הבטחנו זה לזו

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
הבטחנו זה לזו

תכניתו של קובי מידן בערוץ 10 היום בסיום הפרק.......קבע מספר קביעות שנבעו מהתרשמותו ושיחותיו עם מרואיינים........ איך אנשים נחשפים שם.......... איזה אומץ......... 1. כל הגברים הנשואים בוגדים (חוץ ממני וממך - פנה אל הצופים) 2. גם נשים נשואות בוגדות כמעט כמו גברים 3. הבוגדים הם אנשים די עצובים .....בניסיונם למצוא........ ציטוט ראשון מדוייק.... ציטוט שני ...כמעט מדויק...... ציטוט שלישי לא מושלם........ויש בו הסברים למה הם עצובים בניסיונם למצוא את מה שחסר בבית............. הכצעקתה? הפרק הבא: נישואין מחדש........אחרי הגירושין.....

קוראת פה בפורמים של הבוגדים

לא יודעת אם כצעקתה אבל הזמינות של האנשים והקשר הפתוח מאפשר לבגוד ביתר קלות מהעבר גם אנשים פחות מוכנמים להשקיע בזוגיות בורחים לקשריעם מחוץ למשפחה שבנו כמו שלמדנו לקנות אוכל מוכן בחוץ , ככה מחפשים אהבה להשלים פערי ציפיות מנשים כמו גברים , ויש לגטמציה לחפש מאהב/מאהבת ברשת זה אותי מפחיד מאד

גאיה ק

New member
חחח../images/Emo6.gif

אהבתי את ההשוואה בין קנית אוכל בחוץ ו..חיפוש "קשרים" בחוץ.

mamaWitch

New member
../images/Emo35.gifלגיטימציה../images/Emo35.gif

לומר: "ויש לגטמציה לחפש מאהב/מאהבת ברשת " זה ממש מוגזם. אין לגיטימציה. עובדה.... כל אותם מחפשים/ות למינהם מסתתרים, כמו מאז ומעולם. גם ברשת הם מתכנים בשמות משונים, מדברים בהסתר, מחפשים דיסקררטיות ... זה נעשה יותר זמין איכשהו. טבע האדם - איני יודעת. אינני חוקרת ודומני שגם אלמרה לא חקר את הנושא ביסודיות. אבל בגידות, ריבוי בני/בנות זוג היו מאז ימי עולם. את התוכנית לא ראיתי אבל בנימה אישית: נמאס לי נמאס לי מאותם נשואים ברשת המעיקים, המנג'סים, הפונים בצורה מגעילה, החושבים שהמחשב מסתיר אותם והם יכולים לפנות בצורה מגעילה. חושבים שכולם כמוהם. ועוד יותר אלה שחושבים שאישה פנויה היא שטח-ציד-מוכרז ושכל גרושה תשמח אם הוא "יעשה-לה-טובה" ומרגע שהביע את רצונו - תשב ותחכה לו. וידיי בני המין המשלים, מספרים לי כי גם נשים פונות ומציעות... הם מדווחים על הרבה פחות אגרסיה, פחות מגעילוּת - לפחות זה.
אבל... אל תתבלבלו... תמיד היו "בגידות". פעם זו הייתה בושה גדולה. פעם, בדור של הורינו, הייתה בושה גדולה להיות גרושה - כשבעל בגד האישה סתמה את הפה, מיררה את חייו (והוא קיבל את זה כעונש ראוי) ושמרה על חיי הנישואין... היו פחות גרושים וגרושות ולכולם היה אינטרס להסתיר ולשמור. אם פעם נאמר: "אתה רוצה עניין מחוץ לנישואין - עשה זאת עם נשואה שגם לה יהיה אינטרס לשמור", הנשואים המחפשים של היום מחפשים נוחיות: איזו גרושה חביבה, אלמנה להוטה, רווקה משתוקקת שתשב ותחכה להם בביתה, זמינה ומוכנה לכשהו יוכל בטובו להתפנות לשעה לז*** וללכת למשפחתו, לא לבזבז אפילו כסף על מלון... לא צריך להוציא אותה לבילוי כי "היא צריכה להבין", וכי הוא... "כזאת מציאה" ששווה לה. מחפשים לספר לעצמם שיש להם רומנטיקה... עלק.
רק תקוע במשפחתו ובנוחיות שלו. פעם המדיה הייתה יותר מצומצמת, ועוד יותר - היו דברים שלא דיברו עליהם: ריכלו ברמזים בעיתון, ב"תפילות" הפוקר על המרפסת, הנשים בקפה 'רוול' בדיזנגוף. היום עושים על זה תוכניות טלביזיה ומעלים לפני השטח. ועכשיו יושבים של מני robu50בשמותיו השונים וכל מני אחרים וקוראים.... "הנה עוד גרושה ממורמרת" אומרים לעצמם. הם לא ישנו מדרכם. הם ימשיכו להיות מגעילים - כמו שהיו כאלה מאז ימי עולם. אותם אלה פנו לנשים בכיכר השוק, בסלונים החברתיים של המאה ה-19, בחצרות באבירים, ובערבות רוסיה, הלכו לזונות בשער העיר. לא סתם נכתבו סצינות כאלה ב'אמבר', 'מאדם בוברי', מלחמה ושלום' ואפילו.... בתנך. יש שזו דרכם. יש שעושים את זה, שפונים כאדם לאדם - נגיד שניחא אמרתי לא, ויתרת, הבעייה נשארת אצלך, בחיי נישואיך, של אישתך.. ויש שאמירות כמו זו של נסיכת הכוכב ואלמרה - מחזקות אותם ...לגיטימציה... בררר... ויש שחושבים שהגועליות והאגרסיביות שלהם מושכת, "גם את רוצה כמוני" (אפילו אם כן - בטוח שלא אותך)... יש מי מהנשים כאן שלא מכירה את אלה? לא כולם כאלה, חברים. בעיניי יש שתי אופציות אם לא מספיק לך מה שיש לך בבית: הראשונה והמועדפת - לכו ליעוץ
עבדו ושקמו את חיי נשיאיכם. השניה - פרקו. ורצוי שלמסקנת פיקור תגיעו אחרי הנסיון של האופציה הראשונה. לטעמי: בגידה, ז*** או "רומן" מחוץ לחיי הזוגיות הוא מעשה פחדנות ויותר מזה אתם שקרנים פחד לאבד את הביטחון, פחד מפרוק כלכלי, פחד להשאר לבד ועוד כל מני - פחדנות לשמה שמותירה אתכם הבוגדים למינהם בעולם לא שלם, לא מסופק, עולם של הסתתרויות וסיפוקים קטנים ולא שלמים ובהרס של המשפחה שלכם ושל האישה שהתפשרה עליכם. ושקרנות כי אתם מקרים את בת זוגכם הקבועה, משקרים את עצמכם שככה נהדר לכם.... וסביר שכשאתם לא מגיעים או משהו - משקרים את המאהבת. חיים בשקר. לגיטימציה
לא ולא. אין
לא טוב
"אדם הוא לא מונוגמי" כפי שאמר אלמרה
עשו מעשה, קומו כאדם שלם, גבר או אישה, ובנו חיים חדשים. נכון אלמרה? הרי אתה עשית את זה, ואני, ועוד רבים כאן. ואז חייך שלמים בידך. נ.ב. האמירות של הגברים המחפשים הן דוגמה למה שאני קראתי מהם. יצורים כאלה שפירטו לי בצורה פלסטית וחודרנית מה היו עושים לי באודיגו, בICQ וכו' הם הסיבה שהפסקתי להכנס לתוכנות כאלה, אך היה זמן שהסתקרנתי מה מניע אותם לעשות זאת והייתי פשוט שואלת אותם.

אלמרה

New member
אני מתנצל... ניסיתי.... באמת!

קראתי שלוש פעמים את כל התגובה של מאמאוויטש ולא הצלחתי להבין: את תוקפת אותי או מצדיקה לפחות חלק מדברי? עוד רגע וחשבתי שאת אפילו מתלוננת נגדי על תוקפנות, פחדנות ו... <אלמרה נכנס לכוננות ספיגה כולל קפל"ד ושכפ"צ ונשבע שלא עשה כלום מן האמור לעיל>

mamaWitch

New member
בדיוק מה שאמרתי:)

שאתה לא עשית את כל ה"זוועות" אתה הדוגמה שאפשר אחרת. התקוממתי רק על אמירתך בקשר להיות האדם יצור לא מונוגמי. כאן אנו לא מסכימים. אבל זה נושא אחר מעט - כל אדם ואדמת (יענו אישה) שונה ממישנהו. אז אתה יכול להוריד את הקפל"ד שחפ"צ - ממילא הקיסומים שלי חודרים אותם.
וכדי שתתרגע - קח משהו

אלמרה

New member
נו אז נרגעתי ובשבילי תמונה שלעידן

עושה את זה הכי בכיף...

mamaWitch

New member
וזו בדיוק הייתה הכוונה

עידן ואמא שלו באו לבקר אותי אחרי טיפת-חלב. אמא - ירדה במשקל... ואין לה עוד הרבה מה להוריד עידן - עלה יפה הכל כשורה. עם זאת דאגלס
היה מאוד מופתע כשעידן הושכב על הספה. הרי הוא משוכנע שהוא התינוק של המשפחה ומה-פתאום-הביאו-את-הגור-הזה-לכאן-מאיפה-זה-צץ? שוטט שוטט מסביב, הביע את דעתו בקול רם, ריחרח מרחוק, וכשרצה להתקרב לבדוק - נורא נעלב שלא הרשו לו - הסתלק בקול מחאה, התיישב על הארון וחילק משם עצות.
לפחות משהו טוב יצא מזה שקורקעתי: שעות איכות עם התינוקת שלי והתינוק שלה

mamaWitch

New member
אין חשש../images/Emo150.gif

משום כיוון אין חשש. קודם כל, למען הסר כל ספק, שני ילדי גדלו עם בעל חיים,
במקרה שלהם. עידן יגדל עם
ממילא כי ה
הייתה לפניו, היא אצלם בבית, ואיש לא מעלה בדעתו למסור אותה כמובן - אוהבי בעלי החיים יבינו. אצל סבתא, שזו אני כמובן יש
אחר שאתמול הופתע. ביררנו עם דאגלס
והוא לא הסכים לעשות בייבי סיטר - נראה לי שהעניין עם ה
סיבך אותו: אין לו אגודל כדי להחזיק אותו ולשים לעידן בפה. לכן.... הוחלט שלא משאירים אותם אפילו לרגע לבד. אגב, ידוע שחיות בוגרות לא פוגעים בגורים, גם של חיות אחרות. אין חשש שהוא יפגע בתינוק אבל זה לא בדיוק בריא לתינוק כה קטן שחתול יצמד אליו.
כן, נאמר לי כבר שהוא חתול מיוחד. הוא למשל ממושמע, בדיוק כמו ילדון בן 3 בערך: בא, לך, עלה, רד... הוא תמיד מבקש לפני שקופץ עלי לקבל ליטוף... ומסוגל להוציא אותי מדעתי כשמביא את הכדור המסויים שלו, זה שכשהו מסתובב איתו בבית פה אני יודעת שנדונתי: הוא שם לי אותו ביד ואני אמורה לזרוק לו אותו. הוא רץ ומביא לי אותו וכך חוזר חלילה... שעה. ובחיי שזה פטנט לגמרי שלו (מישהו מעלה בדעתו ש**אני** הייתי יוזמת את הניג'וס הזה
) יש לו עוד כל מני יציאות משונות ל
, ויללות שונות לכל דבר ועניין - והוא מביע את דעתו על הכל. הווטרינאר בכלל אמר שיש לו התנהגות של כלב או ילד. אבל... כל זה מביא לכך שהודעתי לו שעל השמיכה שהשכבנו את עידן הוא לא עולה. פעמיים |!
!| הבהירו לו את הגבולות והוא שמר עליהם. כשעידן התחיל לבכות הוא נזעק, התיישב ליד השמיכה והודיע שצריך לעשות משהו שהגור ירגע...
באיזו תוכנית ב
היה שצריך לתת ל
40 דקות תשומת
ביום. שוחחתי על זה עם דאגלס והוא לא מוכן לצמצם בזמנים...

למדת לדבר חתולית ?

לכל דבר יש יללה מיוחדת שמתי לב לעניין ואני מצליחה לחקות אותם טוב מאד ויום אחד תארתי לחברה שלי את היללות בלילה שהחתולים החלו לשמוע קולות חיזור היא תרגמה לבעלה ושניהם פצחו בצחוקים על הגברת חתלתולה שיודעת איך מחזרים החתולות

mamaWitch

New member
לא צריך

אני מדברת עברית והוא מבין הוא מדבר מיאו-אית-
ית ואני מבינה, מכסימום, אם אני לא מבצעת מהר מספיק לטעמו הוא מתרוצץ סביבי ומושך אותי במכנסיים לכיוון.
ההרמוניה שוררת

קראתי את מה שכתבת

אני לא מצדיקה ולא מסכימה עם בגידות שניים הייתי בזוגיות גרועה לא פזלתי לרגע ורוב השיחות שלי עם אילו שמחפשים אני אומרת שעדיף שישעיו בבית באישה שלצידם התמורקה גדולה יותר כמה פעמיים הצלחתי להחזיר מישהו הביתה ולנטוש את רעיונות הבגידה אני מאמניה בזוגיות לא בבגידות !!!!

אלמרה

New member
עוד יותר "גרוע" - העולם הפך לסדום

ואולי רק התחדדו הענינים באמצעות התקשורת שחושפת הכל וחודרת לחדרי חדרים ומסירה את כל המחסומים. היום פשוט יותר מדברים על זה ופותחים בגלוי את כל המגירות... לדעתי תמיד היו בגידות ותמיד תהיינה שכן הנאמנות לבן זוג יחיד (מונוגמיה אפילו) נוגדת את הטבע האנושי. ולא, לא אמרתי שום דבר נגד זוגיות!

גאיה ק

New member
על הבוקר..

בטבע ואנחנו חלק ממנו,כמובן,יש הכל! זוגיות ועוד אין ספור ווריאציות... מותר האדם?! הערכות חורף שוב! שיהיה לכולנו חם בגוף ובנשמה!!!!! יום נפלא! *ספל מעוטר לשתיית קקאו.. מתקופת המאיה.

למעלה