הביסטי בויז בארץ

rafman

New member
הביסטי בויז בארץ

לא בדיוק, אבל הדבר הכי קרוב לזה. צמד הראפרים כהן@מושון בקליפ מחווה, שנראה טוב כמו המקור, ללהקה האהובה עליהם. השוק השחור גאה להציג אותו בהקרנת בכורה

Ak477

New member
למה שלא תעשה כתבה על אוקטובר?

הא,לא, עדיף שתעשה כתבה על מעיין.

הוא לא עובד ככה..

הוא מחכה שיהיה דיבור חזק בפורום ואז הוא רץ לחפש את אלה שמדברים עליהם. ואח"כ הוא בא להשוויץ כמובן :)

Ak477

New member
תראה

בעבר האמנתי שהוא באמת עושה עבודת קודש. עכשיו הבנתי שהוא סתם בורג שמגלגל את התעשיה הקטנטנה הזו. אני זוכר שהאמנתי שגם אם הוא לא ממש יתחבר מתחבר לקונספט של אוקטובר , אולי הוא יוכל לבוא לעשות כתבה , לראות מי זה אוקטובר שכל כך הרבה מדרים עליו. לראות איפה הוא מקליט , מה הוא מספר. אבל לא, הוא לא מגניב כמו מעין.

bigm2

New member
בשביל מה?

בשביל שאוקטובר יוכל להגיד *שוב* שכל הסצינה זונות חוץ ממנו? עזוב, שמענו, עברנו הלאה. עדיף שיתחיל כבר לעשות מוזיקה ולשתוק.

Ak477

New member
אתה הולך עם ראשך בקיר - תקרא את זה

לפני כמה ימים כתב אוקטובר הודעה שכולה מלאה בפרגון כנה לאמן קוואמי דה לה פוקס , אבל אתה בשלך. רוצה להחפיש.

dweck2k

New member
כשאוקטובר יעשה משהו מעניין

אני בטוח שרפי יכתוב עליו. ככה זה עיתונות, אם לא עשית משהו ששווה התייחסות, אז לא כותבים עליך. אני עוד מחכה לאלבום של אוקטובר. דוויק

Ak477

New member
אתה חתיכת חלאה

אתה אומר שמעיין עשתה משהו מעניין ?

Ak477

New member
הא , אז ככה אנחנו?

אולי תבואו לצלם אותי היום עושה (מילת מפתח) ביד / קאקי?

bigm2

New member
כשזה כל מה שאתה עושה

זה פשוט לא מעניין. כשאוקטובר יוציא דיסק, יתחיל להופיע, יעשה משהו משמעותי, אז אולי יכתבו עליו. כרגע כשהוא סתם יושב בבית ומקליט חומרים אין סיבה שיכתבו עליו. (בלי זלזול בכלל, פשוט התהליך של הכנת האלבום לא ממש חומר חדשותי, גם אם זה היה אמינם)

Ak477

New member
שאלה

אם היו עושים כתבה על אוקטובר , כתבה כללית אתה יודע ,כתבה אינפורמטיבית,היית מתעניין בזה? אני מניח שמרוב קליפים סטייל מעיין שכחת מה זה כתבה אינפורמטיבית. אבל כתבה כזו יכולה להציג בפנייך את האיש , מעט מהמוזיקה הקרבה , מעט מצורת הקלטת המוזיקה.

bigm2

New member
אז למה דווקא עליו?

ולא על מאתיים ראפרים אחרים שיש בארץ? לא עושים סתם כתבות אינפורמטיביות על אנשים, אף פעם. מתי פעם אחרונה ראית כתבה, איפושהו, שסתם דיברה על בנאדם? צריך איזה פואנטה לכתבה, צריך משהו לשים, צריך משהו חדש.

Ak477

New member
סליחה

אני מבין שאתה מדבר כרגע מחוסר ידע, חכה שתשמע את החומרים החדשים של אוקטובר, חכה לאלבום שלו, גם אם לא יצא דרך חברת תקליטים (מה שיכול מאוד שיקרה) אחרי שתשמע נראה אם תשווה אותו למאתיים ראפרים אחרים שיש בארץ,נראה :)

למעלה