הבילויים מישהו יודע איפה אני יכול להשיג שירים להורדה של הבילויים, הלהקה שמחממת את ברי?
ל לכעיגלםקר New member 11/4/03 #1 הבילויים מישהו יודע איפה אני יכול להשיג שירים להורדה של הבילויים, הלהקה שמחממת את ברי?
M Music is my life New member 11/4/03 #2 אני אישית מקווה מאוד שלא תמצא כאלו. ... תקנה את הדיסק שלהם אם אתה אוהב ורוצה אני מניח שהאלבום שלהם לא יאכזב אותך
אני אישית מקווה מאוד שלא תמצא כאלו. ... תקנה את הדיסק שלהם אם אתה אוהב ורוצה אני מניח שהאלבום שלהם לא יאכזב אותך
ל לכעיגלםקר New member 11/4/03 #3 עוד לא שמעתי אותם זה הקטע שאני לא שמעתי אותם אבל שמעתי שהם מצוינים ואם הייתי אוהב הייתי קונה בכל מקרה, אני מוריד מוסיקה ישראלית למחשב רק כדי לבדוק אם זה טוב או לא, לא בתור תחליף לדיסק.
עוד לא שמעתי אותם זה הקטע שאני לא שמעתי אותם אבל שמעתי שהם מצוינים ואם הייתי אוהב הייתי קונה בכל מקרה, אני מוריד מוסיקה ישראלית למחשב רק כדי לבדוק אם זה טוב או לא, לא בתור תחליף לדיסק.
M Music is my life New member 11/4/03 #4 שמח לשמוע ../images/Emo9.gif ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
I inflatable New member 12/4/03 #5 הדיסק של הבילויים עדיין לא יצא, וכך גם אף סינגל מתוכו ובגלל זה יהיה קצת קשה למצוא שירים שלהם, להורדה או לקנייה.
הדיסק של הבילויים עדיין לא יצא, וכך גם אף סינגל מתוכו ובגלל זה יהיה קצת קשה למצוא שירים שלהם, להורדה או לקנייה.