הבהרה כללית

הבהרה כללית../images/Emo70.gif

אתמול מישהו התקשר לאימא שלי לבית שלי באילת דרך הטל' שלי בבית ב144 ואמר לה שהוא ידיד שלי שחזר מחו'ל ואז היא נתנה לו את הסלולרי שלי... כשדיברתי איתו התברר לי שזה מישהו מהפורום שביקש עזרה על מה צריך לומר כדי לפתוח סיאנס... אז לידע כללי אני אשמח לעזור במסרים או במייל אבל למי שחושב שזה מצחיק או משעשע לעשות שטויות כאלה זה ממש לא במקום- אני מבקשת לא להתקשר אליי לנושאים כאלה

הוא הזדהה כתומר ולדעתי זה kupid101

שכתב למעלה שהוא התקשר למישהי נשמה שאמרה להם שהיום זה לא ילך...למעלה בהודעות שמעליי

kupid101

New member
לילי נמר חתול סוס או מה שלא יהיה

עכשיו בדיוק אני קורא את השרשור הזה מלפני חודש כמעט חח יש לי משהוא להבהיר אני לא איסיקיו הג'וק ואיך שלא קוראים לו ולא... להשיג את המספר שלך זה לא דרך 144 תאמיני לי אלה דרכים קצת יותר קשות אני לא אומר שאני זה תומר אבל אני מכיר את אותו אחד שדיבר איתך בטלפון הוא לא פרץ לשום מקום ולא עבר על שום חוק וגם לא התריד אותך התרדה? תבדקי את הפירוש המשפטי של זה מצטער בשמו אם נגרם לך אי נוחות את צודקת שיש להבדיל בין החיים הפרטיים שלך לחיים של רשת האינטרנט עוד דבר אחרון.. למי התכוונת שהולך לכלא? אלי או לג'וק? כי לא נראה לי שלא אני ולא הוא הולכים ביי מותק

pRincEsSa16

New member
גם אליי...

אבל הוא נכנס אליי למסנג'ר ולאייסיקיו....הוא אמר שהוא לא הצליח להשיג את המספר שלי... איך קראו לו? חח אולי זה אותו אחד..

Dark faith

New member
נמחקו כאן מספר הודעות,

חבלה במחשבו של אחר הינה עבירה פלילית.

ניחוש אחד

איי סי קיו ג'וקס עובר למציאות. ואם אני יידע שתנסה, איי סי קיו ג'וקס מאעפן, לעשות כזה דבר לי..מיד אתה חוטך 24 בתא מאוד מאוד מטונף!

Dark faith

New member
לילי,

מה הוא רצה? יש סיכוי שזה הבחור שחיפש טיפים לסיאנס? או שזה אי סי קיו גוקס? או שה פשוט אותו בחור?

מאיפה הוא השיג את השמות שלכם?!

איזה חוצפה זה פשוט לא יאומן! והדבר הראשון שעלה לי זה אייסיקיו גו'קס הזה.. הוא ממש טיפש.. אני לא מבינה מה נסגר עם זה. בפורום של תפוז של הניהול אמרו שהם מודעים לזה.. והם עובדים על זה או משו.. אבל יאללה מה נסגר? אני הייתי שולחת אותו לכלא! כמה בנאדם יכול להיות משועמם?! שלא נדבר על זה שהוא מבזבז משתמשים לתפוז

חח את לא מכירה אותו,הוא ממש../images/Emo106.gif

משועמם ואין לו מה לעשות בחיים חוץ מלהציק בפורומים של תפוז,ראיתי גם שהוא כתב בפורום תרבות גרמניה (מצטט): נאצים מסריחים תמותו" אין גבולות לילד הזה...

גם אתה לא ממש מכיר אותו ../images/Emo4.gif

אני קראתי את כל השרשורים איתו.. אני הצטרפתי בערך כמה ימים אחריי.. וראיתי המון הודעות ורציתי להבין מה העניין אז הלכתי עמודים אחורה. באמת שקרציה, וזה מאוד חצוף לעשות כזה דבר, פשוט בלתי יאומן.

UgotAproblem

New member
טוב חלאס

שמעו, אני מכיר את ICQjokes אישית, ואני אחד מאלה שהגיעו איתו לפורום בהתחלה (מעניין אם כמה מכם זוכרים אותי). בכל מקרה, כבר התחלתם להאשים אותו בכל דבר, כל אדם שבא ושואל שאלה אתם חושבים שזה הוא. אפילו המנהלת מחקה את ההודעות של אחד בשם "stu from scream". תתאפסו, הוא לא עשה את זה. הוא הציק לכם פה (זה היה רעיון משותף של שנינו) אבל להתקשר ולהטריד מישהו בטלפון זה טיפשי ומוגזם. ועוד משהו, לילי נמר, מצטער לשמוע על מה שקרה אבל חבל שאת מסבירה בדיוק איך הוא הגיע אליך כי את מביאה רעיונות לאנשים אחרים.

למעלה