הבהרה...

הבהרה...

שלום לכולם... למרות שאני ומימון החלטנו למחוק את ההודעה מאתמול חשבתי לנכון כן להגיב.. מה שהיה זה ביקורת אליי ואני ומימון החלטנו שזה לא המקום האימילים שלנו מופיעים, וכולם יכולים להגיב או לבקר אותנו.. אך דבר אחד אני אגיד זה... שדו קיום זה דבר השנוי במחלוקות באיך שכל בן אדם רואה את זה... אשמח לשמוע מכולם מה זה דו קיום בשבילכם...

במילים פשוטות, אם הבנתי נכון..

היא רואה את המתנחלים כמי שמפריעים לדו קיום..

המתנחלים והדוקיום?

המתנחלים התישבו באשור ממשלות ומומנו ע"י כל ממשלות ישראל,הרי יושבות על אדמה יהודית מדורי דורות! ואולי דוקא הן המנוף לדו קיום ,הן מספקות עבודה למוסלמי ,יש קשרים,יש ניצני דו קיום,מה עושים חלק מהמוסלמים,רוצחים יהודים,רוצחים שוב ושוב, יתכן ובעתיד ירגעו יצרי הרצח ואז יהיה דו קיום

tipid

New member
האם ברשותך התכוונת אלי או לקודם?

אם כם אם תוכלי להסביר את עצמך, וסליחה על ההטרדה.

tipid

New member
עופר תודה!

ובחלט זה קורה ואיך אומרים טעות לעולם חוזרת ומי שלא עושה לא טועה. בברכה תמר.

tipid

New member
עופר ברשותך לאיזה תושה אתה מתכוון?

סליחה אני כל פעם מנדנדת מחדש!

tipid

New member
עופר תודה לך!

וסליחה אם אני מטריחה ומטרידה אותך בשאלות .

tipid

New member
דו קיום פירושו שילובשל

שותפות של כלל אזרחי המדינה ולא חשוב מוצא ודת עם שוויון זכויות ובראש מילוי חובות ואז כפועל יוצא קבלת זכויות . ולחיות בשלום מבחינה מוסרית כלומר כל אדם ינהג כרצונו מבלי להציק ולהתגרות בחברו או שכנו או לכפות עליו שינהג ויחשוב כמוהו.ושתהיה מנטליות של עזרה הדדית לאדם באשר הוא אדם ולכבד אחד את השני.

דו קיום,עם רוצחים

תעשי את דו קיום עם רוצחים,פנטים,מחבלים,תני להם זכויות,תגני על בשארה,תומך המרצחים ,תומך בין לאדן,ערך השויון,זכויות זה לי ולך,לא עם מוסלמי רוצח מצוי

mimoon_m

New member
אנימבקש ממך שלא תשתמש בהכללות..

למה אתה אומר המוסלמים רוצחים? הרי אתה בעצמך יודע שזה לא נכון, אז למה זה מועיל? יש מוסלמים רוצחי, זה נכון אבל לא כולם, להפך חלק קטן. גם חלק מאוד קטן מהיהודים רוצחים.. מימון

הכללות=מוסלמים רוצחים

המוסלמי מקבל חינוך לשנוא יהודים,מוסת ע"י רדיו ,עתונות,טלביזיה,והי טוב במסגד, היהודי מקבל חינוך לשוויון ושלום,הטלביזיה ממתנת שנאת מוסלמים,ממי לדעתך יצמחו יותר רוצחים? הדת היהודית מלמדת לחיות בשלום עם שכנים,האיסלאם דוגל ב"דין מוחמד בסייף" מאיזה דת צמחו ויצמחו יותר רוצחים? ברשותך אדייק יותר בהכללות, כל המוסלמים מקבלים חינוך לשנוא ולרצוח יהודים,חלקם מבצע זאת בהצלחה יתרה

אבו-דני

New member
משיח אתה טועה המוסלמים לא רוצחים

-- הם טורפים... אם אדם נכנס לכלוב של אריות מה אשמים האריות? אם ישראלים נכנסים לרמאללה מה אשמים החיות? מה יש לך משיח שאתה מתגולל על הערבים?... ככה הם בנויים בטענות לך לבורא עולם.... שכך אבולוציונית בראם אולי הוא ישנה אותם

ליאור א.

New member
ערבים ניצודים ברמת השרון

ערבים שנכנסו לרמת השרון נתפסו אתמול והאחרון שברח נתפס הבוקר מתחבא מתחת לערימת עלים. הם הגיעו לגניבות הרגילות אבל עכשיו הגניבות משולבות בטרור.

למעלה