הבוקר שאחרי

הבוקר שאחרי../images/Emo13.gif

לא יודעת איך אני אמורה להרגיש. הגמלאים קבלו מספר יפה של מנדטים, הליכוד התרסק, למרות האפאטיות של המצביעים הערבים המפלגות הערביות לא התרסקו. אבל בכל זאת קשה לי להתעלם שליברמן קבל שנים עשר מנדטים. כמו שכתבתי בפורום ערבים, אולי הגיע הזמן למצוא חבר יהודי שיסכים להסתיר אותי מפני רדיפת הליברמנים למיניהם.

skywalker 8

New member
בקשר לדאגותייך מליברמן.

בתור אחד שתומך בחילופי שטחים מאוכלסים(ולדעתי רצוי מאוד שהמהלך יהיה בהסכמה של שלושת הצדדים- מדינת ישראל, תושבי אותם שטחים שיוחלפו והרש"פ, כלומר, תחת הסכם קבע), אני חושב שישראל לא תוכל להכיל בתוכה לאום פלסטיני בעל שאיפות לאומיות חזקות ואנטי ישראליות. ללא הפרדה אמיתית אין מנוס ממדינה דו לאומית. אני מניח שלך בתור לא ציונית זה כנראה לא משנה אבל לציונים אחרים זה יכול להיות מאוד רלוונטי.

skywalker 8

New member
זה הרבה יותר

מציאותי ממה שנדמה לך. בכל מקרה, אני אישית לא בונה על זה יותר מדי. לדעתי זה צריך להיות תוספת להסכם הקבע, כי אם זה יהיה חד צדדי זה יהיה בלתי אפשרי.

אף אחד לא חולם שתזנחו את השאיפות

הלאומיות שלכם, ברור שזה לא יקרה, בדיוק כמו שזה ברור מה יהיו ההשלכות עליכם, הבעיה של השמאל ה"נאור" שהוא חושב שאפשר לשלב לאום בתוך לאום, לגרום לו לזנוח שאיפות שגלומות בזהותו ובלתי ניתנות לשינוי, מצד שני לכל דבר יש השלכות...

motyka

New member
הסך הכול - טוב

מנקודת המבט של דו-קיום, המצב השתפר.

למעלה