הבדלים

mga-abir

New member
הבדלים../images/Emo39.gif

הבדל ביןתכונות מולדות-לתכונות נרכשות (רוחניות) בבסיס אשיותו של כל אדם קיימת תכונה מולדת, עם התפתחותו תכונה זו מושפעת מגירויים וממשיכה להתפתח ככלי עזר.ישנם אנשים שתכונה זו מתפתחת מאוחר בעטיה של חויה, או טראומה. למעשה תכונה זו מהווה בסיס להתנסויות המעגנת ומקבעת את דעתו של האדם.המכשלה היא שאדם שנחשף לתכונה מולדת או נרכשת מאוחרים נושא עמו את דעתו וקשה לו להשתחרר ממטען זה. גם התכונה שנגלתה או נוצרה מושפעת מאשיותו. לכן ככל שהחשיפה מוקדמת בחייו של אדם, פתוח הוא וגמיש בתפיסותיו ומרחבי התנסותו גדולים יותר. בברכה אביר

בטרפלי

New member
צודק

יש משפט שאומר שלמבוגרים הכי קשה להשתנות בהתנהגות ובכל מיני דברים גם זה נכון יחסית תלוי למי ומה התכונות שלו תלוי למה שהוא למד וחווה ועבר מה שנקלט אצלו ומה שהיה בו מההתחלה.... רעיון נחמד אביר למרו שאתה די מבואס מימני או לא רוצה לדבר איתי ממש מרוב דיכאון אישי שלי

בטרפלי

New member
אה

אז זה מסביר משהו תודה בכל אופן ואל תקווה לטוב אצלי ה´ שונא אותי הבנתי את זה ........

R2

New member
למה..?

אם הוא המציא את כללי המשחק הוא גם יכול לשנות אותם.

R2

New member
יש לך אמונה עכשיו האאא..!

מי הביא לך מתנה זו ביום מולדת..?

אליקים

New member
ערנות R2, ערנות

"אולי יכול......."לשנות את כללי המשחק..... כשישנה נדבר... בינתיים הוא לא יכול לנצח אס עם מלך! כשהוא יוכל, גם אתה תוכל...! בלי אמונות בבקשה.

R2

New member
האם אתה לא מאמין....

שהוא ברא את העולם ב6-ימים וביום השביעי נח..? אתה יודע הוא התעייף לכן הוא נח..! האם זה מסובך בשבילך..?

בטרפלי

New member
ברור שלא

הוא לא יכול אחרי שבראת משהו אי אפשר לשנות את החוקים "אס" "מלך" שני קלפים אבל אם היה משחק שהחוקים בהם שונים שה"מלך" לוקח את ה"אס" מה היה קורה אז? בלי קשר התאהבות: פירוש ה´ לא מפטר אותך אתה מתפטר משירותו

אליקים

New member
אכן כך הוא לא יכול

אינך משרתו, אתה משרת רק את אלדר. יותר נכון, עבד של אלדר. אז איך אתה יכול להתפטר? כמובן עדיף להיות אדון לעצמך. ולהתפטר מלהיות עבד של אלדר! רק האדם מפר את הכללים! לעולם לא אלוהים! למרות שהסכמת שאלוהים אינו משנה את החוקים, כתבת "ה´ שונא אותי הבנתי את זה". (לדעתי התכוונת לומר לא אוהב אותי). אם הוא לא משנה את החוקים, איך זה יכול להיות? אולי אתה טועה והוא כן אוהב אותך? כל טוב אליקים

בטרפלי

New member
על ראש הגנב לא בוער הכובע

אלה על החף מפשע....... אני יודע מי אוהב אותי ומי לא אין משהו אחר עד שלא יוכיחו שיש משהו אחר על ראש הגנב תמיד יבער הכובע אלה אם כן יראו לו שלא בוער הכובע שלו יש מבין?

אליקים

New member
בסדר שיהיה...

אלוהים אוהב את כולם במידה שווה(זה הרי לא יכול להיות אחרת). אבל עוזר, רק למי, שמעוניין בכך בכל ליבו ומוכיח זאת...! ממי בדיוק אתה מצפה, שיעשה עבורך, את מה שמוטל עליך...? אתה חושב שזה טיול שנתי לאילת... זהו המסע של החיים שלך, "תקטר" כמה שאתה רוצה, בסופו של דבר, תעשה אותו לבד! כי ככה צריך להיות...! ובלי שאף אחד "שומע"? לדעתי אתה סתם עושה "הצגות". כל טוב אליקים

Paul Even Paz

New member
קיים גורם נוסף

קיימות התכונות הקשורות לאדם הבאות כחלק מהתורשה שלו, כחלק מהנלמד בסביבה בה הוא חי. על אלה ישנן תכונות הנובעות מהנשמה שלו, אשר איתן הוא בא לעולם. תכונות אלה יכולות להתבאט בגיל צעיר או מבוגר, הכל לפי מידת הצורך או הגורם המפעיל. פאול

לא מסכים אתך אביר..

תכונות,,זה כמו תכנות מחשב,מה שאתה מזיו אותו זה מה שהוא עושה. אתה מתכנת ילד וכך הוא יגיב גם כשיגדל,ואם תעשה לו שטיפת מוח,תוכל לתכנת אותו מחדש,ולשנות תכונות. ישנן תכונות שהאדם מקבל בילדותו,וישנן כאלה שמקבל בבגרותו.

mga-abir

New member
שאדי יקר -לא על כך כתבתי

כתבתי על תכונות וכשורים רוחניים. ללא קשר להתנהגות וחינוך "ארצי" בברכה אביר

למעלה