הבטחה...

הבטחה...

היי, אני רשג"ד ח' והייתי רוצה לדעת אם למישהו יש רעיונות מגניבים להבטחה? איפה לעשות, איך באיזה צורה...

...

אני זוכרת שההבטחה שלי הייתה בחוף פלמחים בין השיחים.. כולם ישבו במעגל עם עיניים מכוסות עם העניבות וכל פעם לקחו מישהו למקום סודי ונתנו לו לעשות את ההבטחה, צילמו.. ככה עד האחרון..:) אחר כך הלכנו לחגוג בשבט עם ההורים.

yaeltyl

New member
וואו הבטחה:)

טוב אני לא אחפור לך מלא כי תכלס יש על מה! בקיצור-חוף פלמחים בלילה ההבטחה עצמה על הצוק שם עם כתובת אש והכל, אחד הדברים היותר חזקים:)

gorck

New member
ההבטחה שלנו....

אמרו לנו שנוסעים למפעל של עלית לישון שם....היינו כאלה פאטים! ברגע שיצאנו מרמה"ש צעקו על כולנו לשים עניבות על העיניים וסגרו לנו ת'וילונות.... הורידו אותנו בשרשרת לחוף הים בהרצליה (ממש מתחת שבט דקר, צופי-ים) וכל פעם לקחו זוג ושלחו אותם ללכת...6 תחנות, כאל אחת בנושא אחר, העבירו את זה חלוץ שיצא לעזור, שכב"גיסטים אחרים... באחרי התחנה ה6 הבטחנו ואז חיכינו ביחד לכולם ושסיימנו היה מטורף מסיבה בים....

נוי514

New member
וואו הבטחה ../images/Emo99.gif

אצלנו עשו סמינר בהפתעה! ביקשו מההורים לארוז תיק ליומיים ואנחנו כמו מפגרים לא שמנו לב. ביום שלישי, ביום שנגמרו הלימודים, נכנסנו לשבט וראינו את התיקים ואז סיפרו לנו שנוסעים לסמינר. לקחו אותנו לבית ספר שדה בהרצליה ליד החוף. העבירו פעילויות, עשינו על האש, היה אחד הטובים פשוט. הלכנו לישון ב2, ב3 העירו אותנו -.-'. הריצו אותנו, התעללו קצת, אבל בסופו של דבר עשינו דברים שהם כמעט בלתי אפשריים. אחרי זה קשרו לנו את העיניים, עשו לנו סיבובים בחוף עד שהושיבו אותנו. אח"כ לקחו אחד אחד להבטיח וזה היה על צוק מ-ד-ה-י-ם והייתה זריחה.. וזה פשוט היה מושלם
איזה כיף היה...

תראה מה עשו לנו:

עבדו עליינו ואמרו לנו להיות ב8 וחצי בריף הדפולפינים אנחנו עוברים שם סמינר ובעצם שם עברנו הבטחה אז עמדנו במפקד וכל פעם הכניסו אחד אחד היו כל מיני תחנות תחנה ראשונה היינו צריכים להגיד מה מסמל המגילה בסמל הצופים אח"כ רצנו לתחנה שהיינו צריכים להגיד את כל נוסח ההבטחה ואח"כ הריצו אותנו במדרגות והיינו אמורים להגיד נראלי את כל 10 דברות הצופה ואז היינו אמורים לרוץ ותחנה הבאה ולשיר את כל המנון הצופים ואח"כ רצנו לתחנה ושאלו אותנו כל אחד לבד: " האם את מוכנה לעבור הבטחה?" והיינו אמורים לצעוק "כן" אחר כך אמרו לנו לגשת למזח של הים ושם הצדענו ואמרנו את נוסח ההבטחה וגם נוסח ההבטחה של הגדוד וחתמנו ואז עמדנו במפקד ואז קיבלנו חולצות וסיכות הבטחה בקיצור היה אחד היפיייייייים :]

ענבל317

New member
אממ טוב אז ככה...

אני לא הייתי בהבטחה של הגדוד שלי מסיבות אישיות אבל... את הגדוד שלי לקחו לסמינר בשבט "בזק" בנתניה, ובלילה הוציאו אותם למסלול לילי בנחל אלכסנדר...[הנחל הזה גם נוסטלגי קצת בשבילנו וגם אנחנו שכבת "נחל"...] בקיצור לקחו אותם למסלול ואז אמרו להם לקשור ת'עיניים ולשכב בשורה על הרצפה...המרכז עשה להם שיחה בזמן שהם שכבו שם...ועם הזמן שכב"גיסטים אחרים שהיו שם לקחו אחד אחד בהמשך המסלול בכל מיני מקומות מדהימים [לפי מה שסיפרו לי] ובסוף השכב"גיסט האחרון אמר להם ללכת בעקבות שביל נרות ממש ממש ארוך שהוביל למין בית מאבן שבתוכו היה מפוצץ בנרות ושם שני המדריכים שלי העבירו אותם הבטחה..אח"כ הם יצאו, חיכו לכולם, ואז עשו להם מסדר והדליקו כתובת אש...

וואי אצלנו זה היה..

בגגל שהישוב של השבט מחולק לשניים (גבעה מרכזית וגבעה מערבית, שטויות של המועצה) היינו קודם בגבעה המרכזית ישבנו עם המרכזת בגן שעשועים בערך בשש בערב, והיא אמרה שיש לנו כמה משימות לעשות, הלכנו לפלאפל בין הגבעות והיינו צריכים לקבל 20 כדורים כל אחד לקח שניים וצבענו אותם בגואש ושמנו על שיפודים. אחר כך רצנו לגבעה המערבית התחלקנו לשתי קבוצות, אחת בפיצריה והשנייה בבית לולה (מועדון כזה), קיצר היינו צריכים לענות על שאלה ולהתקשר למרכזת והיא אמרה לנו לחפש את הרמז הבא, ברמז שהיה מוחבא היה כתוב שצריך להתחלק לזוגות והם גם חילקו אותנו. הלכנו ברחוב הראשי וכל זוג חיפש מעטפה חומה עם השם שלו. בתוך המעטפה היה פאזל, צד אחד - נוסח ההבטחה. צד שני - אמרו לנו לאן להגיע - בית של אחת המדריכות. הגענו לשם לבדנו, אני הגעתי בין האחרונים וראיתי את כולם יושבים על המדרכה עם עיניים מכוסות וידיים קשורות וכמה שכב"גיסטים איתם. אחרי רבע שעה בערך לקחו אותנו בזוגות בכביש, ירדנו מהגבעה והגענו לכביש הראשי, חצינו אותנו והמדריכות חיכו לנו בפרגולה של התצפית. הייתי צריכה לחכות קצת וישבתי בשוליים ליד המכונית של ראש השבט, פתאום שמעתי את אמא שלי מדברת, התחלתי לצעוק לה והיא לא הבינה איפה אני עד שראש השבט אמרה לה היא פה יושבת. קיצר הקימו אותי אחרונה, הייתי צריכה לקרוא את נוסח ההבטחה, ואז קיבלנו סיכות ונסענו הביתה..

liss 8D

New member
הבטחה../images/Emo99.gif

הגענו בערב שישי לשבט, בטענה שאנחנו צריכים לעבור פעולות לסיום מערך של מחנה קיץ או משהו. הגיע השלב שאנחנו צריכים לישון. כמובן, אפחד לא הלך לישון, עשינו שטויות ובסביבות השעה 4 אחד המדריכים פשוט התחנן מכמה מאיתנו ללכת לישון, "יש לכם לפחות עוד איזה שעתים לישון תנצלו אותן, בבקשה". אחרי מינימום 5 דקות אנחנו שומעים צעקות "דולב, שתי דקות, מארגנים שק"שים, כולם על חאקי ולצאת החוצה!" כולם בלחץ שלהם מתארגנים ויוצאים החוצה. ה'סמינר' ממשיך. מכסים לנו את העיניים בתירוץ להתנסות בחיי העיוורים או משהו. *הנושא שלנו במחנה קיץ היה קבלת השונה* הובילו אותנו לגבעה מאחורי השבט שם חיכתה לנו ארוחה עם כל טוב. מפה פרוסה, נרות דולקים ואוכל פשוט משובח! זה היה פשוט מרגש! התלהבנו, אכלנו, אמרנו יפה תודה, ניקינו סידרנו דברים אחרונים בשבט. אז, הגיע מיניבוס, אמרו לנו לעלות עליו ושוב, עם עיניים עצומות. אחרי נסיעה של כחצי שעה הגענו למקום שהוא, המדריכים אמרו שאנחנו באיזה בית חולים עם עיוורים או משהו|: היינו בים. השכיבו אותנו בטור ארוך ארוך הניחו עלינו דפים-שהם ולקחו אותנו אחד אחד. זוג שכבגיסטים מורידים אותנו מהאבנים הגדולות ואנחנו מגיעים לחולות. מורידים את כיסויי העיניים ומולנו המדריכים, לידם מילות ההבטחה, כמו בדף שביד, אליו מוצמדת סיכת הבטחה. ככה, כל אחד בתורו מבטיח, נעמדים בשלשות, מפקד, מורל, מתלהבים והביתה. חפרתי.
לא יכלתי שלא, זו באמת הייתה אחת החוויות המדהימות בחיים שלי.
המון בהצלחה שיהיה!:) עצה שלי - להשקיע, להשקיע ולהשקיע! כמו שאתה רואה, זו חוויה שבחייםבחייםבחיים לא שוכחים!

yo yoel

New member
אוללה...

המדריכים שלנו אומרים לנו שיש טיול הכנה לספארי צופיות, ביום שישי, לבוא לשבט. אני מתחיל לחשוד, נו סבבה, אין סיכוי שנעבור הבטחה. מגיעים בערב לשבט, הסברים ודברים מוזרים ויוצאים ל"טיול". כמה שכבגיסטים יוצאים איתנו בטענה שהם מעבירים תחנות בטיול, מילא. מגיעים לים בקיסריה, הולכים קצת על החוף, ואז יש לנו פעילות עם סטיקלייטים, שמרימים סטיקלייט ומוצאים שם של מישהו ומביאים לו אותו. אני לא בדיוק זוכר. פתאום שני מרכזים צעירים באים, ועושים לנו כל מיני פעילויות... מסאג'ים וכאלה.. לאט לאט מתחילים לקחת אנשים. לקחו אותי.. מגיעים למקום מתחת לאקוודוקט בקיסריה, עם נוסח ההבטחה ונוסח ההבטחה הגדודי. מבטיחים, מקבלים סיכה, לוחצים לחיצה צופית. מחכים לשאר הגדוד שיעברו את ההבטחה. כולם עוברים, מגיעים למסדר... כתובת אש של מבטיחים.. המנון הצופה, מצדיעים, מורל, שמחה וצהלה... חוזרים לאוטובוס, מקבלים חולצות, הבייתה! מקווה שזכרתי הכל

yaeltyl

New member
וואו שאלה לכל מי שענה פה..

למי שאמר שאחרי ההבטחה הם הלכו הבית.. זה לא כזה הורס?! חייבים לעשות משו עם הגדוד כזה אחרי זה.. אנחנו ישנו שם ולמחרת היינו בים כזה.. לא הורס בלי כלום?

נוי514

New member
המממ נכון..

אנחנו נשארנו לישון. עברנו עוד פעולות אחרי זה והיינו בים עם רפסודה שבנינו (וזה לא ממש הלך
) אני מסכימה עם רוניליס - ההשקעה חשובה. כל כך נהניתי ביומיים האלו, זה היה פשוט חוויה, זה לא היה סתם עוד סמינר..

liss 8D

New member
חחחח

הלכו הבית
חיחיחיD: חחח, האמ.. בכ"מ, כן, זה אולי קצת הרס. אני זוכרת שאחרי שעברנו הבטחה היינו בכזה 'היי', ועוד נשארנו בחוף עד שההסעה הגיעה. ונכון, לא הכי רצינו ללכת אבל היינו כאלה שחוקים ועייפים שלא באמת היה אכפת לנו. (לא שאני זוכרת לפחות
) אני זוכרת שהגענו לשכונה אנחנו כזה "ואו, אשכרה עברנו עכשיו הבטחה" |: זה היה הזוי כזה
אז לשאלתך אולי יש מקום של באסה, אבל אחרי חוויה כזו קשה לחשוב על החזרה הביתה כמשהו שיותר מידי הורס. זה הכל באדטיוד

הבטחה

וואי היה כיף!! הודיעו לנו שיש סמינר בקיסריה ישנים במבנה לא הרבה פרטים (הם השאירו רשימת ציוד על הציוד שדרך אגב אמרו לנו להביא אותו, על הרשימה היה רשום "ציוד להבטחה 2006" יצאו מפגרים אבל חפיף. הגענו לחוף בקיסריה והעבירו אותנו פעולות בשתי קבוצות אחרי זה חילקו אותנו לכמה קבוצות שצריכות לבשל מין תחרות היה כיף ואז אמרו מי שניצח ואז הקבוצות התחילו ללכת לפי מי שניצח ועד מי שהפסיד (הפסדנו הקבוצה שלי) התחלנו ללכת הקבוצה היה כמה תחנות אתגר כאלה נחמדות ואז שלחו אותנו אחד אחד בדרך קצת הציקו לנו שכיבות סמיכה ו"מי השיכבה הכי טובה" ושטויות כאלה ואז הגענו למקום אחד כל האנשים ולקחו אותנו משם אחד אחד והעבירו לנו תהבטחה עצמה ,נתנו עניבות,נתנו את הסיכה וצילמו אותנו... כולם עברו את זה וחגננו קצת והלכנו לישון על החוף בקיסריה ובבוקר לקחו אותנו לים היה ממש כיף

ronchok1

New member
הבטחההההה :)

אז ככה (עשו לנו הבטחה בכיתה ט', ולא ב-ח'): אמרו לנו שאנחנו יוצאים עם השכב"ג לטיול הכנה לפסח שבטי. היינו אמורים להגיע ביום שבת בבוקר, בשעה 7:00 לשבט. מכיוון שביום שבת היינו צריכים לקום מוקדם בבוקר, כולם הלכו לישון מוקדם ביום שישי. באותו לילה (בין שישי לשבת), בשעה 1:00 האמהות של כל ילד וילדה מהגדוד העירו אותנו. לדוגמא, אמא שלי אמרה לי "אין לך שום טיול הכנה לפסח. יש לך חצי שעה להתארגן ואז יבואו לקחת אותך כמה אנשים מהשכב"ג". התארגנתי, ואחרי חצי שעה באו אלי הביתה שני שכב"גיסטים. קשרו לי את העיניים והוציאו אותי החוצה. (ככה עשו גם לכל השאר). במשך שעה שלמה הוליכו אותנו עם עיניים עצומות, תקעו אותנו בעצים, עמודים, קוצים... ומה לא.. (זה נשמע דיי נורא אבל היה הכי מצחיק בעולם!!!) אז.. כמו שאמרתי לקחו את כולנו עם עיניים עצומות (כל חניך בנפרד). אחרי שעה הפגישו את כולנו ביחד במקום כלשהו (עדיין היינו עם עיניים עצומות). המשכנו ללכת, אבל הפעם בקבוצה. בסוף המסלול לקחו אותנו ליער, שם הכניסו אחד אחד לתוך מערה שהייתה מוארת בהמון נרות, ושם עשו את ההבטחה עצמה. אחרי כל זה, עשינו מדורה, השכב"ג הכין לנו אחלה של ארוחת לילה והיה מצויין:) (אנחנו שבט דיי קטן, אז ככה שהיה מספיק שכב"גיסטים בשביל כל חניך.. אנחנו כולה 11 בגדוד..)

למעלה