscured by clouds the final cut the division bell... אני חייב לשמוע אנשים מדברים על האלבומים האלה.. חייב..

eddi2

New member
חוות דעת

Animals: בהתחלה כששמעתי את האלבום הזה, חשבתי שהוא סתם משעמם. זה היה בתקופה שעוד לא ממש הקשבתי לפינק. אבל אחרי כמה פעמים, פתאום משהו התחבר לי, ונוכחתי לדעת שאני שומע את האלבום הכי אדיר ששמעתי בחיים שלי. זה די קשה להסביר את זה, אבל משהו ברמה הרוחנית מטיס אותך למקומות שלא היית בהם אף פעם. כמובן שצריך לשמוע אותו באווירה המתאימה ולא יותר מדי פעמים. The Division Bell: אלבום אלוהי. גם צריך לשמוע כמה פעמים כדי להתחבר אליו. מי שאומר שזו ירידה ברמה לעומת אלבומים קודמים טועה בגדול לפי דעתי. לחובבי הפינק. Obscured By Clouds: אלבום חמוד. פרוג רוק במיטבו.

meandmeandme

New member
פרוג במייטבו!?

אובסקרד ביי קלאודס זה פרוג במיטבו!? סימן שאתה לא מכיר מספיק פרוג..

../images/Emo22.gifאני רוצה לדעת....

אני לא בקיאה במושגים האלה אני כל הזמן שומעת את המושג פרוג מה זה.... הרחיבו לי את ההשכלה. תהיו בריאים

rainbow demon

New member
מאמר מאד מעניין בנושא פרוגרסיב

באנגלית כמובן, לא היה לי כח לתרגם:)

דעתי הכנה../images/Emo29.gif

קודם כל נתחיל בזה שכל האלבומים הנ"ל מצוינים (של הפינק כאילו?) ובסגנון הם שונים זה מזה כמעט כמו כל האלבומים של הפינק. האנימלס הוא אלבום גאוני פשוט ככה קראתי אפישהוא שמדובר שם על סוגי אנשים שבעצם מתוארים על פי חיות אנשי כלב מובילים אנשי חזיר ואנשי כבשה כשלעצמו הרעיון פיצוץ והמוסיקה אוח המוסיקה........אלבום קליל וגאוני באסה שהוא כזה קצר.... הדיוז'ן בל הוא הדיסק האהוב עלי מאז שאני ילדה שונה ללא ספק מ-כ-ו-ל הדיסקים של פינק . זה הדיסק שאני שומעת כשרע מכורה לכל השירים שם במיוחד לאחרוןזה בהלחט דיסק שאם מישהו לא שמע אותו הוא נטול השכלה.... אומנם פחות מפורסם מהwall אבל אדם שלא מכיר את האלבום הזה זה אדם שאין לי מה לומר לו.... הפינל קאט......עוד אחד מהגאוניים ביותר... אומנם הוא כבד מאוד מבחינת המילים והמוסיקה זה אלבום שיותר מהכל מייצג את הפינק או כמו שידיד טוב שלי אומר "פינק זה מוסיקה לאנשים חושבים" זה בהחלט דיסק ששומעים אותו(אני בכל אופן) כששוכבים על הגב ובוהים בתקרה פשוט ככה בלי לעשות כלום... והאחרון חביב אוסף מעולה של שירים מעולים בביצוע מעולה ואין מה להוסיף בנושא. אז תהיו בריאים מאיה

meandmeandme

New member
../images/Emo4.gif

אני חייב לציין שלדעתי (!) רוב הדברים שאמרת לגמרי לא נכונים. דבר ראשון: לדעתי את לא צריכה לבסס את הדעה שלך על אנימלס לפי משהו שקראת איפשהו. אם לא שמעת את האלבום אני לא חושב שיש לך את היכולות לנקות עמדה. זה בהחלט אלבום גאוני ואולי אחד מההכי טובים של הפלויד, אבל אם לא שמעת את לא יכולה להגיד דבר כזה. והוא לא כזה קצר. כמעט כל האלבומים שיצאו באותה תקופה הם בכזה אורך (בסביבות 45 דקות) בגלל שזהו אורכו המקסימלי של תקליט (2 צדדים, כל צד בערך 24 דקות). עדיו הדיויז'ן בל, ודרך אגב, אני לא משמיץ אותך או משהו כזה. אין לי בעיה אם זה שאת חושבת ככה או אומרת ככה, אני סתם רוצה להגיד מה אני חושב. אוקי... אז הפעמון. שונה מכול אלבומי פינק פלויד? לא נראה לי. אני גם אוהב את האלבום הזה מאוד אבל לדעתי הוא לא כזה חדשני. זה בסך הכול הטון הישן, עם מילים אחרות והמון סוליי גיטרה משובחים. הפיינל קאט הוא בכלל לא אלבום שמייצג את פינק פלויד, הוא אלבום שמייצג את ואטרס. ואטרס כתב והלחין הכול ושאר החברה רק ניגנו. למען האמת הוא העיף את רייט לפני הדיסק ואת מייסון הוא העיף בשיר האחרון ככה שזה דיסק שואטרס כתב והלחין ושר וגילמור תקע סולו מדי פעם. אלבום נפלא. אבל הוא לא מציג את פינק פלויד, ויש יותר טובים ממנו. ברוכה הבאה לפורום דרך אגב
מצטער אם זה יצא קצת עקצני

../images/Emo7.gif

טוב ... את אלבום של האנימלס אני מכירה מאז שאני בת חמש בערך(אבא שלי שמע אז הפינק) אז אני כן מכירה אותו ודווקא די טוב אז אולי יש לי זכות אפילו מעטה לנקוט דעה.... כשאמרתי שקראתי איפשהוא לי אישית זה נתן פרספקטיבה קצת אחרת על הדברים..... כשאמרתי קצר התכוונתי שקצר מידי תסכים איתי שהיית הרבה יותר שמח אם הוא היה נמשך יותר.... כן אה ולפעמון לטעמי הוא שונה מכל האלבומים שלהם אולי כי זה באמת האלבום האהוב עלי ודווקא הסולו גיטרה זה מה שעושה אותו לכזה עבורי. בקשר לפיינל קאט אתה בהחלט צודק שהוא מייצג יותר את רוגר ווטרס מאשר את כל הפינקים.... אבל לפי דעתי יש שם דברים טובים מאוד . דרך אגב מלא חברים שלי שלא שמעו פינק מעולם אולי שיר פה שיר שם התחברו בראשונה לפיינל קאט מאשר לכל דבר אחר(טוב נו זה קצת בזכותי) סלחתי על העקצנות אבל סחטיין על ההתקפה... ותודה על הברוכים הבאים
ועוד משהו קטן לסיום בקשר לעוקצנות זה עיניין של טעם וריח אתה לא יכול לשלול את הדעה שלי כי אתה לא מסכים איתה תהיה בריא מאיה

meandmeandme

New member
|don't cry |4u

באמת תהיתי אם זה היה קצת תוקפני מדי. אני באמת מצטער.. גם מצטער שטעיתי בכל העיניין של אנימלס. זה פשוט מה שהבנתי ממה שכתבת. לא ניסתי לשלול דעות שלך. רק להביע את שלי.

Nir of GondoliN

New member
אני עכשיו בתקופה קצת מוזרה עם פינק

אז animals - ההתחלה של הסוף. האלבום הראשון שהוא בהנהגתו השלמה של ווטרס (היה אפשר לראות חלק מהסימנים לכך בברוך הבא למכונה מהאלבום הקודם). אני באמת לא יודע מה כל כך מיוחד באלבום הזה. אולי לא החכמתי מספיק כדי לראות את היופי בו. obscured by clouds - אלבום קליל כיפי כזה, בלי שומדבר מיוחד להגיד. אני חושב שזה סאונדטראק. לא? the final cut - שיא הציניות והמרירות של ווטרס שהתחילה באנימלס. ללא ספק האלבום הגרוע ביותר של פינק פלויד. הוא כל כך לא פלוידי שזה משגע אותי. כל כך שונה ממדל למשל. the divison bell - אלבום נחמד שמתיימר להיות הרבה יותר מזה. הסולואים יפים והצלל מזכיר את פלויד הפרוגרסיביים אבל זה מיחזור אינסופי של חומרים וזה כבר נמאס. דווקא האלבומים האלה הם הפחות מועדפים עליי של פינק פלויד.

N a V e

New member
הממ

Animals-דיסק מצויין.קודם כל רעיון אדיר.דבר שני,אחת היצירות הגדולות שנשמעו בפסיכדליה-Sheep.לפחות לדעתי.אני מאוד אוהב את הדיסק. Obscured By Clouds-אישית אני לא ממש מתחבר אליו,לפחות נכון לעכשיו.דיי סתמי בעיני The Final Cut-כמו קודמו,גם זה אלבום דיי סתמי בעיני.יש בו מס' שירים טובים יותר מהאחרים,אבל זה לא זה לדעתי. Divison Bell-דיסק יוצא מן הכלל,מאוד פסיכדלי,ומאוד מורכב,החל בעטיפתו המדהימה וכלה במוזיקה שלו.בין הטובים של הפלויד.

Nir of GondoliN

New member
אני חושב אתה צריך לבדוק את ההגדרות

שלך למושג פסיכדליה. אנימלס ודויז'ן בל הם ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא פסיכודלים. החלילן הוא פסיכודלי. הביטלס בתקופה המאוחרת הם פסיכודלים. אנימלס על הגבול בין פרוג להארד רוק. הרבה יותר הארד רוק.

N a V e

New member
יש הגדרות ויש הגדרות

מבחינת ריבוי האפקטים והמוזיקה ה"אוורירית" והמשוחררת Sheeps הוא שיר פסיכדלי למהדרין. Pאנק זה בטח לא.

meandmeandme

New member
אפקטים זה לא פסיכודלי

זה נכון שזה לא Pאנק לגמרי. אנימלס היא עירבוב של פרוג בינוני, פאנק בריטי ופינק פלויד. וזה לא אומר שהוא לא אלבום מופת.

למעלה