הבוס שלי...

destiny23

New member
מה שעופר אמר, מילה במילה; פלוס

גדול ממני

orlu

New member
אין פה

טוב או רע, לנהוג כך או אחרת בעיניי מה שחשוב כשמעלים לדדיון נושא כזה או אחר שכל אחת ואחד מאתנו בוחן את עצמו בקטעים כאלה, למה זה פוגע בי איך אני מגיבה איך הייתי רוצה להגיב, האם באמת בוס פסיכי או לא נורמלי ואם כן האם זה מתבטא גם בייתר תחומיי העבודה? הכל אישי והשיתוף מלמד את כולנו להביט על עצמנו ועל הסביבה שלנו. חיבוק ותמיכה תמיד טובים

LIATDR

New member
תהרגי אותי עדיין לא הבנתי איפה הבעיה

להפך החמיאו לך קחי את זה ותהני

lost green eyes

New member
לדעתי

אין לך מה להפגע או להתרגש מזה כל כך. הוא החמיא לך סה"כ.. לא רואה מה הבעיה בזה ומדוע הגבת ככה. לא סתם הוספת תמונה להודעה הראשית.. אז די. לא להגזים
[ואת אכן יפה ונאה מאוד יש לציין] הזכיר לי שבצבא כשרק הגעתי.. איזו חיילת אחת אמרה לי, עוד לפני שידעתי תחת מי אשרת.. שבטח המפקד הגדול של הבסיס ירצה אותי במשרד שלו
.. שאלתי מדוע היא חושבת ככה והיא ענתה שזה כי אני בלונדינית, בהירה ונאה.. וככה ניראו כל הפקידות שלו. וכך היה. אכן שירתתי תחת פיקודו במשך שנתיים שלמות והיה לי אחלה של שירות שבעולם. ולא, הוא לא הטריד אותי ולא שום דבר בסגנון. סה"כ רצה לראות פנים וחיוך נאה כאשר הוא נכנס בבוקר למשרד. זה פשע? אם את יפה ומחמיאים לך ורוצים שתהיי במרכז.. מדוע לא בעצם?

כשאת פקידה גנרית של מפקד בסיס

לשנתיים(בלי שום כוונה להעליב) אפשר לשתוק על זה. אבל בעולם שאחרי הצבא חשוב לבן אדם להימדד בעבודה על פי הכישורים שלו בה ומידת ההשקעה שלו. לא לפי גודל החיוך שלו(אלא אם כן זה כישורי העבודה). המחמאה של הבוס היא חריגה ברורה מהמקום שלו. אם הו, כמו שציינו, מדור ה"מיידלע" אפשר להבין את חוסר ההבנה שלו,אבל לא להצדיק את זה. אם מישהי עובדת כמיטב יכולתה היא רוצה לשמוע מילה טובה על זה, ולא שיגידו לה שהיא בסוף רק עוד"פרצוף יפה".

lost green eyes

New member
בסדר

[נושא הצבא שלי מורכב ממילא, אני לא נפגעת, זה בסדר..] השאלה שלי היא מה רע כאשר היופי פותח לך דלתות? אז הוא קיבל אותה לעבודה כי היא יפה, מניחה שגם על פי כישוריה.. ולא רק חיצוני. היופי היה בונוס. אז איפה הבעיה?

AnOracle

New member
הבעיה היא

שכאישה אני לא רוצה להמדד לעולם כ"פרצוף יפה" אני לא רוצה שיופי שיש או אין לי יפתח לי דלתות ובנוסף, מעל לכל, אני שנים מפתחת כישורים ושכל חריף כדי שאמדד כבחורה החכמה והמבריקה ולעולם לא כמשהו אחר הגעתי לעבודה שהיא מתחת לכישוריי, אז עוד לגלות ששכרו אותי מני שהמראה שלי הוא כזה או אחר? לדעתי, אף בחורה שאינה דוגמנית לא צריכה להמדד לפי המראה החיצוני שלה אלא על פי כישורים\ אני לא הלכתי לעבוד לא על תקן עציץ ולא על תקן פסל במשרד... הבוס שלי, מסתבר, שכר אותי רק על תקן המראה והופתע לקבל את כישוריי כבונוס לאחר שהתחלתי לעבוד. זה מעליב בכל קנה מידה

lost green eyes

New member
אז

תתפטרי :) היכן הבעיה? בטוחה שאת מוכשרת מספיק בכדי למצוא עבודה אחרת. מדוע נכנסת לעבודה שהיא "מתחת לכישורייך"? חפשי לך אחת ראויה יותר, מאמינה בך שתמצאי. ככה זה העולם . יופי פותח דלתות.. לא מבינה מדוע האנטי. תרצי או לא תרצי ככה זה ואני מניחה שזה לא הולך להשתנות בקרוב. אני עדיין לא מבינה מה רע בחיצוניות.. זה בונוס, אין מה לעשות. אנשים אוהבים יופי ואסתטיקה.. ויש את זה בך [מדוע העלת תמונה בעצם?..
]. בכל אופן, שיהייה בהצלחה בהמשך ! ושוב, אם זה כה פוגע בך.. [יכולה להבין מדוע בתאחלס] אז פשוט לכי משם.

למעלה