הבובה שלי!

• פותח הנושא YJM
  • פורסם בתאריך
אההההההההה

גם אני חושב שהעיצוב שלהם הכי סטנדרטי שיכול להיות אבל.. יכול להיות שרוב האנשים אוהבים את המראה ה"קלאסי"/"רגיל" של הסטראט. נ.ב- דווקא את הסטראט של YJM מאוד יפה לדעתי..

Upon The Ashes

New member
אני תמיד אמרתי שאני די שונא פנדר..

וגם גיבסון גיטרות נורא לא נוחות לדעתי וגם סאונד לא מתאים בשבילי... וסתם מכוערות חוץ מאיזה סידרה אמריקאית של פנדר שעושים של "גיטרות מטאל" מעולות והגותיק אקספורר של גיבסון

cyber2200

New member
הם ניראות סטנדרטיות

כי כולם מחקים את המראה שלהם. ואני גם לא כל כך אוהב פנדר, אבל אני מאד מעריך את מה שהחברה הזאת עשתה לעולם המוזיקה.

אני איתך ב-100% (cyber2200)

אני מאוד לא אוהב את פנדר (ויצא לי להזכיר את זה פה כבר כמה פעמים) אבל התרומה של החברה למוזיקה (המצאת הגיטרה החשמלית למשל) היא עצומה!

נכון..

אבל התרומה שלה לפי דעתי היום מאוד קטנה, אם בכלל, והיא הפכה להיות בעיקרון מותג. נ.ב זה לא שאני אומר שאין לפנדר גם גיטרות מעולות..

StagaDish

New member
פנדר...

כמו גיבסון ואיבנז בדיוק.. הפכה לאחת החברות הממוסחרות ביותר... רק שפנדר.. איבדה את הקסם שלה... כיום, אתה צריך ממש ממש מזל, ליפול על מודל חדיש, וטוב.. כי לא ממש יוצאים כאלה.. ממפעל מכונות! כל המודלים משנת 80 ועד היום, מחורבנים ומשעממים... רק לעיטים רחוקות נופלים על איזה פרט מגניב, שנשמע שוב, כמו של פעם, הפנדר הישנה והנעימה...

YJM

New member
אני נפלתי למזלי על אחת כזאת

עוד לא היה בן אדם אחד שניגן עליה ולא אהב אותה. המורה שלי נגנב מהפיקאפ ומפנדר עצמה שאני קניתי הוא גם מחפש עכשיו פנדר טובה.

cyber2200

New member
היחידות ששוות משהו

זה הפנדר עם הפלויד רוז, שהם גם יקרות בצורה מפחידה, ונישמעות סוף העולם. גם הדלוקס נחמדות לאללה, אבל לא שוות את המחיר המאד מאד גובה.

למעלה