הבהרה...

talya22bar

New member
הבהרה...

אוקי, אז כפי שראינו העניינים התסבכו מעט... ההודעה שכתבתי לגבי הדיבוב של דון בפוקימון ממש לא היתה בנימה קשה או כפיתית או עצבנית פשוט אלמד להבא את חשיבותם של הדברים הנחמדים שקוראים להם "סמיילי". נראה שהייתי צריכה להוסיף כמה כדי שתבינו שההודעה הייתה בנימה שטוטית וצחוקית בלי שום כוונה רעה. כמו כן, אני בתור במאית יודעת שהבחירה לבסוף היא של הבמאי ולא צריך לכפות עליו שחקן זה או אחר... ראיתי מה קרה אחרי התגובה שלי ונראה שלקחתם את זה למקומות אחרים לגמרי. אין לי שום ריב עם יפה ובכלל לא דיברתי איתה על התפקיד של דון. התגובה שכביכול היא אמרה לי נאמרה על תפקידים קודמים בסדרה ( "את לא יכולה כי היית מיסטי"...) אז בצחוק כתבתי שזו בטח תהיה תגובתה... וזהו. אפסיק לחפור ועכשיו סמיילים לסיום.

Hawkgirl

New member
אני לא פירשתי את מה שאמרת ככה

שיש לך איזה סיכסוך עם יפה או משהו בסגנון. קסוווו, אני רוצה לומר עוד אבל אי אפשר >.> מאטאקו מווו, רמי תעזור לי! #&%$&%$&%$ XD

Takuto

New member
אמרתי את זה בתגובה לאורלי ואגיד שוב...

אני ממש מצטער שהדברים שאמרת נלקחו יותר מדי ברצינות ושזה מה שיצא מהדיון הזה... ממש לא חשבתי שהוא יהיה ככה אני יודע שהבחירה היא של הבמאית ואף פעם לא חשבתי "לכפות" על יפה שום דבר בסך הכל רציתי שנגיע פה להסכמה שאת מתאימה לדון ונמליץ עלייך... וגם כשנמליץ לרגע לא חשבתי בכלל להתקשר ליפה... את זה אסף עשה ולא אני או אף אחד אחר פה X_X חשבתי לבקש מאורלי או מישהו אחר לספר על זה ליפה אבל ממש לא חשבתי להתקשר אליה רק בשביל זה בכל מקרה... תנסי לבקש מיפה ונקווה שהיא תסכים (ואם היא תגיד שוב על מיסטי אולי כדאי להזכיר לה שדיבבת אותה בסך הכל ב- 35 פרקים שזה אפילו לא עונה שלמה וזה כלום מתוך 416 פרקים שכבר שודרו)

אסף6

New member
אז הכי פשוט להפיל את זה עליי ? אני ויפה

מדברים הרבה ולא התקשרתי אליה במיוחד בשביל זה סיפרתי לה את זה כדרך אגב ..

Takuto

New member
טוב... אין לנו מושג מה הקשר שלך עם יפה

לפי איך שכתבת זה היה נראה לי ואני בטוח שגם לאחרים שהתקשרת אליה רק בשביל זה וזה לא ממש בסדר להתקשר על כל דבר קטן ואני מניח שזו עוד סיבה שאורלי התעצבנה אבל כמובן שאם דיברת איתה בלי שום קשר לזה ורק סיפרת לה גם על זה אז זה בסדר גמור פשוט זה היה נראה ככה שהתקשרת רק בשביל זה =X ואני לא מנסה להפיל עליך אבל אני גם לא רוצה שיווצר הרושם שזה היה רעיון שלי להתקשר... כמה בלגן מדיון מסכן T_T

Hawkgirl

New member
והכל בגללך תומר! %$@^&&%$מוחעחע

הכל בגלל שדיברת על פוקימון! *בהומור*

אסף6

New member
באמת שלא התקשרתי בשביל זה ..

דבירנו ואז סתם אמרתי לה את זה בדרך אגב וכשסיפרתי את זה פתאום הבנתי מה אני עושה כשאתה אומר משהו זה מקבל צורה קצת אחרת והבנתי שאין לנו ממש זכות להתערב ליפה בעבודה ושהיא יודעת לבד לעשות את הדברים האלה .. אני שוב , ממש מצטער

אסף6

New member
ואגב כשאמרתי שאני אתקשר ליפה ..

אף אחד לא התנגד, אף אחד לא אמר שזה לא בסדר לצלצל רק בשביל זה (למרות שלא צלצלתי בשביל זה אמרתי את זה בסוף השיחה) , פתאום כשהכל יצא משליטה אז קל להגיד : "לא ביקשנו שתתקשר"

Takuto

New member
כי אף אחד לא אומר לך מה לעשות X_X

אף אחד לא אמר לך לא להתקשר אבל גם אף אחד לא אמר לך כן להתקשר התקשרת על דעת עצמך... ואם כמו שאתה טוען אתה מדבר עם יפה הרבה ולא התקשרת במיוחד רק בשביל זה אז זה בסדר גמור שסיפרת לה את זה זה היה לא בסדר אם היית מתקשר רק בשביל זה כמו שאני וכנראה כולם חשבנו כי לא מתקשרים על כל דבר קטן הסיבה היחידה שאני מדגיש שעשית את זה על דעת עצמך היא פשוט כדי שלא יאשימו אותי או אחרים בזה (ושוב אין מה להאשים אותך כי רק ניסית לעזור ואם אתה באמת מדבר עם יפה הרבה ולא התקשרת ר-ק בגלל זה זה בסדר... אלא אם היא כעסה ואת זה רק אתה יודע כי אתה דיברת איתה)

בכל מקרה

יפה בכלל לא קיבלה את העונה התשיעית של פוקימון. // // _ (* . *) \ \--| |-- / / ( ) ^^ ^^ יפה הפיקאצ'ו?

Hawkgirl

New member
אוי די XDDDDDDDDDDD חדל לטימטום! XDDDDDDDDDDD

הוא גורם לי להתפוצץ מצחוק XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hawkgirl

New member
לא כשאמא שלי בבית

ואז היא צוחקת עלי שאני צוחקת למחשב #&%$&%$#%$ קסווווווו XD

למעלה