הבטחתי רשימה

Rivendell

New member
הבטחתי רשימה

אז זה מה שקנו לי: "הגאווה של שאנור"/ ק' ג' צ'רי "שירת הגבישים" של אן אהובתי "לוחמים חלופיים" בעריכת מייק רזניק "סיפורים מן 'האייל הלבן'"/ ארתור צ'ארלס קלארק "נאנו"/ אד רג'יס כל מי שיודע עליהם משהו, מוזמן בהחלט לחלוק איתי את המידע החשוב
כל החמישה עלו 94 ש"ח, ואני מאוד מרוצה מצבעי הקשת שהם מייצרים לי על המדף. לו רק היה לי גם "המשכוכית" לצידם, הכל היה מושלם.

een ogenblik

New member
"הגאווה של שאנור"/ק' ג' צ'רי

הספר מספר את סיפורה של צוות ספינת חלל מגזע האני, שלסיפונה פולש חייזר. בספר מעורבים גם הגזעים סטשו, ט'קה, קןןן, צ'י, מאהנדו'סט, קלף. מכולם החיצור האנושי נראה האקזוטי ביותר, וחסר המובן ביותר. מציאה כשרה ביותר.

Boojie

New member
אני דווקא ממש לא אהבתי אותו.

מצאתי אותו מאד מאד סתמי. זה שהוא נכתב מנקודת ראות חייזרית עוד לא עשה אותו מעניין בשבילי.

Rivendell

New member
לי דווקא יש חיבה עזה לנקודות מבט

חייזריות מאז בבילון
. בכל מקרה, אני אנסה ונראה. קראתן משהו מהאחרים?

een ogenblik

New member
קראתי את "שירת הגבישים", אבל...

את לא צריכה המלצות באמת על אן מק'קפרי, נכון?

mp38

New member
"שירת הגבישים"/ אן מקאפרי

ספר מקסים. חבל שיש לו המשך שלא תורגם לעברית
מאוד נהניתי לקרוא. העלילה מרתקת והתיאורים של המוזיקה פשוט שבו את ליבי
אם עוד לא החלטת את מי מהם לקרוא ראשון אני בהחלט ממליצה על זה.

Boojie

New member
יש לו שני המשכים לפחות.

למעשה, מהכרותי עם מקאפרי, יכול להיות שבזמן שכתבתי את התגובה הזאת, כבר נוספו עוד איזה שלושה-ארבעה.

Rivendell

New member
כן, יש לו כבר כמה המשכים

אבל הם לא תורגמו לעברית לדעתי. אן

סיפורים מהאייל הלבן/ארתור צ'. קלארק

הייתי בטוחה שכבר כתבתי עליו המלצה, אבל לא ראיתי כלום במאמרים. מדובר בקובץ סיפורי גוזמאות מקסים ומצחיק - הברון מינכהאוזן פוגש את המדע הבדיוני. הוא קצת ישן, אז חלק מהדברים נשמעים לנו קצת פחות מוגזמים (למשל המכשיר שמבטל קול, וקיים כיום, אם כי בגירסא קצת פחות הרסנית), אבל הוא עדיין מהנה ביותר ולא חסרים משחקים תיאורטיים מופרכים בחוקי המדע, אם כי הסיפורים מוצלחים דיים כדי לשעשע גם את מי שלא מכיר את כל ספרי הפיזיקה בע"פ (כמוני, למשל). כשהחבר שלי היה מאושפז (הוא בסדר, תודה) נתתי לו לקרוא את הספר הזה שבהחלט עודד אותו ורומם את מצב רוחו. בגלל שמדובר בסיפורים קצרים ולא רציניים מידי, אני ממליצה לקרוא אותו במצבים כאלה - כש"אין כוח" לשום דבר כבד וסתם בא לנקות קצת את הראש, למרות שבוודאי תמצאו את עצמכם מסיימים את הספר עוד באותו יום, כשלא הצלחתם להפסיק (תסמונת ה"רק עוד סיפור אחד ודי"). אמנם יש סיפור מסגרת, שאחראי לשם הספר, אודות קבוצת מדענים וסופרים המתקבצת לה בפאב בשם "האייל הלבן", שם הם מספרים סיפורים זה לזה, אך ה"בשר" של הספר, עיקר תוכנו מתרחש בכל מקום מלבד פאב אנגלי מנומנם... ____ חוץ מזה, קראתי מהרשימה גם את "שירת הגבישים" באיזה ביביסיטר שווה במיוחד (בזכות מדף הספרים של האבא) ונהנתי ממנו מאוד, כמו רוב האנשים פה
.

Arana

Well-known member
מנהל
יופי!../images/Emo13.gif

קניתי אותו במסגרת החיסול של "צומת" בראשל"צ (אך טרם הספיקותי). שמחה לראות שהשתלם לי.

benkesher

New member
שירת הגבישים להחלפה

וגם סיפורים מן האיל הלבן. אבק כוכבים מרשעת עץ הקיץ וגאות הכוכב ניתן ליצור קשר במסר.

למעלה