הביסטי בויז בארץ

bigm2

New member
לא קשור לחוסר ידע

אני מכיר חומרים שלו, ואהבתי את האלבום האחרון שיצא אבל כרגע, הוא לא מוציא כלום. בדיוק כמו שאמרת, חכה לאלבום שלו, ואז יכתבו עליו.

Ak477

New member
ישור קו קטנטן

האלבום שהולך לצאת ישאיר אותך בפה ואוזן פתוח. האלבום הראשון של אוקטובר היה חוויה , נסיון ותהייה. האלבום הזה הולך להיות הרבה יותר איכותי מכל הבחינות. הן מבחינת הסאונד והן מבחינת המוזיקה עצמה!

extra g

New member
תפסיקו לריב כמו ילדים קטנים

ותגידו תודה על הדברים המעולים שסוף סוף מתבשלים בז'אנר הזה בארץ. "חיכיתם וחיכיתם ועכשיו זה כאן". ת-כ-ל-ס.

KUKA SOLDJA

New member
אם לעשות ככה אז עדיף שלא לעשות.

משום מה אני לא בטוח שאוקטובר יקבל כתבה גם אם הוא יוציא אלבום אבל זה רק הזמן יגיד...

kapoya

New member
גם אתם לא ראויים להתייחסות, שילמתם לעיתונים

אבל איזה כיף שכל זה כבר מאחורינו, אה?

Ak477

New member
../images/Emo45.gif עצוב ?

זה נורא מצחיק, ואולי עצוב. אבל זה פורום שכל כך הרבה ביקורת שלילית ורעה יצאה ממנו לכיוון אוקטובר. מצד שני זה פורום שמעודד דברים שאני לא צריך להזכיר אותם(מעיין הא מהאמ האמ). הצביעות חוגגת?

da^Lord

New member
ככה דברים עובדים

השיר של מעיין הוא בעצם של סאבו וקותי שלהם יש את מערכות הגומלין שלהם עם כל מיני גורמים בתקשורת שכנראה נבנתה אחרי הלהיטים הקודמים (קרולינה ונועה פארן) + תמיכה של חברת תקליטים מאחורה. כל זה נותן דחיפה יפה לשיר ומאפשר לו להגיע לאתרים כמו YNET ולילה וכו'.. וגם מעבר לזה, זה תלוי באיך ידחפו את השיר ופחות תלוי בכתבים ובטעם האישי שלהם. אז כדי שאוקטובר יקבל את החשיפה שלו, לא מספיק שיוציא דיסק הוא צריך לקדם אותו ולדחוף אותו וליצור הייפ סביבו, השיווק חשוב לא פחות ואפילו יותר מהשירים עצמם.

מעפן

ומאיפה אתה יודע שהוא לא מתכוון לעשות כתבה על אוקטובר? אולי הוא ואוקטובר בקשר ואתה אפילו לא יודע? מה האינטרס של אוקטובר לכתבה עכשיו כשאפילו אין לאלבום הקרוב שלו תאריך יציאה? רפי ברבירו נותן במה לכל מי שאשכרה עושה משהו בהיפ הופ הישראלי. תהיה בטוח שברגע הנכון גם תורו של אוקטובר יגיע.

עכשיו שקישקשתם קצת ובניתם אשכול הוא ירוץ

ויעשה כתבה בדיוק כמו שרשמתי למעלה... בכל אופן, לא בטוח שמצולמת. אני חושב שכתבות מצולמות צריכות להראות אקשן ובמיוחד בכתבות של רפי.. כי גם ככה אין ממש תקציב לכתבות ואם לא שמתם לב אז הוא לא מצלם כתבות שהוא צריך לצאת מהשכונה בשבילן.. אז אתם חושבים באמת שהוא יסע לקריות? ועוד לצלם את אוקטובר מדבר... קשה לי להאמין אבל אני אשמח אם הוא יפתיע אותי . הכתבות של רפי הן סבבה אבל הן קצרות (שזה לא רע) וזה פשוט לא שווה לו להוציא את התחת שלו מהמרכז ולנסוע לצפון בשביל כמה משפטים. יש מקום שקוראים לו הרצליה וזה הגבול גזרה הצפוני של אנשים במרכז אז אני לא חושב שהוא יצא ממנו. אבל היי אני מכבד את מה שהוא עושה שלא תבינו נכון ,לנסוע,לצלם,לראיין ולערוך לא משתלם כספית וזה בדוק . מה שאומר שהוא עושה את זה מאהבה ואני מכבד את זה. נ.ב מדברים על אוקטובר... אני ואוקטובר ניהיה ברדיו קול הקמפוס ביום ראשון בערב ונשמיע חומרים מהאלבומים החדשים שלנו אז תקשיבו לתוכנית "אנטימיסט" שמשודרת מעשר בערב ועד חצות. (השעה הראשונה זה היפהופ נסיוני).

למעלה