הבהרה.

הבהרה.

צר לי שאני צריך לרשום הבהרה זו אך למען רונית ושמעון, אני מרגיש חייב: רונית תומר הנה רוקדת בשר ודם ואמא לילדים! אני מכיר אותה אישית, פרטיה (כתובת, טלפון ואימייל) רשומים אצלי במחשב. שוחחתי איתה מספר פעמים פא"פ ובטלפון. שמעון מכיר אותה אך מעולם לא אמר לה מה לכתוב ומה לא (הוא אינו מזהה אותה לפני אחרים כי זכותה להשאר חסויה). רונית הינה אדם עצמאי והיא כותבת את דעתה כפי שהיא מעוניינת לכתוב. שמעון מעולם לא כתב ולא יכתוב בשמה. שמעון אינו מעורב במניפולציות מסוג זה! זכותו של כל אחד מהקוראים להתייחס לדעותיה על ההרקדות של שמעון כפי שהוא/היא בוחר/ת לנכון. עיזבו אותה לנפשה - כבדו אותה ואת עצמכם ותנו לה את האפשרות להביע את דעתה בלי להתנפל עליה! (וגם לא על אחרים).

לא יאומן !!!

איך יתכן שרונית תומר היא "רוקדת בשר ודם ואמא לילדים" ????.... כדברי ירון. הרי סטיקי שלנו בכבודו ובעצמו בדק במחשבי משרד הפנים בכל השנים, ולא מצא שם כזה בכלל ? האם בדיקתו של סטיקי שלנו אינה מהימנה ? או שמא וחס ושלום.... הבדיקה על מקור הלחן של "צל מדבר".....גם הייתה באותה רמת בדיקה ? נ.ב: סליחה, רונית תומר..... על ש"כמעט" האמנתי... ולו אף לרגע.

אל תשוויץ כל כך הרבה.

גם אתה עושה טעויות לעיתים, אך מעולם לא "ירדת" על עצמך בעקבות טעות כזו. הצנע לכת, לא יזיק לך!

כולם עושים טעויות....

הרי כלל ידוע הוא : מי שלא עושה לא טועה !!! וכפי שאתה מכיר אותי ואת כתיבתי, פרסמתי כאן בפורום עשרות הודעות כותרת, חלקן משמחות, וחלקן לא עלינו "אבל", מעולם לא מצאת אצלי "אי אמת" בפרסום או ידיעה המצוצה מהאצבע... וכשמדובר בדיונים, אני משתדל לסייג את דברי ב"אני מניח", "אני סבור" "חושבני" וכו'.... איני רץ לפרסם בפורום קביעות נחרצות שמתגלות לבסוף כ"נאד נפוח". גם אתה צריך בקורת אישית, כשטעית אז, היה עליך להתנצל, שלחתי לך מסר והצעתי לך, לא היית צריך לזרוק את האשמה על "עובד אנונימי" כלשהו, העוסק כביכול במשרדך והמתקשר בשמך.

אליק 31

New member
מצטרף לספקות של דב, ומוסיף:

מה שמפריע לי אצל רונית הוא החנפנות בדרג הנמוך של יחסי האנוש. אנחנו לא מומיות, ולא צריך להתייחס אלינו כאילו עכשיו ירדנו מהעצים, וכדי לשכנע אותנו לבוא להרקדות של שמעון עשור, אנחנו לא צריכים לשם כך כמה מכות פטיש על הראש, כפי שאני מרגיש שרונית עושה לי. אולי יש לי גולגולת חלשה?

סליחה. אליק ידידי

כנראה לא הבנת אותי.... או לא פרשת את דברי כהלכה. אז אסביר שוב : אין לי עניין, אם רונית תומר קיימת בפועל, או זה רק "ניק-נם" לצורך הפורום. זה לא ענייני, לא עניין אף אחד, ואני סבור שזה גם לא נושא לדיון.... בודאי גם לא אצהיר שהלכתי למחשבי משרד הפנים לחטט....... זכותה של רונית תומר ו/או כל אחת ואחד לגמור את ההלל על המרקיד שלה/ו, מי אני שאתערב בתשבחותיה ? (מה גם שתשבחותיה ראויים) חוצמיזה... מהימנה עלי עדותו של ירון, כי רונית אמיתית חיה ונושמת, אמא לילדים, רוקדת....ורוצה לשמור על אלמוניותה.

אביגל ג

New member
רגע רגע...

אין לי שום דעה לגבי השרשור שעליו ירון דיבר. אולם, דבל'ה, תזכור שזכותו של כל אדם לכתוב בכל ניק שבא לו. יכול להיות שהכינוי שלה הוא "שם בדוי", כלומר, רק ניק. אז בקשר לזה אל תהיה בטוח. תזכור שעל לפני די הרבה זמן הייתה כאן בפורום כותבת אחת בשם "מירי לוי" (
)... אמנם אני מאמינה שיש הרבה כאלה בשם דומה, אבל "זאת" שכתבה כאן היא לא הייתה אמיתית, כלומר הכינוי שלה לא היה שמה האמיתי... אני מקווה שלפי הדוגמא שלי אתה מבין על מה אני מדברת...

אביגל

מתפלא עלייך מציע לך לקרוא שוב והיטב את תגובתי לאליק. אז הנה הבהרה חוזרת : אין לי שום בעייה עם כל שם או כינוי שאדם יבחר לעצמו, מה זה לא ברור ממה שכתבתי ? אני לא אלך לחטט בספרים של משרד ממשלתי כמו הילד הזה, כדי לבדוק אם יש או אין שם כזה בארץ.... זו חטטנות גרידא ותודה שאת מזכירה לי את מירי לוי, נדמה לי שבזמנה הםורום היה ברמה הרבה יותר גבוהה...... ותיקי הפורום ודאי יודעים זאת.

זירעון

New member
99% מהכתבות בפורום הן מסוכני יחצון

ירון ידידי שלום הבעיה אינה זהותה האותנטית של רונית תומר? אלא הפנים, הדיוקן והקלסתר של הפורום שאתה מנהל. אף על פי הצהרותיך וכוונותיך להגביל "פירסום יחצוני" מוגזם? במציאות העובדתית של הפורום, כל החכמולוגים עוקפים את המגבלות בתחבולות עורמה שונות.... מה טעם בהלכה... ואין מורין כן! זירעון .

בגדול אתה צודק!

מבחינתי שלא יהיו פרסומות כלל. הפורום נוצר בשביל להחליף דעות ורעיונות וכך גם בהצהרת הכוונות בדבר המנהלים שבמהותו לא השתנה מאז ההתחלה. אלא שאז יאשימוני שאני מגביל פרסומות כי אני רוצה שיפרסמו באתר רוקדים ואיני רוצה להראות כ"אינטרסנט". הפשרה היתה להתיר פרסום בצורה מוגבלת. בין הצהרת כוונות למשמעת הפנימית של הכותבים המרחק רב ואכן יש כאן לא מעט הודעות יזומות של יח"צנים או של מרקידים המופיעים ב"ניק ניים" שאינו קושר אותו לשמם האמיתי. לעיתים, כאשר זה נראה מוגזם אנחנו מוחקים (כשהודעה נמחקת אתם לא רואים אותה ולכן לא תמיד מודעים למספר המחיקות (שאינו מספיק). מצד שני אין באפשרותנו להיות שוטר של הפורום 24 שעות ביממה וגם קשה לעקוב ולזכור מי כבר פרסם והפרסום הנוסף שלו חורג מהכללים שקבעו המנהלים. בנוסף יש פרסום במסווה של הבעת דעה. ברוב המקרים האלה נראה לי שחברי הפורום המנוסים יודעים להבדיל בין עיקר לתפל ומתייחסים בהתאם. (סתם מזכרון, למשל, יששכר ש"מקדם" את אשר אושרי, או רונית במקרה האחרון) לעיתים הכותץבים עושים זאת בתום לב (רונית, למשל) ולעיתים במטרה ברורה. אנו איננו בוחנים לב וכליות וכל מחיקה גוררת אחריה תרעומת לעיתים לא מוצדקת. פעם מחקתי הודעה חוזרת של מרקיד חבר והוא טען כלפי שאחרים אני לא מוחק במקרים דומים, במקום לראות את המציאות לפיה הוא חרג מהכללים ולכן הודעתו נמחקה. אל תשכח שגם רויטל וגם אנוכי מנהלים קצת פעילות ריקודית ולכן אנו מצווים בזהירות יתר כדי שלא נראה אינטרסנטים. בקיצור - לא קלים חיי המנהלים בעיקר בפורום בו כותבים אנשים חמי מזג ואיכפתניקים ובנוסף מעורבים כאן אינטרסים כלכליים. לא קל. רוצה להתחלף?

דבל'ה - אתה מזכיר לי ימים טובים

אני מתגעגע למירי ול"חבר של כולם". במשרד הפנים מצאתי שיש , מירי לוי - בשכונת התקוה. זכותה תגן עלינו. אללה ירחמה. יענקלה לוי

אכן יענקל'ה, כיף להתרפק על העבר

היו ימים אחרים בפורום, לא שלא היו ויכוחים, היו גם היו, אך הפורום היה חם יותר, משפחתי יותר, מרתק יותר, הדיונים איכותיים יותר.... היה סיעור מוחות, היו ויכוחים ברמה. היה לנו את "חבר של כולם" שידע לרתק אותנו עם סיפוריו ותמיד לצאת טוב מכל מצב... היה לנו את הזקנמוךקרח עם הסיפורים המצחיקים שלו, איך אהבנו אותו..., היה לנו את גולד עם הידע העצום שהפציצה אותנו בידענותה, אין אצלה אפס... היה לנו "דני יש רק אחד" עם ההתחכמויות שלו והידע בפסוקים,,,, ולא שכחנו את עדה שהטריפה את כל הפורום וששנאה שנאת מוות את מירי לוי.... ואת שוגי המתוקה שתמיד ידעה לכתוב יפה בזמן ובמקום..... ליאורה סלוצקי עם הנופך המקצועי שהכניסה כאן לפורום, ואפילו היה לנו אחת נחמדה "רבגולה", שהתקלקלה... ונהייתה "מנהלת פורום". ועל כל הקונצרט הזה ניצחה מירי לוי ששיגעה אותנו ברעיונותיה, בשנינותה ובתמימות המעושה שלה.... ואיך כל שבוע הכינה לנו חידות מורכבות לשבת..... שאפילו דב אורבך התקשה לפתור. יענקל'ה יקר..... איזה כיף להתרפק על נוסטלגיה.........

תרקדי

New member
הלוואי וכולנו "נתקלקל" כמו רוויטל.

בידע המקצועי. בעזרה התמידית לחברים. בנחמדות. בכל.

No name for now

New member
תעשו טובה

עם ההתרפקות הזו, אפשר לחשוב שהיה כזה גן עדן. אני הייתי אחת הקורבנות של התקופה הנפלאה הזו, נכון שהיו יותר ידענים אבל מבחינה של יחס זה לזה לא השתנה הרבה, כך שממש אין על מה להתרפק. וניגוח רויטל ממש לא במקום
אם אתה חושב שהיום כותבים לא יפה, אתה גם יכול לתת דוגמא

עוז 2002

New member
לאחרונה...

נתגלגל לידי עותק ישן של עיתון רוקדים. עלעלתי בין דפיו ו...במרכז העיתון, כתבה ענקית על הכותבת המוכשרת של הפורום, הלא היא מירי לוי. ירון שיבח את ידענותה ופעילותה ... התיאור היה כל כך חי עד שלרגע חשבתי שאולי היא בכל זאת קיימת... מה אגיד לכם. לקרוא את זה היום, זה פשוט הורס...

למעלה