הבטחתי ולכן אקיים...

הבהרה...

את התמונות צילמה אחותי היפה חן. חוץ מהתמונות שבהן היא מופיעה כמובן... אה ופזית תעשי מופלטות לרמלה (מקווה להגיע בע"ה)...

טל טל 20

New member
תענוג איזה תמונות ../images/Emo13.gifחן כנסי../images/Emo27.gif

חן אכן התמונה שלך עם אבי ועם איתן יצאו מדהימות! כל הכבוד שרצת מצד לצד במשך ההופעה והיית הצלמת... והחיוך שלך מקסים!

אנה41

New member
שאלה קטנה

אם תוכל להסביר לי מה לשם שמיים בריקוד המוני בתאטרון ירושלים מול איזה 1000 איש?מילא זה היה ריקוד חסידי שאז ווודאי הריקוד היה לשם שמיים

חחחחחח

וואי התמונה הראשונה של הבחור רוקד הצחיקה אותי.. מי זה מושיקו אתה? או סתם מישהו שרקד? מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מי זה איתן אלבז הזה? ומה הקשר שלו לעמיר? ולמה מזכירים אותו לפעמים בפורום ואומרים לו תודה?

גרציה פ

New member
../images/Emo2.gif מזתומרת? זה לא טוב לרקוד ולהיות

שמח?? חוץ מזה שאפילו עמיר מתגעגע אליו כשהוא לא נמצא בחלק מההופעות, ולמי זה משנה אם ירקוד ריקוד חסידי או אחר?? העיקר שירקוד ויהיה שמח. בראבו עליק יא מושיקו!!!! לשם שמייים שמיים שמיים....

גרציה פ

New member
סנגורים? עוד שנת לימודים..ואז...../images/Emo3.gif

מי שואל אותך בכלל איפה ומתי ואיך להגיב??

לשם שמיים זה אומר:

שלפני ההופעה הקדשתי למי שאמר והיה העולם את כל הריקודים! לא רק דברים "דתיים" הם לשם שמיים שאיפתנו היא לחיות חיים שלמים לשם שמיים ולכן כן גם הריקודים ה"לא דתיים" לכאורה שלי הינם מבחינתי לפחות לשם שמיים. אינני מחפש פרסום ותהילה כלשהם (ויעידו על כך אנשים מהפורום שלהם אמרתי בדיוק ממה אני חושש בריקודים שלי). אם רק היית יודעת כמה התלבטויות יש לי לפני כל הופעה לא היית רומזת שאני רוקד שלא לשם שמיים ובמיוחד בהופעה הזאת. אני רוקד מכמה סיבות והן: א. זה בוער לי בדם ואני לא יכול לעצור את פרץ השמחה שנובע מתוכי. ב. זה משמח את עמיר וכל הצוות. ג. זה משמח את שאר הקהל. אסיים בחיוך
מצווה גדולה להיות בשמחה אך מצווה עוד יותר גדולה לחיות בשמחה! מנסה כמה שיותר לחיות בשמחה ומאחל זאת לך, לשאר חברי/ות הפורום ולכל עם ישראל גם כן!

אנה41

New member
לא צריך להתעצבן מותק

סהכ שאלתי לא צריך להתעצבן ולהגיב בצורה כזו ויפה שאתה בשמחה תמיד זה טוב

odery

New member
זו לא ציניות!

נכון, אני חוטאת מידי פעם בציניות אבל הפעם חיפשתי את העצבים בתשובותו של משה מושיקו ולא מצאתי, סליחה שהערתי באמת, הדבר האחרון שאני רוצה בספית העומר זה ריב ומדון. קיץ בריא אנה, ובעצם קיץ בריא כולם...

פזית 1

New member
מושיקו רק מילה אחת יש לי אליך

אמממ
טוב בעצם כמה מילים, אתה יודע שאני לא יכולה להגיד רק מילה אחת
תמשיך תמשיך ותמשיך, הלוואי וכל החיים תדע רק שמחה בליבך ואני שולחת אליך תפילות שכל חייך בע"ה תרקוד ותשמח את כל מי שנמצא סביבך!!! אתה רוקד נהדר, משמח את כולם, והלוואי ולקמצוץ מהאנשים יהיה את האומץ הנדרש לקום ולרקוד בפני כולם, אני יודעת שלי אין את האומץ הזה, ולא ראיתי אף אחד אחר בהופעות של עמיר שיש לו את האומץ הזה!!!! ולך זה בא בטבעיות מדהימה! כן ירבו!!!!! כל הכבוד, ותמשיך לרקוד לשם שמים, לשם עמיר, לשם כולנו והכי חשוב לשם עצמך!!!!

למעלה