הבטחתי? קיימתי!

nikit1

New member
עכשיו אני יכולה לראות את הקבצים../images/Emo13.gif

העבודות מאד יפות, השעון של חדר השינה מאד מיוחד ומרשים. לגבי קופסת הטישו- הדבקת עליה מפית שלמה? או ציירת מסביב להדבקה? בכל אופן- כל הכבוד ואני מזדהה איתך מאד בעניין ההתרגשות מהסורק
כנראה שאנחנו נקנה גם בימים הקרובים ואני כבר ממש לא יכולה לחכות...

bell2002

New member
תודה. מתקן השלטים עשוי מ- mdf

צבעתי את כל הבפנים שלו בירוק בקבוק אקרילי ועל הצד החיצוני הדבקתי מפיות. מדדתי את הפיאות לגזרתי בהתאם. בסוף לכה מבריקה.

bell2002

New member
תודה רבה.

קופסאת הטישיו - מפית שלמה. מירכזתי אותה מעל פתח הממחטות ופשוט מרחתי מעליה דבק פלסטי מעורב עם מים (1:1) כך עשיתי עד שכל הקופסה כוסתה במפית (גם הסוגר). לאחר שהתייבש בעזרת סכין יפנית פתחתי את הקופסה וגזרתי בעדינות את פתח המפיות כך שיכולתי לקפל את המפית על הפתח בעזרת הדבק (לתוך בקופסה), וכמובן שיחררתי את הסוגר. בצילום לא רואים אבל יש גם פיצוצים סטפ 1 ו- 2, והבלטתי אותם עם משחה ירוקה-זהובה ואח"כ שמן פטינה. לאחר שה-כ-ל התייבש מרחתי לכה מבריקה על בסיס מים (שכבה אחת בלבד).

bell2002

New member
עוד הערה קטנטנה אבל מה זה

חשובה - מעל סטפים לא כדאי לכה על בסיס מים. אני לא ידעתי את זה אז ובאמת בצדדים נמרחו לי הפיצוצים - לכן כדאי להשתמש רק בלכה שאינה מבוססת על מים.

עדי 4

New member
בל עבודותייך יפות מאד

אני אף פעם לא מרחתי לקה על הפיצוצים ואחרי מה שכתבת התחלתי לחשוב שפישלתי. האם צריך לקה על סטפים? קופסת הטישו והשעונים משגעים. הבן שלי אהב את השעון של ברני. תתחדשי על הסורק עדי

bell2002

New member
עכשיו, אחרי השירשור ההוא הארוך

אני יודעת שבכל מקרה לא לכה על בסיב מים. לדעתי כדאי למרוח לכה, זה שומר על הצבעים ועל העבודה. אבל אוליי מנוסות ממני יענו לך גם ואז נחכים שתינו
ותודה על המחמאות

lilachh

New member
רצוי מאוד למרוח לקה על כל עבודה

ובסטפים כמו שבל אמרה - לקה על בסיס שמן.

dona flor

New member
בוקר טוב בנות../images/Emo70.gif../images/Emo42.gifשאלה קטנה...

ולא להרוג אותי בבקשה -אני יודעת שדברו הרבה על זה אבל בכל זאות... אחרי מריחת הדבק למפיות על עץ צריך לתת לדבק להתייבש לגמרי? אני הדבקתי כשהדבק עוד היה לח - יש הבדל? מה מומלץ? ואם הדבק יבש איך בכל זאות זה נדבק? גם אני מכינה קופסאת טישיו- לגאץ אחר כך? תודה וסליחה על הניצוס!!!

lilachh

New member
אנחנו לא הורגות אף אחת ובטח לא אותך

אחרת איפה נתארח בפעם הבאה
. מומלץ לחכות עד שזה כמעט מתייבש אבל לא לגמרי ואז לגהץ. אני חושבת שההבדל היחיד הוא נוחות ההדבקה זה הכל. וכן -גם על קופסאת טישו את יכולה מן הסתם לגהץ.

fortune

New member
../images/Emo103.gif כייף לראות את המפיות "שלי"

מככבות גם אצלך... גזרתי מכולן רק את העלים - יצא מדליק. יפה משהו!!!

רחלילי

New member
הקופסא מקסימה!!!!

מה זה הטכניקה הזו של צביעת מפיות???? ממש ממש יפה והשילוב של הצבעים מדהים!

למעלה