הבוקר

שמים1

New member
הבוקר ../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

הבוקר ציירתי לי תקווה זו שנשקה לליל אהבה ליטפה דמעה שנשרה עם סתיו. יבשה עם חומו של קיץ בסופת תשוקה. הבוקר אתה נוגע בניצוץ העצוב שבעיניי נושק לפחדיי ואני לובשת אליך את חליפת אהבתי.
 

odo13z

New member
"היא רק שואלת"...../images/Emo66.gif

הבוקר עם פרוץ החמה נאטמה נעטפה בחומה פרפרי משי מופלאי צבע חופשיים , קלים כנוצה סוגרו בצינוק. השחוק היה דמע התקווה חלום רחוק אהבה מתפרצת כבולה מסמרות "היא רק שואלת"....האמנם ? שאלות מכוונות.... בכל שאלת תם...קטנה יש כוונה.... אל תתני לעולם לכבול את ידייך אל תתני לעולם להרוג את ליבך. אילו חייך....זו זכותך.
 

שמים1

New member
"הוא רק עונה" ../images/Emo79.gif

שירתך בוקעת בעוצמה כליטוף הציפור מבעד לחלוני חודרת עם קרני שמש ראשונות. ומבעד לחומן מלבלבות כמיהותך מרפרפות על דמעותיי על ליבי .
 

odo13z

New member
חלום.........../images/Emo66.gif

מאז שהלכת חולם בהקיץ על שעות שהיו יכולות להיות לנו יחד... על שמחה שיכולנו לחלוק לוחש באוזנך ברכות... אהבתי שבה אלי תמו ימי הבדידות החיים הם שיר.... מצאתי חלום עליו אניח ראשי את מחייכת אלי... אהובתי מי זה יאמר לאן המסע יוביל.... רק זמן מצפה ומקשיב...רק לך ספרי לי...מה את עושה כל פרט טיפשי קטן... איני יכול עוד...בדד רועד...אבוד בזמן.
 
למעלה