הבהרה כללית

האנשים בפורום פה לא יעשו את זה

אפחד לא לוקח רעיון. זה שיש אנשים כמוך וכמו החבר שלך זה משהו אחר.. וזה לא "אחד בשם stu from scream" זה אייסי ג'וקס.. הוא בעצמו הודה. רוצה עכשיו להגיד שזה לא הוא? חלאס כבר עם הילדותיות הזאת, תתבגרו שניכם.

UgotAproblem

New member
אחח

מכל הפעמים שלא האמנתם לו דווקא עכשיו כן? אני הייתי לידו שהוא כתב את ההודעה, אם יש לך כוח חפשי את האשכול ותראי שהוא הודה דרך המשתמש שלו ולא דרך המשתמש שחסמו. כשנינו הצטרפנו לפורום, אנחנו באנו כי אנחנו יודעים לא מעט על הנושא, אבל הפורום היה די ריק והאנשים היחידים שהיו קראו לנו שקרנים ולא האמינו לנו. בשלב מסויים עברתם גבול מסויים והחלטנו שמגיע לכם חזרה, אתם רק חיזקתם את המסע נגדנו, זה היה השלב שעבר אבל חברי כאן המשיך בשלו ואני גאה בו על זה! אנחנו לא סתם באנו לכאן, אבל בזכותכם מצאנו עוד סיבה להכנס ולחזור לכאן שוב ושוב והיא הרבה יותר מבדרת. בכל מקרה, חזרתי לכאן כי בנאדם כלשהו יצא מתחום הפורום ופנה לרשת הטלפון והטריד מישהי מהפורום ורציתי ליידע אותכם שזה לא ICQjokes כי זה הרבה יותר רציני ממה שהוא או אני עשינו פה אי פעם.

כן.. טוב

ילד שמתנהג כמו בן 5 אתה מצפה שנאמין לו? אז שאתה כותב ברמה גבוהה(ויפה לך זה לא מאפיין אנשים כמוך) זה לא אומר שאתה לא משקר. אנחנו נתנו לכם סיבה? אוי נו "מסע נגדכם" ? תתבגר פור גאד סייק!!!

stu from scream

New member
סליחה?

מתי בדיוק הודתי שאני אי סי קיו ג'וקס? אני לא מוכן שתכפישי את שמי,חצופה. אניל א אי סי קיו ג'וקס והחבר שלו,בהחלט צודק. שואלים אותכם שאלה ואתם ישר מתנפלים. אם אתם לא יודעים בדיוק מי האדם- אל תתחילו לקלל אותו ולרדת עליו. אני מבין שאי סי קיו גו'קס הזה,עשה שהוא עשה, אבל שאלה לי אלייך? האם אי סי קיו ג'וקס אמר שאני זה הוא? או שאני אמרתי שאני זה הוא? כזאת חוצפה בחיים שלי לא ראיתי. עוד פעם תכפישי את שמי שאני איזה אחד משועמם- אני אתלונן.

למעלה