הבזאר של ניקול

ענבר 23

New member
הבזאר של ניקול

ובכן... קניתי חולצה אחת ברקע שחור עם ורוד בהיר בצד עם פרחים- צעירה ואביבית (139 ש"ח) היו לא מעט דברים למידות הגדולות, אך פחות דברים צעירים. מה שהכי שימח אותי הוא שחברתי שהיא במידה +60 מצאה שם כמות פה ומכובדת של חולצות במידה שלה ואין לכן מושג כמה היא היתה מאושרת לקנות סוף סוף במידה שלה. נאווה, כמו תמיד תודה על היחס הטוב והאישי שאת נותנת לנו. תודה ע-נ-ק-י-ת בשם חברתי.

anati44

New member
../images/Emo140.gifאוי כמה שנהנתי!!!!!!!!!!!!!!

קניתי וקניתי...... ונראה לי שהיום אני מגיעה עם עוד חברות.............. יש עוד כמה דברים ששמתי עליהם עיין..... ניקול את מותק !!! תודה על הכל - אני מכורה!!! יותר מאוחר אולי אפרט ואצלם כמה תמונות.....

אני קצת התאכזבתי

אמנם קניתי ג'ינס ועוד חולצה. אבל לדעתי המחירים בחלק מהמקרים גבוהים מדי. קניתי לא מזמן במתאים לי עודפים בהרצליה 3 זוגות מכנסיים ב-200 ש"ח 3 סריגים ב-250 ש"ח וג'ינס מדהים ב-139 ש"ח. אני ממש לא חובבת מתאים לי אבל דוקא בעודפים אני מוצאת בגדים ובמחירים טובים.

דניאלה14

New member
../images/Emo4.gifדורינה - בגלל שכל כך

זול הם מוכרים בעודפים בהרצליה........הם כבר סוגרים את החנות - רק לידיעתך.........!!!!!

anati44

New member
צודקת דניאלה !!!

ברור שנחמד לקנות בזול אבל עובדה שהחנויות עודפים נסגרות ולא משתלם להם להמשיך ולהשאיר כזו חנות.....

ענבר 23

New member
הנה...

בית ויצו רח' קרן היסוד מול בניין המועצה ליד הדואר,- כפר שמריהו

ר V י ט ל

New member
נחמד לשמוע שאת וחברתך יצאתן

מרוצות ומחכה בקוצר רוח שהבזאר יגיע לאיזור הצפון

DREAM111

New member
גם אני נהנתי בבזאר של ניקול

אני יצאתי ברכישה חביבה של חולצות יום יום וכמה חולצות יותר אלגנטיות שמהן אני ממש בעננים מודה ומתוודה. תודה ניקול ולצערי הפעם זה היה קצר בגלל חוסר סבלנותו של הקטנציק אבל רוצה לעשות עוד סיבוב ולהתחדש בעוד דברים אבל בבבבבבקשה צבעוניים ולא שחורים.

ענבר - תודה על הוראות ההגעה!

הן היו מצוינות (חוץ מבלבול אחד בין ימין לשמאל, שהתגברנו עליו ביצירתיות...) בזכותך הגעתי, והצטערתי לא לפגוש אותך הפעם.

ענבר 23

New member
בכיף מותק וסליחה על הטעות הקטנה

אפשר לתאם לבזאר הבא שנבוא באותה שעה ואז נפגש (-:

הייתי בבאזר אתמול ויצאתי בשלל רב

זו הפעם השלישית שאני מגיעה לבזאר של ניקול. כמו תמיד, המבחר היה רב עד רב מאד, המחירים נעו ממצחיקים (20 ש"ח לטי-שירט נחמד) ועד "רגילים" (כ-150 ש"ח לחולצת לייקרה יפהפיה), דרך כל מיני מחירים באמצע. קניתי שני זוגות ג'ינס, שתי חולצות, חולצת פיג'מה/בית וחצאית יפהפיה, וכל זה ב-450 ש"ח! חוץ מזה שפגשתי את המאדאם המקסימה, שאפשרה לי למדוד איזה 20 חזיות שכל אחת הייתה יפה יותר מהקודמת, ובגילוי נדיר של אופי הצלחתי לבחור מביניהן שתיים (במקום לקנות את כל ה-20...). חזיות איכותיות, יפות, במידה לא קטנה - שתיים ב-250 ש"ח. אני מרגישה שעשיתי עסקים מאד טובים ומאד, מאד נהניתי! כה לחיי לנאוה ותודה לכל העוזרות המקסימות שלה. רק הצטערתי לא לפגוש בנות נוספות מהפורום.

היוצרת

New member
היי, אני שכנה מפורום אומנות שימושית

וגם אני הייתי בבזאר, אומנם לא על תקן של קונה (היה לי שם דוכן למתנות ותכשיטים בעיצובי) ורק רציתי לספר לכם שהיתה שם ממש חגיגה של הבנות, אף פעם לא ראיתי חגיגה כזו של קניית בגדים. החזיות של המאדאם מדהימות ביופיין ואיכותיות מאוד ואם הייתי מוצאת אצלה משהו במידה שלי בטוח שהייתי מוציאה את כל ההכנסות שלי מהמכירות בקניית חזיות

היוצרת

New member
ואולי תביאי גם בגדים בכל המידות

ובנות כל המידות תוכלנה להשתתף בחגיגה??? אבל האמת היא, שאולי אני לא מתאימה במימדים לפורום הזה, אבל בהרגשה ועם 20 קילו שהתיישבו עלי בשנים האחרונות, אני בהחלט מרגישה שייכת

../images/Emo163.gifשלל רב זה אנדרסטייטמנט

גם אני בפעם השלישית נכחתי בבזאר והבטחתי לעצמי שהפעם אני מתאפקת .....כמובן שלא הצלחתי . יצאתי עם 2 גינסים ,7 חולצות ,וסט גינס (הווסטים הפכו משאת חיי-קשים להשגה ),8 תחתונים ומחטב-1100 ש"ח . היה כיף, ועוד יותר כיף כשהחמיאו לי היום בבוקר בעבודה על הבגדים .... בכול מקרה נראה לי שעל הבזאר הבא כדאי שאפסח .....(אפרופו פסח המתקרב ) חוץ מזה קניתי אצל המאדאם חזיה מהממת בצבע טורקיז/בז.... גם אני הצטערתי שלא הצלחתי לראות הרבה בנות מהפורום .... בכול מקרה שבוע טוב לכולן ,
ושיהיה לכן יום כתום ......
אורית כא-בשביל הזיהוי

רציתי לבוא...אבל לא ממש יכולתי

מקווה להגיע בפעם הבאה....ותתחדשנה כל הרוכשות למינהן

למעלה