הבושם של בריטני...

הבושם של בריטני...

סתם רציתי לקנות בושם שלה..על איזה אתם ממליצים מארבעת הבשמים?? ואם זה משנה אז אני לבנה...אם זה משפיע.......

אני אישית מאוד אוהבת את קיוריוס

ופנטזי. אני כבר עשיתי סבב שני עם שיהם
הם מעולים. וד"א-אין קשר לגוון עור

קיוריוס.

במיוחד כשהקיץ ממשמש ובא.. בושם נורא קליל וכיפי, והעיצוב של הבקבוק גם חמוד. את אין קונטרול לא הרחתי פנטזי הוא בושם נורא מתוק וכבד, לא אהבתי אותו בכלל. הוא יותר מתאים לחורף (ד"א - מידנייט פנטזי הגיע לחנויות פה בארץ? אני מתה להריח אותו כבר..), ולכן הייתי מוותרת עליו :)

tali44

New member
כן...../images/Emo122.gif(עונה גם ל-16...המקורית)

בשבוע שעבר בדיוק גיליתי אותו בסופר פארם ומייד כשהגעתי הביתה כתבתי הודעה. הייתי כזו עצובה, פתאום אני קולטת צבע כחול מהמם לשדרה של הבשמים של בריט ובכלל לא היה לי מושג על זה
יש לו ריח נעים, (אני אישית אהבתי יותר את fantasy הכי מכולם!! ובאמת קריוס הכי מתאים לקיץ, קליל ורענן.) ו- midnight fantasy יש לו ריח בסדר, לא הרחתי אותו מספיק כדי שישאר לי בזכרון. ול- In control הכי פחות אהבתי, הוא ריח מאד חלש וזה נראה כאילו הריח מתאדה ממך בכל שניה שאמורה לבוא. צריך לשים המון שפריצים על הבגדים כדי להשאיר את הריח וגם הוא כזה לערב. שוב, אני הכי ממליצה על fantasy ואחריו על curious.

בדיוק חזרתי מהסופר פארם

עברתי ליד מודעה ענקית של מידנייט פנטזי ולקח לי שניה לקלוט שזו היא
כבר שכחתי איך היא נראית על שלטי חוצות.. כמובן שרצתי להריח, הוא ממש מתקתק!! זה די חילחל אותי בהתחלה, אבל התרגלתי אליו ואני לא מפסיקה להסניף את הזרוע שלי חח נראה לי שאני אקנה אותו :) גם ממש אהבתי את הבקבוק.

tali44

New member
גם היום ראיתי שלט של הבושם!

וממש שמחתי... חשבתי שלא יהיה לזה שום איזכור. וזה גם במחיר השקה
זה באמת מתקתק אבל קצת שונה מfantasy...

עדידי15

New member
כאילו../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

סתם את רוצה לקנות בושם שלה? בלי להריח? אוקיי... ושמעי, כל אחד יגיד לך פה משהו אחר. על טעם ועל ריח.

לא מה הקשר

דבר ראשון כתבתי את זה לפני שהלכתי להריח אותם... דבר שני אני מתלבטת בין הבושם הראשון לבין השני

למעלה