איך נכנסתי לבועה התל-אביבית
וואו, איך לא קלטתי שזה קרה לי! עד לפני 3 שנים הייתי ילדה-טובה-קיבוץ-ליד-קריית-שמונה, עבדתי בחדר האוכל ובית הילדים, הסתובבתי עם סנדלי שורש ושתי צמות, והדג היחיד שאכלתי היה שניצל-דג (קבוע בימי רביעי, יום אחרי הפיצה והתירס). ואז זה קרה. נכנסתי לבועה. עברתי לצפון תל אביב (ולמרות שכל חיי גרתי כ-200 ק"מ צפונה מת"א, רק בגיל 20 הפכתי רשמית ל"צפונית" אמיתית), התחלתי לעבוד כמנהלת משמרת בבית קפה בצפון העיר ("אין לנו הפוך. יש קפוצ'ינו" הוא משפט שהשתמשתי בו כשעלמה זק עוד הייתה בקאמל קומדי קלאב, ולא חלמה על ערוץ 2), גיליתי את עולם הסושי הנפלא, התחלתי לגלגל ג'וינטים, ואתם יודעים מה? נדמה לי שאפילו כל ה-ת"וים שלי הפכו ל-צ'. אבל השינוי הגדול היה כמובן שינוי מחשבתי - מצעירה אכפתית ואידיאולוגית, חניכת השומר הצעיר שהפגינה, ובמהלך הצבא לימדה בהתנדבות נוער מבאר-שבע ואופקים, הפכתי לסטודנטית אנוכית ומפונקת, שכל מה שחשוב לה זה הציון הבא ב"תולדות המוסיקה ב'", וכמובן - איפה אמצע את הסושי הבא שלי. כמובן שאני לא רואה חדשות בכלל, כי לא מעניין אותי מה קורה בבית שלי בצפון, אין לי מושג ואין לי דעה על המצב, ובסה"כ טוב לי כאן, בבועה התל-אביבית. אתם מוזמנים להצטרף. <כל הנ"ל נכון, חוץ מהפסקה השנייה.>