הבהרה

הבהרה

כדי לסגור אחת ולתמיד את נושא "המקורית"-במסרים היסברתי המון פעמים, אז ככה: כשנרשמתי כתבתי בשם המשתמש "שיפי"-שזה באמת שמי, גם בחיים שמחוץ לאינטרנט. כתגובה, נכתב לי שהשם תפוש, וניתנו לי כמה אופציות,-"שיפי המקורית" היתה זאת שבחרתי. ....ולא, לא תמיד מצליח לי ליהיות מקורית ! נהפוך הוא, רוב הזמן אני מה זה סטנדרטית.....

כל מי שנרשם למערכת המסרים

נתקל באופציות :המקורית-האחת-היחידה-מס' 1-2 וכו'.לפעמים עד כדי ויתור על השם הראשון שנבחר כי.......השם תפוס.

../images/Emo6.gif ומה רע במקוריות?

כשלמדתי את המחשב בעזרתם הנאמנה של ילדיי [למדתי ל.........אט].פעולת בחירת השם והסיסמא לאימייל ארכה ........כי חשבתי שאני מקורית והסתבר שיש אלפים באותו שם. לבסוף הייתי מאוד מקורית בכתובת האימייל שלי.

בשעה כזאת צחקתי../images/Emo6.gif

כל חששתי לשכוח את הכתובת והסיסמא [נא לא לשכוח כ...חדשה--היום זה נשמע לי מצחיק
]שעלה לי רעיון לשם שבטוח לא אשכח-----ראשי תיבות של ילדיי ונכדי. מקורי או לא?

גאיה ק

New member
שיפי מתוקה

אינך צריכה להתנצל אם....ככה זה נשמע לי... אך גם לי היתה אותה בעיה(כבר לא זוכרת למה)ונרשמתי שוב,בתוספת אות ראשונה של שם המשפחה...הצעה...

mamaWitch

New member
גאיה, את יודעת ש...

בפורום ספרות יש מנהל ששמו Guy K. נראה שקשה עם כה הרבה משתתפים בתפוז אפילו להשתמש בשם הפרטי כעניין מקורי:) למזלי אין הרבה מכשפות.... מיד קיבל לי באהבה את הכינוי.
נראה שאפשר להיות מקוריים רק ברלהיות אנחנו, וזה בסה"כ לא רק.

גאיה ק

New member
מכירה

לא מעט מכשפות וגם מכשפים..SO? אפשר גם להתחילבשם משפחה וזה מצמצם את אופציות ה"התנגדות" אבל.. יצירתיות-אני תמיד בעד!!!

mamaWitch

New member
ברור../images/Emo70.gif

לא התכוונתי לרמוז. פשוט שיעשעה אותי המקיות , בהתייחס לדיון על השמות בהרשמה לפורומים.
לא ברור היום

למעלה