הבהרה...

אסף6

New member
לכולם בקשר לדיון שיצא מכלל שליטה !!

אני רק רוצה לבקש סליחה .. חשובלי להבהיר שלא צלצלתי ליפה בשביל זה , אני מדבר עם יפה הרבה וסיפרתי לה את זה כבדרך אגב , באמת שכך היה . לא הזכרתי את טליה בצורה רעה ולא את ההודעה שלה , לא דיברתי על אף אחד ספציפי דיברתי על כולנו כפורום שרק ממליץ על טליה , לא שיערתי שיפה תכעס ולא תבין אני נשבע שאם הייתי יודע ככה לא הייתי אומר בכלל , רק ניסיתי לעזור לטליה ולכם .. אני ממש ממש מצטער , אני מציע כמו שטליה אמרה לאורלי למחוק/לסגור את השרשור הזה ולעזוב את זה .. ואני שוב מצטער,

אסף6

New member
ועוד דבר שיהיה ברור מאדד !!

לא התקשרתי ליפה בשביל לספר לה על זה , דיברנו כרגיל ובסוף סיפרתי לה את זה ובנוסף לא אמרתי לה שאנחנו מבקשים ודורשים שתיקח את טליה פשוט אמרתי לה שאנחנו מייעצים פה בפורום .. לא היה לי מושג מה תהיה תגובתה זה יכל לקרות גם אם היא הייתה נכנסת במקרה לפורום בעזרת הבנות שלה או מהאולפנים או לכל אחד אחר .. אז נכון שהכי נוח להפיל הכל עליי שהרי אף אחד לא התנגד לפני שהכל יצא משליטה שאתקשר .. אני מצטער אבל באמת ..

OrlyNL

New member
מחקתי את כל השרשור

הטעות שלי היא שלא קלטתי מספיק מהר לאיזה כיוון השרשור הזה הולך. אני מבקשת בכל לשון של בקשה - אתם יכולים להביע את דעתכם בחופשיות בפורום, אבל אל תתערבו לבמאים בשיקולים שלהם. אל תגידו להם דברים "בשם הפורום", ואל תנסו לשנות את ההחלטות שלהם על סמך דברים שכתובים בפורום. נקודה. אני לא יכולה להגיד לכם לא להתקשר לבמאים, כי זה החיים שלכם ומה שאתם עושים מחוץ לפורום זה לא בשליטתי, אבל תקחו בחשבון שאני זאת שמקבלת על הראש אח"כ. תודה והמשך גלישה נעימה
אני רוצה לסיים את הדיון הזה, ולכן - אם למישהו יש משהו להעיר בנושא - הוא מתבקש לכתוב לי או לרמי מסר.

כל הכבוד, טליה ../images/Emo3.gif

אני בטוח שללא ספק הצלחת להבהיר את הנקודה שלך באמצעות הנושא הזה. גם אני ממש לא פירשתי את התגובה שלך כתגובה שלילית, אלא להיפך - הבנתי שהכל נאמר בנימה של צחוק. (סמייליייי
) ובקשר לדברים שאמרה אורלי, אני חושב שהיא צודקת. אסור להתערב בהחלטות של הבמאי ולא משנה מה הדעה שלכם בנוגע אליהן. אם אתם חושבים שמדבבת או מדבב מסוימים מתאימים לדמות מסוימת - אתם יותר ממוזמנים להביע את דעתכם בעניין. אבל מה שלא יהיה, זה ללא ספק נשמע רע כשאתה מתקשר לבמאי של הסדרה ומנסה לשכנע אותו (או אפילו סתם לייעץ לו) במי כדאי לבחור. הנושא עצמו שתומר פתח היה דיי נחמד, אבל התגלגל למקומות קשים... ואני בטוח שזה קרה בלי כוונה. להבא תלמדו מהטעות (וחשוב לי להבהיר שאני ממש לא מתייחס כאן אל כולם) ותמנעו אותה מראש :) וחוץ מזה, יפה היא בן אדם מקצועי שעושה את העבודה שלו בצורה הטובה ביותר, אני בטוח שהיא תבחר את מי שהכי תתאים לדבב את דון (מפוקימון) וכולנו נהנה מהתוצאות :) (אבל יש עוד כל כך הרבה זמן עד שהדמות הזאת תגיע וידבבו אותה, בסוף העונה התשיעית... XD אז איך הגעתם לזה, אגב? XPP מה שבטוח, אותי דווקא מעניין מי ידבב את שאר הדמויות החדשות, כי יש המון P: והן מגניבות בטירוף!) ושוב, לא התייחסתי לכולם. רובכם יודעים מה מותר ומה אסור בעניין הזה ולא הייתם מתקשרים סתם ככה לבמאי, ואני מעריך אתכם על כך P:

miaBaby

New member
חח אבל ראו שזו הייתה בדיחה !

זה לגמרי היה בחרפנה וצחוק, טוב, מי שלא מכיר את הנפשות הפועלות יכול היה לחשוב משו רע...אני מניחה

למעלה