הבדלים שבשבילי משמעותיים בהקלטת שיחות בין שיאומי 11S ,שיאומי 14 פרו וסמסונג A26

רוב הזמן נח

Well-known member
אולי אתה לא יודע אבל בסמסונג אפשר להגדיר שהקלטת השיחות לא תהיה אוטומטית
כנס למסך החיוג בחייגן של סמסונג למעלה הקש על הגדרות כנס להקלטת שיחות יש שם רשימה מעניינת
ברור שאני יודע את זה. וגם ברגע שמתחילה שיחה שמוקלטת, אפשר בחייגן לסיים את ההקלטה ולהמשיך את השיחה כשהיא לא מוקלטת.

אבל זאת לא הבעיה.
הבעיה היא לא בטלפון עם הקלטה אוטומטית שאפשר לשנות להקלטה ידנית.
הבעיה היא בטלפון עם הקלטה ידנית שאי אפשר לשנות להקלטה אוטומטית.

SHERME

Well-known member
משהו שאני לא מבין. הרי בסמסונג יש הקלטת שיחות בלי כל התסביכים שיש להקלטת השיחות בחייגן של גוגל.
אז אם אין הקלטת שיחות אוטומטית, וצריך ללחוץ על ההקלטה כל פעם שרוצים להקליט שיחה, למה זה בעיה לייצר אפליקציה שתלחץ אוטומטית על הלחצן הזה כל פעם שמתחילה שיחה?
אי אפשר זאת אפליקציה סגורה
רק יצרן הטלפון יכול לעשות דבר כזה

רוב הזמן נח

Well-known member
אי אפשר זאת אפליקציה סגורה
רק יצרן הטלפון יכול לעשות דבר כזה
אין היום אפליקציות AI שמתפעלות תוכנות/ אפליקציות? זאת אומרת שאתה מפעיל תוכנה ואז ה- AI מתפעל אותה ולוחץ שם על האפשרויות הקיימות.

בשיטה הזאת זה אפשרי.

raya

Well-known member
אני רק מניח את זה פה.

A26 256/8. מכשיר יבואן מקביל. 895 שקל.

128/6 A26. מכשיר יבואן מקביל. 799 שקל.
באייבורי וב- KSP המחיר זהה בשני הטלפונים עם הזכרון השונה. היה בזמנו 999 ש"ח, אולי ירד בינתיים.
עדיין לא בטוחה אם לקנות בחנות של סמסונג 6/128 במחיר 1049 ש"ח, ובחנות מעבירים לי את הדטה מהטלפון הישן לחדש. לא שזו בעיה גדולה, אבל לא רוצה להסתבך. (בעבר העברתי דטה מטלפון לטלפון).
ההחלטה צריכה להתקבל אצלי בקרוב, מקווה להחליט.

באייבורי וב- KSP המחיר זהה בשני הטלפונים עם הזכרון השונה. היה בזמנו 999 ש"ח, אולי ירד בינתיים.
עדיין לא בטוחה אם לקנות בחנות של סמסונג 6/128 במחיר 1049 ש"ח, ובחנות מעבירים לי את הדטה מהטלפון הישן לחדש. לא שזו בעיה גדולה, אבל לא רוצה להסתבך. (בעבר העברתי דטה מטלפון לטלפון).
רכשי באייבורי.
הם מעבירים דאטה מהישן לחדש.
השירות אצליהם מעל הכל.
אם חשוב הקלטת שיחות אוטומטית. אז לרכוש מכשיר יבואן רשמי 128/6 ב999 שקל. אחריות סאני.
אם לא חשוב הקלטת שיחות. אז לרכוש דגם 256/8 ב895 שקל. אחריות אייבורי.

raya

Well-known member
רכשי באייבורי.
הם מעבירים דאטה מהישן לחדש.
השירות אצליהם מעל הכל.
אם חשוב הקלטת שיחות אוטומטית. אז לרכוש מכשיר יבואן רשמי 128/6 ב999 שקל. אחריות סאני.
אם לא חשוב הקלטת שיחות. אז לרכוש דגם 256/8 ב895 שקל. אחריות אייבורי.
קניתי היום.
הם אכן נחמדים, אבל לא מעבירים את הדטה מהטלפון הישן לחדש.
הגעתי רק עכשיו למחשב, הייתי עסוקה כל היום, אנסה מחר להעביר את החומר.
תודה על העזרה.
אין לי זכרון בטלפון, לא יכולה כעת למרכז את התמונה ולמחוק רקע מיותר.

קבצים מצורפים

• 20250921_210450[1].jpg
    20250921_210450[1].jpg
    1.5 MB · צפיות: 1

לוייםLEVIM

Well-known member
אולי זה יתן לך מרץ להחליט |!| למרות שעושה רושם שאת דחיינית כרונית. :-D

שלושה חברים החליפו בימים האחרונים טלפון ישן לחדש. :-P:

אחד היה לו סמסונג J2 כ8 שנים - הוא רכש סמסונג A26 5G דגם 256/8 ב900 שקל.

אחד היה לו REALME 8 5G כ4 שנים - הוא רכש POCO M7 PRO 5G דגם 256/8 ב700 שקל.

אחד היה לו סמסונג A12 כ4 שנים - הוא רכש ONEPLUS CE5 5G עם סלוט לMSD דגם 256/8 ב1300 שקל.

נערך לאחרונה ב:

raya

Well-known member

אחד היה לו סמסונג A12 כ4 שנים - הוא רכש ONEPLUS CE5 5G עם סלוט לMSD דגם 256/8 ב1300 שקל.
תודה, אני לא כל כך "דחיינית" :) , הבעיה אצלי שהטלפון ממשיך לעבוד למרות התראה על חוסר מקום.
אנסה את אייבורי, KSP בבירור לא מעבירים את הדטה.
הבן שלי כרגע לא בארץ, ולמרות שכבר העברתי בעבר נתונים, הפעם אני מעדיפה שמישהו יעשה זאת עבורי.

raya

Well-known member

למרבית הפליאה - קניתי היום.
עדיין בקופסה הסגורה.
עניתי גם ל ufinim123t

עם פירוט נוסף.​

תודה!

SHERME

Well-known member
למרבית הפליאה - קניתי היום.
עדיין בקופסה הסגורה.
עניתי גם ל ufinim123t

עם פירוט נוסף.​

תודה!
תתחדשי
לא רשמת איזה דגם רכשת 256? 128?

ראשית לפני שאת מעבירה את החומר מהישן לחדש

צריך לעשות כמה דברים בישן

1) להיכנס לממשק הטלפון לגלול למטה ולהקיש על "GOOGLE" לחפש "גיבוי" ולהפעיל אותו, להמתין עד סיום הגיבוי ולחזור למסך הראשי

2) להיכנס לאפליקצית הוואצאפ להקיש בצד שמאל למעלה על שלושת הנקודות >> הגדרות >> צ'אטים >> למטה להקיש על גיבוי צ'אטים >> עכשיו להקיש על "גיבוי" מקש בצבע ירוק להמתין לסיום, ולחזור למסך הראשי

עכשיו לכבות את הטלפון הישן

לנעוץ מחט שיש לך או לקחת מהטלפון החדש בחור צמוד למגירת הסים, לשלוף את המגירה ולהסיר את הסים ואת כרטיס הזיכרון מהמגירה

לגשת לטלפון החדש, לנעוץ את המחט בחור צמוד למגירת הסים ולמשוך אותו החוצה

להכניס את הסים במגירה, אם הסים גדול תפרקי אותו לגודל הכי קטן הסים מגיע מיקרו לוחצים עם האצבעות יש חיתוכים מיועדים לפירוק עד שמקבלים את הגודל הכי קטן ננו סים, להכניס גם את כרטיס הזיכרון

לאחר הכנסת המגירה לטלפון
להדליק את הטלפון לאשר "עברית" >> לעבור בעדינות על כל הגדרה והגדרה, אם הטלפון מבקש מייל לסמסונג Account להקיש על "דלג", אם הטלפון מבקש להתחבר לWIFI להקיש רק על "נתונים סלולרים", אם הטלפון מבקש להגדיר קוד אבטחה ראשוני ללחוץ על "דלג",
עד שמגיעים לשלב של הכנסת חשבון גוגל, להכניס את כתובת הגוגל מהטלפון הישן לחדש, מעכשיו לאשר הכל עד הסוף
להמתין לסיום כל ההגדרות עד שהטלפון מוכן לשימוש

לאחר מכן להיכנס להיכנס לגוגל פליי
להקיש בצד שמאל למעלה על האייקון עם שם המשתמש של גוגל, להקיש ניהול האפליקציות והמכשיר, להקיש למעלה על ניהול, להקיש על המכשיר הזה וישר להקיש על אפליקציות שלא הותקנו, עכשיו להתקין את כל האפליקציות מהטלפון הקודם לטלפון החדש

להתקין אפליקצית וואצאפ ולהכניס את כל הפרטים, עד שמופיע השלב של העלאת גיבוי, לאשר הכל וכל החומר מהטלפון הקודם יופיע עכשיו בטלפון החדש

בכדי לעבוד עם כרטיס הזיכרון נכנסים לאפליקציה של סמסונג "הקבצים שלי", כרטיס SD חיצוני

להתחבר בהגדרות הטלפון לSAMSUNG ACCOUNT, להכניס כתובת מייל, להגדיר מה שצריך עד לקבלת אישור שההתחברות הצליחה, עכשיו יהיה אפשר להשתמש בGALAXY STOR שבטלפון

לא לשכוח להפעיל גיבוי לכל החומר בטלפון החדש כנ"ל וכמובן גם להפעיל גיבוי בוואצאפ כנ"ל

מקווה שעזרתי במשהו

raya

Well-known member
תתחדשי

1) להיכנס לממשק הטלפון לגלול למטה ולהקיש על "GOOGLE" לחפש "גיבוי" ולהפעיל אותו, להמתין עד סיום הגיבוי ולחזור למסך הראשי

2) להיכנס לאפליקצית הוואצאפ להקיש בצד שמאל למעלה על שלושת הנקודות >> הגדרות >> צ'אטים >> למטה להקיש על גיבוי צ'אטים >> עכשיו להקיש על "גיבוי" מקש בצבע ירוק להמתין לסיום, ולחזור למסך הראשי

לנעוץ מחט שיש לך או לקחת מהטלפון החדש בחור צמוד למגירת הסים, לשלוף את המגירה ולהסיר את הסים ואת כרטיס הזיכרון מהמגירה

להכניס את הסים במגירה, אם הסים גדול תפרקי אותו לגודל הכי קטן הסים מגיע מיקרו לוחצים עם האצבעות יש חיתוכים מיועדים לפירוק עד שמקבלים את הגודל הכי קטן ננו סים, להכניס גם את כרטיס הזיכרון

לאחר הכנסת המגירה לטלפון
להדליק את הטלפון לאשר "עברית" >> לעבור בעדינות על כל הגדרה והגדרה, אם הטלפון מבקש מייל לסמסונג Account להקיש על "דלג", אם הטלפון מבקש להתחבר לWIFI להקיש רק על "נתונים סלולרים", אם הטלפון מבקש להגדיר קוד אבטחה ראשוני ללחוץ על "דלג",
עד שמגיעים לשלב של הכנסת חשבון גוגל, להכניס את כתובת הגוגל מהטלפון הישן לחדש, מעכשיו לאשר הכל עד הסוף

להקיש בצד שמאל למעלה על האייקון עם שם המשתמש של גוגל, להקיש ניהול האפליקציות והמכשיר, להקיש למעלה על ניהול, להקיש על המכשיר הזה וישר להקיש על אפליקציות שלא הותקנו, עכשיו להתקין את כל האפליקציות מהטלפון הקודם לטלפון החדש

להתקין אפליקצית וואצאפ ולהכניס את כל הפרטים, עד שמופיע השלב של העלאת גיבוי, לאשר הכל וכל החומר מהטלפון הקודם יופיע עכשיו בטלפון החדש

בכדי לעבוד עם כרטיס הזיכרון נכנסים לאפליקציה של סמסונג "הקבצים שלי", כרטיס SD חיצוני

להתחבר בהגדרות הטלפון לSAMSUNG ACCOUNT, להכניס כתובת מייל, להגדיר מה שצריך עד לקבלת אישור שההתחברות הצליחה, עכשיו יהיה אפשר להשתמש בGALAXY STOR שבטלפון

לא לשכוח להפעיל גיבוי לכל החומר בטלפון החדש כנ"ל וכמובן גם להפעיל גיבוי בוואצאפ כנ"ל

מקווה שעזרתי במשהו
תודה רבה!
מנצלת רגע פנוי, לפני ארוחת צהרים.
קניתי כמובן 8/256 אחריטראומת הזכרון של הטלפון שיש לי.
מרוב עיסוקים בימים האחרונים עוד לא פתחתי את הקופסה. גיבוי לווטסאפ עשיתי שלשום. לא חשבתי/ידעתי שכדאי לגבות גם את Google .
הערב הבת ומשפחתה יסעו, אם אספיק אחרי סידור הבית אנסה לפעול לפי מה שכתבת. מודה לך מעומק הלב.

raya

Well-known member
תתחדשי

לאחר הכנסת המגירה לטלפון

מקווה שעזרתי במשהו
אז ככה.... כל השבוע הייתי ממש עסוקה. אתמול נסענו לתל אביב, אל הבת, הבן הגיע גם כן ובשלב מסוים התחלנו להעביר את הנתונים. עכשיו - ידעתי שאני צריכה את הסיסמא לג'ימייל, אבל שכחתי לקחת/להסתכל לפני שיצאנו מהבית. כך שנתקענו באמצע.
כשהגענו הביתה התיישבתי להמשיך במלאכה. בשלב מסוים הייתי חייבת להתקין אפליקציה בשם Smart Switch , והיה כתוב שהיא בחינם ל-3 ימים ואחר כך אפשר להסיר אותה.
חיפשתי בטלפון החדש ומצאתי אפליקציה כזו, מצרפת תמונה, ללא אפשרות להסרה.
נזכרתי היום אחה"צ שהאפליקציה הותקנה בטלפון הישן, ןאכן נמצאה שם והוסרה. כעת הבעיה שלי מה לעשות עם מה שמצאתי בטלפון החדש. או האם אפשר איך שהוא לחבר את 2 הטלפונים לסנכרון.
פרט לזה, לא כל האפליקציות עברו )waze למשל( ולא הצלחתי לעשות צילום מסך למרות שלחצתי על לחצן הווליום ולחצן ההפעלה.
שוב תודה על העזרה.
רעיה
בטעות התמונה של האפליקציה בטלפון החדש נוספה פעמיים, התמונה עם אפשרות ההסרה מהטלפון הישן.

קבצים מצורפים

• 20250928_165241[2].jpg
    20250928_165241[2].jpg
    KB 965 · צפיות: 5
  • 20250928_165241[2].jpg
    20250928_165241[2].jpg
    KB 965 · צפיות: 5
  • Screenshot_20250928-172322_Settings[1].jpg
    Screenshot_20250928-172322_Settings[1].jpg
    KB 103.9 · צפיות: 6

SHERME

Well-known member
אז ככה.... כל השבוע הייתי ממש עסוקה. אתמול נסענו לתל אביב, אל הבת, הבן הגיע גם כן ובשלב מסוים התחלנו להעביר את הנתונים. עכשיו - ידעתי שאני צריכה את הסיסמא לג'ימייל, אבל שכחתי לקחת/להסתכל לפני שיצאנו מהבית. כך שנתקענו באמצע.
כשהגענו הביתה התיישבתי להמשיך במלאכה. בשלב מסוים הייתי חייבת להתקין אפליקציה בשם Smart Switch , והיה כתוב שהיא בחינם ל-3 ימים ואחר כך אפשר להסיר אותה.
חיפשתי בטלפון החדש ומצאתי אפליקציה כזו, מצרפת תמונה, ללא אפשרות להסרה.
נזכרתי היום אחה"צ שהאפליקציה הותקנה בטלפון הישן, ןאכן נמצאה שם והוסרה. כעת הבעיה שלי מה לעשות עם מה שמצאתי בטלפון החדש. או האם אפשר איך שהוא לחבר את 2 הטלפונים לסנכרון.
פרט לזה, לא כל האפליקציות עברו )waze למשל( ולא הצלחתי לעשות צילום מסך למרות שלחצתי על לחצן הווליום ולחצן ההפעלה.
שוב תודה על העזרה.
רעיה
בטעות התמונה של האפליקציה בטלפון החדש נוספה פעמיים, התמונה עם אפשרות ההסרה מהטלפון הישן.
איפה שנמצא הכתובת איימיל ג'מייל המקורית (בטלפון החדש) אותו אפשר לסנכרן עם גוגל DRIVE
לא כ"כ הבנתי לאיזה צורך עושים שימוש בסמסונג סוויצ' זה בעיקר עשוי להעביר תיקיות אפליקציות מטלפון לטלפון דרך WIFI וכאשר בטלפון החדש הוכנסה כתובת הג'ימייל המקורית ולא ביצעת איפוס להגדרות יצרן בטלפון הישן
אם מותקן סמסונג סוויצ' בישן (אם תצליחי להתקין אותה בטלפון הישן מחדש (קשה לי להאמין שהצלחת למחוק אותה מהישן)) וסמסונג סוויצ' בחדש אפשר להעביר קבצים אפליקציות ביניהם דרך WIFI
סמסונג סוויצ' מגיע אוטומטית בסמארטפונים של סמסונג ואפשר גם להתקין אותה בחינם ואין בכלל הגבלה של זמן בטלפונים של שיאומי ווואן פלוס מגוגל פליי
יש הרבה אפליקציות של העברת נתונים לכל חברה יש את האפליקציה שלה
במצב שלך אין במיוחד צורך באפליקציה הזאת
כל מה שצריך זה להכניס את כתובת הג'ימייל בטלפון החדש וכל החומר עולה אוטמטי בטלפון החדש
אפליקציות מעלים מגוגל פליי ב"אפליקציות שלא הותקנו" או "אפליקציות מסמסונג J7" כפי שמופיע רשום בגוגל פליי
אותו הדבר בוואטסאפ נרשמים ומפעילים את הגיבוי וכל החומר הטלפון הישן עולה אוטומטית בחדש
וייז אפשר להתקין מגוגל פליי מה שלא עלה בסנכרון אפשר להתקין מחדש והגיבוי ישמור על הנתונים שהיו באפליקציה בטלפון הישן
לגבי הכרטיס זיכרון אני לא ממש מבין בזה צריך להעביר אותו לטלפון החדש ולכאורה הטלפון באמצעות הקבצים שלי אמור להציג בטלפון החדש את כל החומר שיש בו

raya

Well-known member
איפה שנמצא הכתובת איימיל ג'מייל המקורית (בטלפון החדש) אותו אפשר לסנכרן עם גוגל DRIVE
לא כ"כ הבנתי לאיזה צורך עושים שימוש בסמסונג סוויצ' זה בעיקר עשוי להעביר תיקיות אפליקציות מטלפון לטלפון דרך WIFI וכאשר בטלפון החדש הוכנסה כתובת הג'ימייל המקורית ולא ביצעת איפוס להגדרות יצרן בטלפון הישן
אם מותקן סמסונג סוויצ' בישן (אם תצליחי להתקין אותה בטלפון הישן מחדש (קשה לי להאמין שהצלחת למחוק אותה מהישן)) וסמסונג סוויצ' בחדש אפשר להעביר קבצים אפליקציות ביניהם דרך WIFI
סמסונג סוויצ' מגיע אוטומטית בסמארטפונים של סמסונג ואפשר גם להתקין אותה בחינם ואין בכלל הגבלה של זמן בטלפונים של שיאומי ווואן פלוס מגוגל פליי
יש הרבה אפליקציות של העברת נתונים לכל חברה יש את האפליקציה שלה
במצב שלך אין במיוחד צורך באפליקציה הזאת
כל מה שצריך זה להכניס את כתובת הג'ימייל בטלפון החדש וכל החומר עולה אוטמטי בטלפון החדש
אפליקציות מעלים מגוגל פליי ב"אפליקציות שלא הותקנו" או "אפליקציות מסמסונג J7" כפי שמופיע רשום בגוגל פליי
אותו הדבר בוואטסאפ נרשמים ומפעילים את הגיבוי וכל החומר הטלפון הישן עולה אוטומטית בחדש
וייז אפשר להתקין מגוגל פליי מה שלא עלה בסנכרון אפשר להתקין מחדש והגיבוי ישמור על הנתונים שהיו באפליקציה בטלפון הישן
לגבי הכרטיס זיכרון אני לא ממש מבין בזה צריך להעביר אותו לטלפון החדש ולכאורה הטלפון באמצעות הקבצים שלי אמור להציג בטלפון החדש את כל החומר שיש בו
השאלה היא בעצם איך אני מוחקת את האפליקציה בטלפון החדש. אין לי שום כוונה לשלם עבורה.
לא היתה לי שום בעיה למחוק בטלפון הישן, יתכן שאוכל להתקין מחדש עם wifi.
הסמארט סוויצ' נמצא בתיקייה של galaxy teams ולא ביישומים כפי שמצאתי אותה בטלפון הישן.
השאלה בעצם היא האם אחרי העברת הנתונים אני עדיין יכולה איך שהוא לחבר את 2 הטלפונים.
את האפליקציות האחרות אני מתקינה בקצב (קצת איטי).
שוב תודה.

SHERME

Well-known member
השאלה היא בעצם איך אני מוחקת את האפליקציה בטלפון החדש. אין לי שום כוונה לשלם עבורה.
לא היתה לי שום בעיה למחוק בטלפון הישן, יתכן שאוכל להתקין מחדש עם wifi.
הסמארט סוויצ' נמצא בתיקייה של galaxy teams ולא ביישומים כפי שמצאתי אותה בטלפון הישן.
השאלה בעצם היא האם אחרי העברת הנתונים אני עדיין יכולה איך שהוא לחבר את 2 הטלפונים.
את האפליקציות האחרות אני מתקינה בקצב (קצת איטי).
שוב תודה.
כן הסיכוי היחיד שלך לסנכרן בין שני הטלפונים
הישן והחדש הוא אך ורק דרך סמסונג סמארט סוויץ
תתקיני אותו בישן ותעבירי נתונים ביניהם דרך הWIFI
אצלי בסמסונג הוא מותקן כאפליקציה רגילה

Screenshot_20250929_152021_One UI Home.jpg

השימוש באפליקציה לא עולה כסף
היא מופיעה אפילו בגוגל פליי
בקטע הזה את יכולה להיות רגועה

כנסי בעצמך לאפליקציה
למעלה בצד שמאל הקישי על שלושת הנקודות
לאחר מכן הקישי על הגדרות לאחר מכן הקישי על אודות smart switch Samsung

עכשיו מופיע רשיונות ותנאי שימוש
קראי בעצמך מה רשום שם

raya

Well-known member
כן הסיכוי היחיד שלך לסנכרן בין שני הטלפונים
הישן והחדש הוא אך ורק דרך סמסונג סמארט סוויץ
תתקיני אותו בישן ותעבירי נתונים ביניהם דרך הWIFI
אצלי בסמסונג הוא מותקן כאפליקציה רגילה

צפה בקובץ המצורף 137561

השימוש באפליקציה לא עולה כסף
היא מופיעה אפילו בגוגל פליי
בקטע הזה את יכולה להיות רגועה

כנסי בעצמך לאפליקציה
למעלה בצד שמאל הקישי על שלושת הנקודות
לאחר מכן הקישי על הגדרות לאחר מכן הקישי על אודות smart switch Samsung

עכשיו מופיע רשיונות ותנאי שימוש
קראי בעצמך מה רשום שם
נכון, בטלפון הישן לא היה כתוב שהוא בתשלום, ואכן היה קל להסיר את האפליקציה. לכן גם לא ברור לי איך/מדוע כאשר הייתי צריכה להתקין את האפליקציה, היה כתוב במפורש שהיא בחינם ל-3 ימים. ובתמונת המסך של הטלפון החדש אכן כתוב תשלום של 1.59 '"ח. בסך הכל - מעצבן.
מקווה שהענין יסתדר איך שהוא. אנסה לחבר את 2 הטלפונים, אם כי לא ברור לי איך זה יעזור לי למחוק את הסמארט סוויצ' מהטלפון החדש.
שוב תודה רבה!

SHERME

Well-known member
נכון, בטלפון הישן לא היה כתוב שהוא בתשלום, ואכן היה קל להסיר את האפליקציה. לכן גם לא ברור לי איך/מדוע כאשר הייתי צריכה להתקין את האפליקציה, היה כתוב במפורש שהיא בחינם ל-3 ימים. ובתמונת המסך של הטלפון החדש אכן כתוב תשלום של 1.59 '"ח. בסך הכל - מעצבן.
מקווה שהענין יסתדר איך שהוא. אנסה לחבר את 2 הטלפונים, אם כי לא ברור לי איך זה יעזור לי למחוק את הסמארט סוויצ' מהטלפון החדש.
שוב תודה רבה!
תביני דבר אחד סמסונג סמארט סוויצ' זאת אפליקצית מערכת
אי אפשר להסיר אותה
את יכולה רק להשבית אותה
הגדרות >> ישומים >> כנסי לאפליקציה למטה בעמוד רשום "השבת" או "אלץ עצירה" תקישי על שניהם והאפליקציה מושבתת עד להודעה חדשה

סתם שאלה
איך הם יחייבו אותך?!
הרי לא הכנסת לגלקסי STOR או לגוגל פליי פרטי כרטיס אשראי
הדבר היחיד שהם יכולים לעשות זה לחסום את הגישה שלך לשימוש באפליקציה
שיחסמו!!!!

יש עוד אפליקציות בעולם להעברת נתונים בין סמסונג לסמסונג באמצעות WIFI
תתקיני אותם בשני הסמסונגים

raya

Well-known member
תביני דבר אחד סמסונג סמארט סוויצ' זאת אפליקצית מערכת
אי אפשר להסיר אותה
את יכולה רק להשבית אותה
הגדרות >> ישומים >> כנסי לאפליקציה למטה בעמוד רשום "השבת" או "אלץ עצירה" תקישי על שניהם והאפליקציה מושבתת עד להודעה חדשה

סתם שאלה
איך הם יחייבו אותך?!
הרי לא הכנסת לגלקסי STOR או לגוגל פליי פרטי כרטיס אשראי
הדבר היחיד שהם יכולים לעשות זה לחסום את הגישה שלך לשימוש באפליקציה
שיחסמו!!!!

יש עוד אפליקציות בעולם להעברת נתונים בין סמסונג לסמסונג באמצעות WIFI
תתקיני אותם בשני הסמסונגים

המוזר הוא שכאשר הכריחו אותי להתקין את הסמארט סייוץ' הופיע לתדהמתי מספר כרטיס האשראי שלי. אין לי מושג איך, גם אם אני משתמשת בכרטיס, אף פעם לא שומרת את הנתונים שלו.
לכן זה קצת מדאיג אותי. בטלפון החדש- חשבתי בהתחלה שהסמארט סוויץ' זה אותו אחד שאני צריכה לשלם עבורו, והשבתתי אותו (או עצרתי, לא זוכרת כרגע)..
לפי מה שאני מבינה - אם אתקין את אחת האפליקציות המוצעות אוכל להמשיך להעביר את מה שלא עבר?
אחרי שעשיתי ניקוי נתונים בטלפון הישן ל google play service מה שעשה לי המון בעיות- יש לי שוב זכרון זמין בטלפון הישן.
חן חן
רעיה

SHERME

Well-known member
המוזר הוא שכאשר הכריחו אותי להתקין את הסמארט סייוץ' הופיע לתדהמתי מספר כרטיס האשראי שלי. אין לי מושג איך, גם אם אני משתמשת בכרטיס, אף פעם לא שומרת את הנתונים שלו.
לכן זה קצת מדאיג אותי. בטלפון החדש- חשבתי בהתחלה שהסמארט סוויץ' זה אותו אחד שאני צריכה לשלם עבורו, והשבתתי אותו (או עצרתי, לא זוכרת כרגע)..
לפי מה שאני מבינה - אם אתקין את אחת האפליקציות המוצעות אוכל להמשיך להעביר את מה שלא עבר?
אחרי שעשיתי ניקוי נתונים בטלפון הישן ל google play service מה שעשה לי המון בעיות- יש לי שוב זכרון זמין בטלפון הישן.
חן חן
רעיה
תשתמשי באפליקציות הללו

ותנקי בטלפון החדש את כל פרטי כרטיס האשראי שלך
ליתר ביטחון

raya

Well-known member
תשתמשי באפליקציות הללו

ותנקי בטלפון החדש את כל פרטי כרטיס האשראי שלך
ליתר ביטחון
מוזר, אני רואה ש google wallet מותקן אצלי במכשיר החדש.
אין הרשאות, מצורפת תמונת מסך.
איך אני ממשיכה כדי לבטל אפשרות תשלום?
תודה.

קבצים מצורפים

• Google Wallet.jpg
    Google Wallet.jpg
    KB 155.3 · צפיות: 0
למעלה