הבוקר עם האהוב

הבוקר עם האהוב

קרני האור המאירים את פניך לי אתה לוחש בוקר טוב ומנשק לי בצוואר מתקרבת אליך לחיבוק של בוקר , מתכרבלת בכך לרגע, אתה נושק לי קם הריח שלך שנשאר במיטה גורם לי להתכרבל בצד שלך אתה הולך להתרענן במקלחת , שומעת את זרם המים והשירה שלך ממשיכה לישון לרגע קט,מתגעגעת אליך ,מצטרפת למקלחת הרעננה . אתה נושק לי ומחבק אותי מתחת למים החמים , מסובב אותי ומסבן את גבי אז יוצא מהמקלחת משאיר אותי במים חמימים ונעימים . יוצאת לחדר עטופה במגבת גדולה ורכה ,מוציאה בגדים ליום חדש ריח הקפה מחלחל לחדר ,מסתובבת אליך, ואתה לבוש בחלוק הרחצה ומגש ביד החיבוק עוטף אותי ואני מחייכת , כה טוב להתעורר איתך להתחיל יום מה את מתלבשת, בואי קצת לשבת בחיקי , ומקריא לי שיר שהכנת לי אתמול שחיכת שאחזור מהעבודה , ומהצד שולף ורד אדומה ומגיש לי רוצה שכל לילה תשני בחיקי , שתחיי לצידי , מבקש ממך שתהיי אשתי ואני המומה מחבקת אותך ובוכה מאושר ,עונה לך בלי קול כן אהובי ובעלי הרי לך חיכיתי כל כך הרבה שנים , מחבקת אותך ומחייכת חיוך ענק . ואז השעון מעורר מצלצל ואני מתעוררת מהחלום

anatanat1985

New member
את מכירה את השיר בוקר של הסוכריות?

זה הולך ככה - (לא בדיוק שירה אירוטית .... אבל לשמוע את תומר מהסוכריות שר את הטקסט הזה ...עושה לי צמרמורת כל פעם מחדש) בוקר זריחה נוגה על סף גגות עינייך נפקחות לאט מחביאות מבט בוקר טוב לצמרות רוחצות בקרן שמש אור עוטף גופך מלטף לך השיער טיפות טיפות זולגות לרחובות אל מכונות עשן שטות על נהרות אספלט אני סוגר לך רק קצת מהחלון שיהיה לי עוד ממך מתעוררת לאט זו את שמביאה לי בוקר בסוף כל לילה מחדש אז בואי ונתחבק עוד רגע עוד שניה לעוד דקה עוד רק עוד מעט יום מקסים. ענת.

שמים1

New member
אהבות קטנות ../images/Emo79.gif

יש בי אהבות קטנות שזורמות להן בשקט מתוך שביל עמוק בליבי. יש בי תשוקות רדומות שמתעוררות כל יום בחשק כאשר אתה נוגע בנשמתי. יש בתוכי אישה יפה ועורגת מתפתלת אליך בחום וחושניות. יש בי אהבות קטנות שזורמות להן בשקט, הן מתפרצות כאשר אתה נוגע בליבי.

היא הלכה על חוף הים

היא הלכה על החוף שקועה במחשבות ירח מלא תמיד מילא אותה בתוגה עמוקה רצתה להיות פה חבוקה באהובה יקר חזור אלי לחשה לאהובה משכבר הימים אבל ידעה שהוא כבר לא יחזור אליה ירח מלא האיר את המים החשוכים הביטה בקצף שהתמוסס על החוף הגלים לה לחשו בואי אלינו אנחנו נעטוף אותך בהמון אהבה יודעים שאת אוהבת אותנו מאד היא כמהה להתעטף באהבה אמתית אהבה את הים וגליו השקטים בערב הם באו לחוף ושבו לים הגדול במין רטואל קבוע מימי קדם בואי נעטוף אותך בחום לחשו לה היא השאירה את בגדיה על החוף לבושה בבגד הים האדום צעדה למים הגלים חטפו את רגליה הכואבות המים החמים נעמו לה מאד לאט לאט כיסו הגלים את גופה אנחנו אוהבים אותך מאד הם לחשו היא הכניסה אותם אל גופה חזרה לסביבה המוגנת והמוכרת לה כמו להיות חזרה מוגנת ברחם אמה נושמת מים ועטופה בחום ואהבה בבוקר מצאו אותה קרה על החוף משמים הביטה מחייכת בגופה הרגועה ידעה עכשיו היא מוגנת ע"י המלאכים בני האדם לא יציקו לה יותר כעת היא מוגנת ואהובה מאד על בוראה הוא שהגן על נשמתה שהיתה בין בני האדם

בית נוסף

לכל מי שקרא את מב שכתבתי עד הסוף : אין לי כוונות להתאבד לא היום ובטח לא מחר אני מאמינה וזה בניגוד לאמונה שלי תרגעו !!! אבל השיר כתב את עצמו מלבי הכואב העולם שלנו כה קר ואכזר למי שזקוק לאהבה שרק גלי הים אולי יחושו את כאב העמוק שהמילים הנאמרות יכולות ליצור בנשמה

שמים1

New member
לאורך החוף ../images/Emo79.gif

אוויר הים בריזת המים, שמש מחייכת בשמים כחולים. מטיילת לי בחוף יחפות הרגליים, שומעת ברקע צרחות של שחפים. חושבת איך חלפו הימים חודשים ושנים, זורמת עם נחשולי החיים, לעיתים מאושרת לפעמים מעוננת מתכופפת להרים אבנים וצדפות. דמעה מלוחה על לחיי מחשבות נוגות חולפות במוחי, לו היית מתקרב מגיש לי מטפחת, אולי היינו פוסעים לנו יחד. משלבים מחשבות צועדים ללא מילים, על החוף עקבותינו בחול חקוקות. ערב ירד שקעה לה השמש, אורזת מחשבותי בשקית של תקוות. לאט לאט לבדי צועדת בחוף נותרו עקבות אילמות .
לך נסיכה.

מהלכת בחוף

גלי הים לטפו את רגליה צועדת היא ללא כיוון החול שוקע תחת משקלה והרגלים ממשיכות ללכת הנה רק עוד צעד עוד צעד השנים חולפות להם על פניה הים ממשיך אותה ללוות ורק הלב הנשבר נותר כשהיה פועם הוא בום בום בום כמו הלמות התופים המבשרים את הקרב של החיים שם עליה להתייצב כל יום
גדול עבורך שמים

למעלה