הבטחתי? קיימתי!

bell2002

New member
הבטחתי? קיימתי!

קנינו סורק! הוא מחובר! הוא עובד! ועכשיו לעבודות! אילו רק העבודות הראשונות, יש עוד כמה בפילם שבמצלמה. זו קופסה לטשיו, הדבקת מפיות.

bell2002

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo123.gif אני לא מצליחה לעלות יותר

את עבודותיי. התפוז הזה! אנסה יותר מאוחר עוד כמה עבודות.

bell2002

New member
שאלה טכנית לבעלות סורק ../images/Emo4.gif

באיזו תוכנה אתן משתמשות לסריקה? איך משנים את סוג הקובץ? תודה מראש,

Liat R

New member
כשעושים save as

יש מקום לשים את שם הקובץ ומתחת לזה save as type... פותחים את החלון ובוחרים.

psa

New member
בל היי ,תמיד רצוי לשמור כקובץ JPEG

אחת הדרכים היא לשמור את זה באחת התיקיות שלך . כפי שכתבה לורליי ,את יכולה להקטין את התמונות ב ACDSEE . את מסמנת את התמונות שאת מעוניינת להקטין>לוחצת על TOOLS (כלים) >RESIZE מקטינה אפילו ל50% . "תשחקי" עם האחוזים. העיקר שהתמונה לא תהיה גדולה ו"כבדה". בהצלחה

lilachh

New member
ואם זה רק למחשב אפשר לתת רזלוציה

של 72 dpi...למסך במילא לא צריך יותר וכך המשקל של הקובץ שלך יהיה קטן בצורה משעותית.

bell2002

New member
../images/Emo182.gif ועכשיו שלושה שעונים

שציירתי בעצמי. את השעונים האלה ציירתי בעצמי לפני כשנה וחצי. אז עוד ידעתי כלום פרט לכך שאני מאוד נהנית. מאז ועד לפני חודש לא עשיתי או יצרתי כלום ממש. ועכשיו חזרתי לזה. התמונות של עבודות נוספות שלי מהזמן האחרון נמצאות בפילם שבמצלמה...

lilachh

New member
הכל יפה מאוד - איך עשית את השעון

השלישי? - הוא מאוד מיוחד

bell2002

New member
דווקא הוא היה פלופ

קודם כל, תודה. רציתי פיצוצים, צבעתי בצבע חום כשהתייבש מרחתי קרקל וכשהוא התיבש ניסיתי בטיפופים את הצבע הקרם (ככה הסבירו לי בחנות) בפועל לא יצאו פיצוצים אלא מראה מעונן. אח"כ מצאתי את הדוגמא, העתקתי אותה עם נייר קופי וצבעתי בזהירות בחום. זהו. אחפש את הדוגמא ואשים אותה בפורום.

bell2002

New member
הנה הדוגמה של השעון לחדר השינה

אני מתכוונת לקנות מראה עם מסגרת רחבה לצבוע אותה כמו הרקע של השעון ובפינות לצייר חלק מהדוגמא שעל השעון. לתלות את המראה מעל השידה שלנו בחדר השינה ומעליה את השעון.

bell2002

New member
שעון לחדר של בני

זה היה בתקופה שהפוקימונים שלטו ביד רמה. היום אני מניחה שהיה מבקש דיג´ימון או משהו אחר.

למעלה