הבהרה...

tipid

New member
אל תגזים נתפס ערבי אחד.

ולאצריך לעשות מזבוב פיל, גם ככה הפאניקה חוגגת.

אתה מגזים קצת

אם אתה רואה את הערבים כחיות. לידיעתך החיות אינן טורפות את בני מינן. אני הייתי עד לפני כשנה עם דעות מאוד שמאלניות ותבעתי להתחשב בהם ולהגיע איתם להסדר. ועכשיו כתוצאה מכל המאורעות אני מתחיל לראות בכל פלסטינאי רוצח פוטנציאלי וזה נראה לי נורא. לכן אני חושב שהם עשו טעות גדולה בדרך בה בחרו (דרך המלחמה והפיגועים). אבל כאמור אסור להגיע להגדרות של חיות. גם אם הדרך שלהם נראית בעינינו בזויה חשוב תמיד לזכור כי מדובר בבני אדם בדיוק כמונו ואסור לשכוח כי נצטרך לחיות באותה סביבה. אין לי ספק כי ברבות הימים נחיה איתם בשלווה - חבל על הקורבנות שיפלו עד אותו המועד.

ליאור א.

New member
גם לי קשה עם זה

אבל מסתבר שהפכנו לפרות חולבות וכל פעם כשחסר להם משהו הם באים וגונבים ואם אתה מנסה לעשות מחסומים והפרדה אזי יש פיגועי טרור. אני יכול להבין את מה שהביא אותם למה שהם היום אבל גם אנחנו רוצים לחיות ומשום מה זה נשמע כפעילות שמתנגשת עם הרצונות של שכננו. קשה לי להאמין שניתן יהיה אי פעם להגיע איתם להסכם יציב. אני מאמין שבשעה שערבי חותם על הסכם אזי הוא מאמין בו באמונה מלאה אבל מתי שהוא יקרה משהו ואז הוא לא יהיה משוכנע שההסכם צודק ויתנער ממנו. בינתיים ערפאת מקיים את האמונות שלי ב- 100% אז למה שנאמין שאי פעם נוכל לחיות איתם בשלווה, הלואי!!!

אבו-דני

New member
יצורים מוזרים היהודים הורגים בהם

-- והם מאושרים את מרצחיהם הם מבינים..הם אוהבים.. להם דואגים תראו את האמריקאים הפסיכים כל מי שפוגע בהם מיד הם קמים וללא עכבות את אוייבם משמידים..לא מבינים..לא סולחים ... ממש פרימיטיביים שנלחמים באוייבים

tipid

New member
אבו-דני אתה צודק

אני דוגלת בדרכו של דוד בו-גוריון ז" שאמרה "ידנו מושטת לשלום" וזה אומר גם הידברות ולא רק התקפה של הצבא בלבד. אני מאחלת לך ולמשפחתך רמדאן כרים וצום קל סוף שבוע נעים. תמר.

אבו-דני

New member
אבו-דני מאבו-דאבי הוא המשיח

-- אפילו יש לו חמור לבן...אבל עד כאן... ולמוסלמים? למוסלמים יש משיח מן הסתם?

tipid

New member
ליאור מה חשוב מוצאו או דתו של האדם.

העיקר שהאדם הוא אדם מתייחס ונותן כבוד לרעהו . אם אתה רוצה לדעת בדיוק תפנה אליו ותשאל אותו בבקשה? לי לא משנה מה מוצאו ודתו.בעיני ולפי חינוכי כל בנ האדם שווים. בתודה תמר.

tipid

New member
אבו-דני תודה לך!

ויפה הגדרת כי אם אדם זקוק לדיאטה שלשהיא אם לא ישמור עליה לא יוכל לחגגוג חג בשמחה אם חלילה ירגיש לא טוב. כל טוב תמר.

אבו-דני

New member
תמר אמיתית? כי לפי כל הרקורד שלה

--- בע´א-ד י´ש ----------- היא מלאכית...או שוחרת שלום אלוהית

tipid

New member
אבו דני! תודה לך על המחמאה

אני לא מלאכית ולא שוחרת שלום אלוהית .אני בסך הכל בת אדם רגילה שחונכה בחינוך ובנימוס לתת כבוד לכל אדם באשר הוא אדם ולא לסווגו לפי לאום,דת גזע או השכלה. ואני מקווה שאכן יגיע יום ועוד אנשים יצטרפו לדעתי ויהיה טוב לכל בני אדם באשר הם.

למעלה