בולם אויר לא אמין כמו בולם קפיץ\שמן...חוץ מזה שרוכבים ידברו כאן כל היום על משקלים איך מורידים ואיזה רכיבים הכי קלים אפשר לשים בכדי להפוך את האופניים ליותר קלות. ברגע שאחד הרוכבים היה נמצא בסיטואציה כזאת שהבולם שהוא השקיע בו את מיטב כספו בכדי שאופניים שלו "יעבדו" יותר טוב וכמובן ישקלו ממש כמו נוצה זה גם יכול לקרות מכניסה יפה בסלע . ולכן לדעתי תנו לרכיבים חדשים לעבוד קצת יותר בשוק תקופה של חצי שנה ,או שנה לפני שאתם רוכשים דוגמא טובה FOX40 . לראות מקצוען כמו רומניוק בROAM משחרר איתו גאפ של אלוהים יודע כמה ??? ונוחת ....זה כבר מקצוען . במידה ואין לכם תלות ביבואן בארץ ואתם מביאים דברים מחו"ל ...בזול גם זה יכול לצאת בסוף הכי יקר ....ומעצבן.
פעם כשרק הבוקסר היה עשוי ממגנזיום (רך) כולם היו יורדים על הבולם הזה וכמה שהוא פגיע. היום כל הבולמים המובילים (בוקסר/888/DH40) עשויים מגנזיום רך וכולם פגיעים באותה מידה במיפגש לא נכון עם אלמנטים בשטח. עד כמה שהתמונה נראית קשה , מדובר בתיקון זול יחסית - כ 250 דולר בארה"ב - רשימת המק"טים של רוק-שוקס נמצאת באינטרנט ואפשר לבחור לבד את המק"טים הרצויים ולהזמינם בדואר. למרות האירוע זהו עדיין הבולם המעניין ביותר כרגע לרכיבת DH .
נראה שהרגליים בסדר אבל כמובן שצריך לבדוק את זה ואי אפשר לקבוע בוודאות מהתמונה. אם הייתי נציג של רוק שוקס לא הייתי מאשר את התיקון הזה באחריות - זהו לא פגם ביצור או בתכנון.
הייתי נותן לו אפילו שניים כאלה מתנה ועוד PIKE אחד וגם SID לאישה,העיקר שהתמונה לא תצא החוצה אבל עכשיו כבר מאוחר מדי ועכשיו אני בתור לקוח פוטנציאלי (החלפתי תפקידים) לא הייתי קונה מזלג כזה בשנה שנתיים הקרובות ולא באמת איכפת לי אם זה נבע מבעיית שימוש או בעיה מבנית. ירון