הבהרה.

עוז 2002

New member
אני בעד.

וכמו שאני זוכר אותה: בלונדינית עם עיניים כחולות ורקדנית בחסד עליון...

אביגל ג

New member
אתה צודק דב,

לא קראתי את ההודעה שלך לאליק. לא קראתי גם את ההודעה של אליק. אני מצטערת, כשכתבתי את ההודעה שלי לא רציתי להכנס לעניין הזה (כמו שכתבתי בהודעתי אלייך), וגם חזרתי הביתה עייפה, לכן לא קראתי את השרשור, רציתי רק להראות לך את הנקודת מבט הזו כדי לא לסמוך על "בדיקות במחשבי משרד הפנים". אבל עכשיו הבנתי שכבר חשבת על הנקודה הזו, אז ההודעה שלי מסתמנת כלא רלוונטית. לא נורא
. לילה טוב

rak dan

New member
הודעות "פרסומית".

לכל מי ששכח שיקרא מחדש את הודעת המנהל/המנהלת. בתודה לפרפרית הצהובה שהפנת את תשומת ליבי לפתיח. 1. "פרסום הרקדה שבועית קבועה יעשה פעם אחת כאשר מחליטים על פתיחתה. אפשר לצרף כרוזון תמונה . אפשרי לתת תזכורת נוספת בשבוע הרלונטי." בחודש האחרון היו 3 הודעות משבחות את המרקיד והרקדותיו בשם ה"פרסומית". זה שהיא אמא לילדים ואני הדודן ה- רק דן, מה זה רלבנטי, לא שאלנו אם עשתה השתלה או צבעה שיער. לא ספרתי את הפירסום של עדי חבד (ראו הודעה בעמוד הקודם) , אנא דיווח קצר על מצבו המשפחתי, וכמובן לא מניתי את תגובת המרקיד והודעותיו.

משהא

New member
ירון מישר ידידי - לא הבשר ולא הדם.

מרוב ביקורת אנו מתרכזים בטפל במקום בעיקר. השאלה העומדת על הפרק היא הפירסום שרונית תומר נותנת באופן שוטף וחוזר על עצמו בתדירות גבוהה באותו סגנון ותכנים לשמעון עשור. וגם אינה מזדהה ???? כנראה מאותה סיבה שאין כל חידוש או ריגוש יוצא דופן שיש בו טעם לשתף אותנו בחוויה יחודית כל שהיא, ולא מי היא ומה היא שזו סתם סקרנות טבעית לדעת מי עומד מאחרי העניין. כל הספקולציות כולל זו ששמעון עשור עצמו עומד מאחורי הפרסום הם תולדה של התנהלות זו. שמעון אמר לי מספר פעמים שאינו יודע מי היא רונית תומר ???!!! אני רוקד אצל שמעון עשור מיום שפתח את היכל הספורט ואנו ידידים. על אף זאת יש לנו באופן טבעי דעות שונות לגבי נושאים שונים בהרקדות שלא פעם באו לידי ביטוי בוויכוחים ובכתבות ענייניות כאן. לעתים ביקרתי ובחריפות ולעיתים פירגנתי בעוצמה לאירוע נקודתי. כל זאת לא פגם בידידות והערכה שיש בינינו. אנחנו גם בקשר מעבר להרקדות ואני מאד נהנה לרקוד אצלו, ובכל זאת לא אכתוב זאת כל שבוע !!!!! אלא רק באירוע יוצא דופן. נרקוד ונהנה אורי גבעוני

UHUstick

New member
אורי

הרי אתה אדם אחראי ורציונלי והודעותך מוכיחה זאת! אתה מצליח לחשוב כך משום היותך כזה. לא כך חלק מהכותבים בפורום. הרי שנינו מכירים את אוכלוסית ישראל. נראה לי תמים לצפות מאנשים לנהוג באותה אחריות ובאותו כובד ראש כמו שאתה מפעיל...

rak dan

New member
אורי, של מי ההרקדה הזאת ?

אורי, של מי ההרקדה הזאת ? אורי תודה על כנותך, הצהרת שאתה ידידו האישי של ש. עשור. אני גם מזהה אותך מהרקדות שונות, ומפגשים מיקרים. אודה ואתודה, יש לי רומן ארוך של חילוקי דעות עם ידידך, התחיל לפני כ-10 שנים, בפעם היחידה שכתבתי לעיתון "רוקדים" בשאלה "של מי ההרקדה הזאת?" היחיד מכל המרקידים שהגיב בלשון תקיפה היה שמעון עשור. מאז ועד היום חילוקי הדעות ביננו נותרו בעינן. אני גורס חד משמעית שההרקדה היא שלנו הרוקדים, אנחנו שילמנו בעבורה מעט או הרבה. כשאתה ובת זוגך נכנסים למסעדה של מי הארוחה ? במספרה של מי התספורת של הספר ? במלון של מי הלינה ? וכלל לא משנה מה שם השלט בכניסה. לצערי כי רב, תשאל את ידידך, והוא ישיב לך שההרקדה היא ש ל ו ! הצטרפתי לפורום רק לפני כ-חודשיים ב- "מרד התרנגולים" הרבה לא הבינו במה מדובר, כי כתבתי ברמזים על מנת לא לפגוע, אז בואו נדבר גלויות. באותו זמן בהרקדה שלו ביום ג' בגן נחום, בסבב ריקודי הזוגות היה "מרד רוקדים", לא פעם אלא פעמים הפסיקו הרוקדים את ההרקדה באמצע. תנסה לחשוב מדוע ואם תתקשה אסביר לך. היו לי שיחות עם ידידים אחרים שלו, שאומרים שהם בני בית אצלו ודיברו איתו על הנושא, אבל זה האיש וזה מה יש. מה שלא מובן לי, ואולי ממך תבוא הישועה, בכל ההרקדות האחרות שלו הוא מנסה ועוד איך לרצות את הרוקדים, רק ביום ג' בגלל שההרקדה מפוצצת הוא עושה מה שבא לו, ולא איכפת לו שבאמצע ההרקדה זוגות רבים נעמדים בצד. הוא מתחיל זוגות פעם ב- 9 פעם ב- 9.30 פעם ב- 10 פעם ב- 10.30. רק תחרות מיטיבה עם הלקוחות, ניסיתי לשכנע מרקידים אחרים, לפתוח הרקדות בימי שלישי ברשל"צ שזה היום המתאים ביותר והמועדף להרבה רוקדים. אז לידיעתכם נאמר לי, שלמרות שיש עוד אולמות מפוארים וממוזגים ברשל"צ, יש הסכם של המרקידים עם העיריה שלא מאפשרים שתי הרקדות באותו יום בשבוע. אבל החשוב מכל לידיעתך, ותעביר לו את המסר, אף אחד מהמרקידים שפניתי אליהם לא מוכן לפגוע בו אישית ולפתוח הרקדה מתחרה, אז לא פסו צדיקים בעם ישראל . אפילו שהשבתם לי בשלילה, כל הכבוד לכם !

משהא

New member
rak dan - כתיבתך – מעלה רמה בפורום!

איני יודע מי אתה אבל צורת ונועם הכתיבה העניינית, דעותיך והתייחסותך, הם במהותם גם דעותי, ולרוב הבעתי את אותם הדברים בשנתיים האחרונות בפורום. ( תוכל לראות זאת בארכיון ). הנוהג בחכמה יודע להבדיל ביין חילוקי דעות ליחסים אישיים. היו תקלים עם שמעון עשור ובאחד מהם כשאמר לבת זוגי וחברתה שהעירו לו " אם לא טוב לכם אל תבואו " רקדנו והתייחסנו אליו כאל – די ג'י מספר חודשים. היו גם וויכוחים על רפרטואר וחוסר התחשבות כפי שכתבת, היו מקרים של הצבעה ברגלים, וגם היום יש טענות רבות על חוזקם של הרמקולים מחרישי אוזניים שאיני מבין מדוע ??? אבל תמיד שאני שופט אדם או עניין אני ראשית מעמיד עצמי במקומו, מנסה להבין את מניעיו, מהלכיו, אז קל לי יותר לייצר תמונה אמינה ככל שאפשר. כאן דעתי שונה מעט משלך. אתחיל בכך שרק כאשר נצליח להקים "גוש חוסם" ארגון רוקדים, בעל שיניים עם כוח והשפעה, נוכל להתמודד עם קבוצת ריקודאים שהשתלטה על ריקודי העם, מובילה קו של "תפוש כפי יכולתך", ו"כל דאלים גבר", אינה מבוקרת, מצפצפת עלינו הרוקדים, פוגעת גם בחלשים שבין חבריהם המדריכים, ואין פלא שהחזקים והמצליחנים, ושמעון עשור ביניהם עושים ככל העולה על רוחם. אנו "הצאן לטבח" כי אנחנו פשוט במקום לבעוט מגישים את הצוואר וגם משלמים ואומרים תודה בסוף הערב. אז על מה נלין. ולעניין. ("עזוב את הספר הוא מחזיק סכין חד וזה מסוכן" ) ההרקדה היא של המרקיד, כמו שהמסעדה שייכת לבעליה והמלון לבעליו. אנו בוחרים מתי, לאן ולמי ללכת. שמעון עשור צודק – ההרקדה שלו לטוב ולרע !!! אנו הבוחרים !!! ומה שכתבת ציטוט:- "בהרקדה שלו ביום ג' בגן נחום, בסבב ריקודי הזוגות היה "מרד רוקדים", לא פעם אלא פעמים הפסיקו הרוקדים את ההרקדה באמצע " סוף טיטוט.... גם השפיעה יחד עם דברים נוספים לטווח ארוך על התנהלותו בהרקדות. לבסוף הלפתן והדובדבן . שמעון עשור, להתרשמותי, זה יותר מחצי שנה לומד, מפנים, משפר ומאזן בהדרגה את החוג ביום שלישי, ומנסה לשנות ולמצוא דרכים ללכת יותר לקונצנזיוס. אני אישית מאד נהנה. זכור אין דבר מושלם. אני מתעניין, עוקב מקרוב ומעורה בהרקדות השונות באזור. מבקר ביקורים קצרים גם בהרקדות שאיני רוקד - ולומד. ברור לי שכל מרקיד דואג לפרנסה וטרטוריה. אלו גם מלחמות כוח ושליטה. טבעי הוא שבימים שמספר הרוקדים קטן יעשה המדריך מבצעים, כניסות חינם, וישתדל לרצות את הרוקדים במיוחד שזה קל יותר מאשר בהרקדה הגדולה ביום שלישי. תנסה פעם לעמוד ערב ליד שמעון עשור ולשמוע מה מבקשים, איזה הבדלי רצונות אפשר להשתגע....ברור שזה לא קל. ומעבר לביקורת חייבים להחמיא לשמעון שהנו איש ארגון מעולה בעל יכולות מוכחות ולדעתי אין שני לו בעריכת מועדים ואירועים מיוחדים. ואל נשכח שקיימים גם הבדלי מנטליות. יותר מזרחי ? יותר ישנים ? פחות ללמד "חדשים ללא גבולות כמעיין המתגבר". וכאן יש לא מעט רוקדים שיחלקו עלינו וצריך לכבד כל אחד שאנו רוצים שיכבד אותנו. אז בוא נהיה אופטימיים. צריך לשלב ידיים ולרקוד , ובו בזמן לשלב ידיים ולהלחם על זכותינו. אורי גבעוני

אליק 31

New member
משהא, תומך בכל עמדותיך, ומוסיף:

בקשה צנועה לשמעון עשור, לא גדולה: תעקוב אחרי ריקוד כמו "גחליליות" ותראה כמה פעמים דילגת עליו בחצי השנה האחרונה. אף לא פעם אחת! כל שבוע "גחליליות" כמו איזו פקודה צבאית. לעניות דעתי, מרקיד אינטליגנט כמו שמעון עשור היה מזמן צריך להבין שאם משמיעים ריקוד הרבה מדי, הורגים אותו. מה קשה פה להבין? והנה, שמעון אינו חדל, לא מזה ולא מ"הגשם בענייך", אם כי אני אישית מחבב את הגשם בעינייך, אבל אני חס על אלה שנאלצים לרקוד אותו בשנתיים האחרונות כל שבוע בלי הפסקה. נתתי שתי דוגמאות, אבל העקרון תופס לגבי כל ריקוד אחר שאוהבים אותו מאד, עד שהורגים אותו, כי הוא מתחיל להימאס.

אורי ידידי היקר ../images/Emo13.gif

אכן ידיד אמיתי. הרשה לי בצורה תרבותית וענינית לחלוק על דעתך באמירה "ההרקדה היא של המרקיד". נכון המסעדה היא של בעליה, המלון של בעליו וכו'... אלא שהיום בעידן התחרות והבגרות הצרכנית כל בעל עסק יודע שאם ינהג ככל העולה על רוחו ויצפצף על הלקוחות אבוי לו - העסק פשוט יסגר. אלא מאי? הרוקדים הם צרכנים גרועים מאוד וזאת מדוע: א. הם אינם יודעים להלחם על רמת מחירים קבועה. ב. הם אינם יודעים לדאוג לבריאותם היינו -מניעת ליקויי שמיעה. ג. הם אינם יודעים ל"דרוש" את ה"מזון" שהם אוהבים אלא מיד עוזבים הצידה ומחכים שהמפגע (רקוד נוראי) יעבור. ד. הם אינם יודעים לדרוש תנאי אולם טובים : מיזוג, פרקט, שרותים נקיים.. מתקן מים קרים (מינימום) ועוד תנאים מינימליים. ה. הם יודעים להפריע למרקיד ולקשקש במקום לתת לו לעשות את המלאכה. והכי חשוב הרוקדים אוהבים לרקוד זהו תחביב שבא מהנשמה ולככככככככן הם אינם מצביעים ברגליים או מפגינים או מוחים כגוש אלא רק מקטרים בצד או בפורומים השונים. אין הדבר מתייחס לחלוטין לשמעון עשור. שמעון בהחלט קשוב לרוקדיו ובהחלט מתייחס ברצינות להערות. אלא שלשמעון יש דעות איך צריכה להראות ההרקדה שלו וכך הוא נוהג בטוחה אני ששמעון רוצה את רוקדיו מרוצים ואצלו.

משהא

New member
RAK.D- כעסך ואי אהבתך = שיקול דעת

אחד הדברים החשובים ביותר לניתוח מאוזן של דברים הוא ניתוקם מרגשות שלרוב מקשות על החשיבה והניתוח. לכן אנתק עצמי מכל הערות הנוגעות להערכתך האישית לשמעון שבמצטבר אני מעריך אותו עם ביקורת, ובטוח שגם אתה, אני ושאר הרוקדים לא מושלמים או נטולי חסרונות. "הדג מסריח מהראש" ולכל אשר תפנה בארצנו ששמעון מייצג בהחלט תמצא את הזלזול, השרות הרע, שלטון הכסף והכוח, תחרות בלתי הוגנת וחוסר התחשבות בזולת. זו הנורמה המצערת שנתמכת על ידי נבחרי העם ומושכי החוטים בכל אשר נפנה ראשינו. ( זכור ששניים מבכירי המרקידים באזור – שמעון עשור - יבנה, ואבי פרץ - גן יבנה היו מועמדים בבחירות לראשות מקום מגורם וכמעט נבחרו ). לטענה עצמה - נכון יש מדריכים ששרותם טוב יותר ופחות, יש חכמים ומבינים יותר ופחות, כאלו שעבורם "כל רוקד מלך" כמו שמכריז משה טוילי, ויש מרקיד שהוא עצמו המלך. יש שנותנים כיבוד וקפה, גם להרקדה של 100 רוקדים , יש כמו שכתב אליק31, שחוזרים על ריקוד נדוש כל שבוע ויש אחרים. לגבי שאינך מבין...ציטוט –" מרקיד/ספק של הרקדות שהוא פותח ורוצה למשוך לקוחות, אכן לקוחות שהם רוקדים, ויעשה שמיניות" סוף ציטוט – התשובה בגוף השאלה. שמעון ממציא בלי סוף גימיקים כולל כניסות חינם ביום ראשון לרוקדים בשבת - איכן שדליל, ומרגיש בצדק מלך ביום שלישי. היגיון בריא גם אם לא מוצא חן.

משהא - מסכימה עם מרבית

עמדותיך, להוציא אמירתך, ובזה מצטרפת לשוגי היחידה, "ההרקדה היא של המדריך" - האין פה היפוך של היוצרות? אין ספק שהמרקידים מתנהגים כפי שמתנהגים משום שהם מחזיקים ב"מהפך" זה. ומכיוון שאני רואה בנו, הרוקדים, אחראים להיווצרותה של תופעה זו, על כל גרורותיה, אני מצטרפת ומחזקת קריאתך, להקים "ארגון רוקדים" לימים של מהפך ב"מהפך"

משהא

New member
לשוגי יקירתי ובת הדייג שאוהאב דגים

צר לי שלא אוכל לקבל דעתכם. שאתן מרגישות שההרקדה היא שלכן זה נהדר, גם אני לעתים מנסה להרגיש כך, אבל יש הרגשה ויש עובדות. הרגשת בית אינה מקנה זכות, אלה נוחות ונינוחות. לשמעון עשור הזכות והקיניין, לעשות מה שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה כל עוד אינו עובר על החוק. אנחנו יכולים לזעוק לשמים, להצביע ברגלים, להפגין ולרטון כמה שרק נרצה, כל עוד אנו באים להרקדה. רק מי שברגלים מצביע - משפיע. אגלה לכם קוריוז. בזמן הבחירות לרשויות רקדתי בימי ראשון אצל אבי פרץ ובימי שלישי אצל שמעון עשור.שניהם אנשים נחמדים אולם זו הייתה תקופה שמאד לא הייתי מרוצה משניהם בעיקר באשר ללימוד בלתי נשלט בכמות אדירה של ריקודים מידי שבוע ורפרטואר שלא מצא חן בעיני רבים. בלילה כשהייתי חוזר מהריקודים הייתי מתפלל ששניהם יזכו בבחירות ותבוא גאולה לעם ישראל הרוקד............ נרקוד ונשמח אורי גבעוני

משהא - מכבדת עמדתך הנושא

דעותינו תשארנה כנראה חלוקות בעניין וזה בסדר מבחינתי, כל עוד יש לי את החופש לבחור באיזו הרקדה לרקוד. מכיוון שבהתאם לתפיסתי, אני הצרכן - ולא להיפך - אכן מצביעה ב"שתי רגליי". בדיוק כמו שמחליפה מנוי לתאטרון, מסעדה, מספרה, מוסך וכו כשמשהוא לא מוצא חן בעיני אצלם. וכל תופעת ה"גרופיות" של רוקד/ת למרקיד/ת, שסממניה מופיעים מדי פעם גם בפורום זה, רק מעמיקה את הבעיה. אני רוצה להבהיר שאין מכוונתי להוריד מיוקרתו/פרנסתו של מרקיד, אלא רק להזכיר להם שאנו, הרוקדים, הם "הענף שעליו הם יושבים" ואטימותם לרחשי ליבנו, עלולה לגדוע אותו מתחת למקום מרבצם!

rak dan - אני מסכים איתך באופן חלקי

בעיקר לגבי השאלה "של מי ההרקדה"? אני סבור שההרקדה היא בראש ובראשונה של הרוקדים. המסעדה לסועדים, התיאטרון לחובבי ההצגות, הקולנוע לצופים. משהא טוען שההרקדה היא של המרקיד, הוא זה ששוכר את האולם, וכל הזכויות הם שלו. אבל משהא מבין היטב שאם המרקיד יעשה רק את מה שהוא אוהב, הרוקדים ימצאו בית אחר לרקוד בו. המרקיד חייב להתחשב בדיעותיהם של הרוקדים ובגלל חובה זו ההרקדה הופכת להיות של הרוקדים. אין קונפליקט בניכם, הבעיה נעוצה בהבנה את המושג "שייך ל...". כל נותן שירות מחוייב לספק את השירות הכי טוב ללקוחותיו, החובה והצורך הזה הופכים את מצב הבעלות על החברה ומעבירים אותה לידי הציבור. (בעלות במובן קביעת המדינית של החברה ולא הבעלות הפורמלית). זה נכון שאני הוא זה ששוכר את האולם, אני הוא הבעלים הפורמלי של ההרקדה. אבל הרוקדים הם אלו שקובעים את הכיוון וההתפתחות של ההרקדה וזאת באמצעות העברת מסרים רבים למרקיד בכל מיני צורות. rak dan - אתה טוען שאני עושה מה שבא לי דווקא ביום שלישי, כאשר ההרקדה מפוצצת. אני ממש, אבל ממש לא מסכים איתך, אני משתדל לעשות כמיטב יכולתי למען הרוקדים בכל הרקדה והרקדה. מאוד יתכן שבגלל הכעס שלך אתה לא שם לב לכל המאמצים שאני עושה בהקשר להרקדה, אבל אני בהחלט עושה ואני בטוח לא מזלזל. אני מאוד מעריך ביקורת, כל זמן שהיא הוגנת ומכובדת, משהא מבקר אותי לעיתים קרובות (וגם מפרגן פה ושם) אבל בכל זאת נשארנו ידידים טובים והוא גם הצליח להשפיע על כיווני ההרקדה. אני מקווה rak dan שבעתיד אמשיך להקשיב לביקורת שלך, כמו גם למחמאות וכך תוכל גם אתה להשפיע על ההרקדה.

אורי ידידי

ואכן למען הגילוי הנאות אני מכיר את אורי ומאוד מעריך אותו, רוקד מזה שנתיים באופן קבוע בימי ג' אצל שמעון עשור, אין לי מושג מיהם סטיקי ורק דן, ואין לי צל צילו של מושג מיהי רונית תומר, אע"פ שלאחר התיאור הססגוני של עצמה ניסיתי גם ניסיתי לנחש. גם אני כמוך הרמתי גבה למקרא תיאוריה של רונית תומר לגבי הרקדות בהן השתתפתי. הרקדות "רגילות" שבדרך כלל לא מצאתי לנכון להתיחס אליהן. למען הסר ספק, אני סבור ששמעון עשור "מוכר" בהרקדות יום ג' מוצר משובח העונה מאוד לטעמי (טוב, למעט כמה ריקודי מעגל), ונמשך עד שעות מאוחרות בריקודי זוגות משובחים (חלק נכבד מהם אתה מזמין). עם זאת אירוע שיגרתי גם אם הוא משובח, אינו מצדיק דיווח שוטף מלא תשבחות בפורום. אבל, מכאן ועד למתקפה על רונית תומר, דרישה שתזדהה וכו המרחק רב. זכותך לא להסכים איתה, לכתוב שההרקדה אליה היא מתיחסת הייתה שגרתית/גרועה/ מתחת לממוצע ואף לנמק זאת באריכות. ההתיחסות לגופו של כותב - פסולה. גם אם לא זיהית את רונית תומר על סמך תיאוריה (וכאמור גם אני לא זיהיתי) אין זו הוכחה לכך שהיא לא קיימת. אילו הייתי כותב על עצמי שאני בן 25, דק גב תמיר ובעל עיניים כחולות, לא היית מזהה אותי אבל עדיין אני קיים. אם תרצה קיימת גם הוכחה נגדית להיפותזה שלך: ירון מישר פגש את רונית תומר ו"אישר" את קיומה. בוודאי זכורים לך מקרים קודמים של חברי פורום שהותקפו בנושא "אי קיומם" ונלחצו להיחשף. מאחר וכמו רק דן, אני מכיר אותך כאדם נבון, וגם אם יורשה לי לבבי ונחמד, אני מציע ומבקש שתרד מנושא רונית תומר. באותה נשימה אני מבקש שתמשיך ותדרוש הקפדה על פירסום בפורום בהתאם לכללים.

rak dan

New member
אורי, מורה נבוכים !

אורי רוקד שותף לי, אנא הסבר לי פירושם של: לקוחות , צרכנים ספק, נותן שרותים תשלום, תמורה, סחורה לא צריך להוציא את המילון מהארון, ולא לבדוק בנבכי מסדרונות מס-הכנסה שהמרקידים הם עוסק זעיר או מורשה. לא רק בהגדרתם הפורמלית, אלא בעצם עיסוקם. ברור לי שריקודי העם של פעם היו משהו אחר, כבר כתבתי שהמרקיד היה אחד עם סנדלים, עם שפם ואקורדיון וחולצה עם שרוך. נגיד כמו יענקלה, שאני לא מכיר אבל הוא מעיד על עצמו. יאללה מה שהיה היה. אנא אולי אתה תעזור לי, כי מתקשה אני לשכנע רבים מהרוקדים בראיתי השונה. ש-אנחנו לקוחות/צרכנים של תרבות ריקודי העם ומשלמים על כך במיטב כספנו ובזמננו בשביל התענוג . המרקיד הוא שנותן לנו/ספק השרות הזה. ואין לי בעיה עם השלט: המסעדה של, הקפה של, ההרקדה של שמעון עשור, גם לא עם היחצנית והשלט "רונית הפירסומית". כן, יש את התרוץ העלוב שלכל רוקד יש דרישות וטעם אחר, בולשיט כפול שלוש. מדוע יש מרקידים שמסתדרים עם הבעיה מצויין בשכל והגיון פשוט, ויש את אלה עם התסמונת של "הגדול מכולם" והרמקולים שהזכרת, מילא חתונה פעם בשלשה חודשים, אבל בהרקדות שלוש פעמים בשבוע לא חארם. לא קיבלתי תשובה מדוע קיימת הדואליות הזאת. מרקיד/ספק של הרקדות שהוא פותח ורוצה למשוך לקוחות, אכן לקוחות שהם רוקדים, ויעשה שמיניות לרצות את כולם. ואותו מרקיד נוהג אחרת בהרקדה שהולך לו בה. מי הוא האורגינל האמיתי?

למעלה