הבוקר ואנחנו

הבוקר ואנחנו ../images/Emo42.gif

האם לדעתכם האופן הרגשי בו אנו מתעוררים והמחשבות שאנו מתחילים איתם את היום משפיעים על כל היום עצמו

דוVשה

New member
זה יכול,

אבל זה לא שחור או לבן. כי זה שאנחנו חושבים משהו אחד כשאנחנו עדיין בבית או בעבודה [או איפה שלא יהיה =]] בתחילת היום, לא לוקח בחשבון את כל העולם בחוץ, על כל מרכיביו.

אפרתs

New member
בהחלט

האמת שהרבה פעמים האופן שבו אנו קמים גם מושפע מהמצב שלנו כשהולכים לישון וזה נמשך, אצלי לפחות, כמעט חצי יום או עד שקורה משהו שמסיט את אותו מצב הרוח. קשה לי להסביר אבל האופן שבו אני מתעוררת בהחלט ישרה אצלי הרגשה דומה בהמשך היום- במיוחד אם מדובר במצב רוח רע או הרגשה לא טובה. לכן, כדאי מאוד לדעתי ללכת לישון ללא רגשות טינה או קצוות לא סגורים. ללכת לישון בלי לחץ וכמה שיותר רפוי וריק ממחשבות מטרידות. לצפות ליום הבא ואפילו לתכנן דברים או את אופיו של היום, עד כמה שאפשר.

סוזי10

New member
אני יכולה לקום הפוכה בבוקר אבל

אני משתדלת (לא תמיד מצליח)לנהל דו שיח עם עצמי. וככה זה הולך " מה את מתבכיינת? תסתכלי על מה שיש לך ולא על מה שאין" נו אז רע לך עכשו נו תבכי יעזור לך המון. ומצד שני אומרת לעצמי. "אוקי את מרגישה רע עכשו תני להרגשה הזאת מקום! לפעמים גם את זה צריך. ואז אני שואלת את עצמי שוב. תגידי שאת קמה בהרגשה טובה את אומרת תודה למישהו? לאלוהים למשל? את מעריכה את זה ? ואז אני נזכרת שנכון לא תמיד אני זוכרת להגיד תודה על מה שיש.ולא תמיד אני מעריכה את ההרגשה הטובה. וככה עוד כל מיני כאלה שעוזרים לי להעביר את היום הזה. ותצחקו אבל זה עובד. לפעמים אני זוכרת להגיד תודה לאלוהים באשר הוא אבל לא תמיד. וחבל . תצחקו עלי לא אכפת לי אבל זה די עובד . לפעמים אני נהנת דוקא לרחם על עצמי. נעזרת המון בפתגמים של חז"ל. ושל אנשים חכמים שאמרו "אף אחד לא הבטיח לך כלם כשנולדת" ועוד אחד שאומר "איך שאתה מציע את המיטה כך תישן בה. ועוד כל מיני כאלו. בגילי המופלג זה די עוזר. ברבות השנים נוכחתי ללדעת שכל הפתגמים האלה נאמרו לי ע"י אבא שלי ז"ל ותמיד צחקתי עליו והיתי אומרת לו עזוב אותך מפתגמים. אבל כולם נכונים ונכתבו בדם. תודה קראתם מהרהורי ליבי וראשי החולה.

סוזי10

New member
ועוד קטנה לקינוח

הדמעות הכי מכאיבות הן אלו שנשארות בפנים ולא זולגות על הפנים ולכן כדי לבכות לפעמים

למעלה