הבדלים שבשבילי משמעותיים בהקלטת שיחות בין שיאומי 11S ,שיאומי 14 פרו וסמסונג A26

SHERME

Well-known member
מוזר, אני רואה ש google wallet מותקן אצלי במכשיר החדש.
אין הרשאות, מצורפת תמונת מסך.
איך אני ממשיכה כדי לבטל אפשרות תשלום?
תודה.
לשלם דרך הטלפון הטלפון בקניה בחנות או למלאות רב קו
עם זה אין שום בעיה
את יכולה להשתמש עם גוגל WALLET ועם רב קו אם את רוצה
לגבי רב קו תתקיני את האפליקציות הללו בטלפון
תפתחי מלעלה למטה את חלון ההתראות יש אייקון ותפעילי את הNFC

אני מדבר על משהו אחר לגמרי
אני מדבר על הסרת פרטי כרטיס אשראי מגוגל פליי וגלקסי סטור

כנסי ל"גוגל פליי" הקישי בצד שמאל למעלה על "האייקון העגול של הג'ימייל" למטה הקישי על "הגדרות" עכשיו להקיש על השורה הראשונה "כלל" עכשיו להקיש "ההעדפות של החשבון והמכשיר" כאן תבדקי אם פרטי כרטיס האשראי קיימיםשם, אם כן תמחקי אותם

כנסי ל"גלקסי סטור" הקישי למטה בצד שמאל על "תפריט" הקישי על "אמצעי תשלום" ותבררי אם פרטי כרטיס האשראי שלך שלך מופיעים שם, אם כן למחוק אותם

raya

Well-known member
עם זה אין שום בעיה

כנסי ל"גוגל פליי" הקישי בצד שמאל למעלה על "האייקון העגול של הג'ימייל" למטה הקישי על "הגדרות" עכשיו להקיש על השורה הראשונה "כלל" עכשיו להקיש "ההעדפות של החשבון והמכשיר" כאן תבדקי אם פרטי כרטיס האשראי קיימיםשם, אם כן תמחקי אותם

כנסי ל"גלקסי סטור" הקישי למטה בצד שמאל על "תפריט" הקישי על "אמצעי תשלום" ותבררי אם פרטי כרטיס האשראי שלך שלך מופיעים שם, אם כן למחוק אותם
עם רב קו אין לי בעיה, נוסעת כבר כמה שנים טובות בחינם (לא חושבת שזה מוצדק, אבל זה מה שיש).
אעשה מאוחר יותר את מה שכתבת, הולכת תיכף להתעמלות. מצד שני - אני לא חושבת שפרטי הכטיס שלי רשומים. בעליאקספרס תמיד סימנתי לא לשמור את פרטי הכרטיס, ובשנים האחרונות משלמת דרך paypal.
תודה
רעיה

raya

Well-known member
עם זה אין שום בעיה

בדקתי עכשיו בטלפון, אין נתונים של כרטיס אשראי , לא בהעדפות של החשבון והמכשיר. אין גם פרטים בגלקסי סטור.
חיפשתי עכשיו בג'ימייל/הגדרות והגעתי לאמצעי תשלום (או שם דומה). מוזר - שם מופיע כרטיס אשראי של בן זוגי. ניסיתי למחוק - אבל אי אפשר.צריך להזין מספר כרטיס.
יש דרך לעקוף את זה? מחשב עם חלונות 11.
עוד משהו מוזר, אני מחברת את הטלפון החדש A26 למחשב, רוצה להעביר תמונות ווטסאפ שנמצאות בכרטיס הזכרון. מוצאת תמונות מתאריך 27/09/2025, חסרות כל התמונות אחרי זה, כלומר מאז שעברתי לטלפון החדש. לא מוצאת את התמונות גם בזכרון של המכשיר. הצעה איך לחפש/להעביר למחשב?
תודה
רעיה

קבצים מצורפים

• שמירה והסרה.jpg
    שמירה והסרה.jpg
    KB 29.6 · צפיות: 3

SHERME

Well-known member
בדקתי עכשיו בטלפון, אין נתונים של כרטיס אשראי , לא בהעדפות של החשבון והמכשיר. אין גם פרטים בגלקסי סטור.
חיפשתי עכשיו בג'ימייל/הגדרות והגעתי לאמצעי תשלום (או שם דומה). מוזר - שם מופיע כרטיס אשראי של בן זוגי. ניסיתי למחוק - אבל אי אפשר.צריך להזין מספר כרטיס.
יש דרך לעקוף את זה? מחשב עם חלונות 11.
עוד משהו מוזר, אני מחברת את הטלפון החדש A26 למחשב, רוצה להעביר תמונות ווטסאפ שנמצאות בכרטיס הזכרון. מוצאת תמונות מתאריך 27/09/2025, חסרות כל התמונות אחרי זה, כלומר מאז שעברתי לטלפון החדש. לא מוצאת את התמונות גם בזכרון של המכשיר. הצעה איך לחפש/להעביר למחשב?
תודה
רעיה
את פשוט גאון :-D
רכשת טלפון חדש העברת את רוב הנתונים מהישן לחדש
אבל דבר אחד לא עשית!!! לא הפעלת גיבוי לכל החומר בטלפון שיגבה אותו כל יום ויום
בטח שכחת להפעיל גיבוי גם בוואצאפ בפעם הראשונה שהפעלת את הטלפון!!!
על טעויות משלמים

זה מה שרשמתי לך באחד ההודעות הקודמות איך מפעילים טלפון חדש לראשונה

1) להיכנס לממשק הטלפון לגלול למטה ולהקיש על "GOOGLE" לחפש "גיבוי" ולהפעיל אותו, להמתין עד סיום הגיבוי ולחזור למסך הראשי

2) להיכנס לאפליקצית הוואצאפ להקיש בצד שמאל למעלה על שלושת הנקודות >> הגדרות >> צ'אטים >> למטה להקיש על גיבוי צ'אטים >> עכשיו להקיש על "גיבוי" מקש בצבע ירוק להמתין לסיום, ולחזור למסך הראשי

---------------------------------------------------------------------------

לגבי הנתונים אשראי של בן זוגך הכניסי פרטים חדשים ואחרים ולאחר הכן הקישי שמירה והסרה

-------------------------------------------------------------------------

לגבי איך מפעילים שמירה בטלפון של תמונות בכרטיס MSD
פה נצטרך את עזרת החברים החביבים בפורום

raya

Well-known member
את פשוט גאון :-D
רכשת טלפון חדש העברת את רוב הנתונים מהישן לחדש
אבל דבר אחד לא עשית!!! לא הפעלת גיבוי לכל החומר בטלפון שיגבה אותו כל יום ויום
בטח שכחת להפעיל גיבוי גם בוואצאפ בפעם הראשונה שהפעלת את הטלפון!!!
על טעויות משלמים

זה מה שרשמתי לך באחד ההודעות הקודמות איך מפעילים טלפון חדש לראשונה

1) להיכנס לממשק הטלפון לגלול למטה ולהקיש על "GOOGLE" לחפש "גיבוי" ולהפעיל אותו, להמתין עד סיום הגיבוי ולחזור למסך הראשי

2) להיכנס לאפליקצית הוואצאפ להקיש בצד שמאל למעלה על שלושת הנקודות >> הגדרות >> צ'אטים >> למטה להקיש על גיבוי צ'אטים >> עכשיו להקיש על "גיבוי" מקש בצבע ירוק להמתין לסיום, ולחזור למסך הראשי

---------------------------------------------------------------------------

לגבי הנתונים אשראי של בן זוגך הכניסי פרטים חדשים ואחרים ולאחר הכן הקישי שמירה והסרה

-------------------------------------------------------------------------

לגבי איך מפעילים שמירה בטלפון של תמונות בכרטיס MSD
פה נצטרך את עזרת החברים החביבים בפורום
אין לי בעיה לשמור תמונות בכרטיס ה MSD. הבעיה כרגע היא שכאשר הטלפון מחובר למחשב, אני לא רואה תמונות ווטסאפ שנמצאות בזכרון הפנימי. תמונות שהתקבלו אחרי הפעלת הטלפון.
לא עשיתי גיבוי ווטסאפ וגוגל לפני ההעברה, מהסיבה הפשוטה שלא היה לי מקום (זכרון) בטלפון הישן. אז היה לי גיבוי של ווטסאפ שבוע לפני ההעברה, לא נורא.
עכשיו - אם אכניס פרטי כרטיס אשראי אחרים, אישור , יהיה ניתן להסיר? מקווה מאוד שכן.
האמת - ביטלתי כרטיס ויזה לפני כמה ימים, אם היו לי הפרטים שלו הייתי יכולה להכניס אותם, אבל גזרתי את הכרטיס.
"עריכה"
פתרתי את בעיית העברת התמונות מהזכרון הפנימי, הקלקתי על usb וסימנתי העברת תמונות.
לפחות זה.....

נערך לאחרונה ב:

SHERME

Well-known member
אין לי בעיה לשמור תמונות בכרטיס ה MSD. הבעיה כרגע היא שכאשר הטלפון מחובר למחשב, אני לא רואה תמונות ווטסאפ שנמצאות בזכרון הפנימי. תמונות שהתקבלו אחרי הפעלת הטלפון.
לא עשיתי גיבוי ווטסאפ וגוגל לפני ההעברה, מהסיבה הפשוטה שלא היה לי מקום (זכרון) בטלפון הישן. אז היה לי גיבוי של ווטסאפ שבוע לפני ההעברה, לא נורא.
עכשיו - אם אכניס פרטי כרטיס אשראי אחרים, אישור , יהיה ניתן להסיר? מקווה מאוד שכן.
האמת - ביטלתי כרטיס ויזה לפני כמה ימים, אם היו לי הפרטים שלו הייתי יכולה להכניס אותם, אבל גזרתי את הכרטיס.
"עריכה"
פתרתי את בעיית העברת התמונות מהזכרון הפנימי, הקלקתי על usb וסימנתי העברת תמונות.
לפחות זה.....
לא דיברתי על גיבוי לטלפון הישן
דיברתי על גיבוי להפעיל גיבוי בטלפון החדש וגם גיבוי של הוואצאפ בטלפון החדש

את רשמת כדלהלן:

|שמאל| עוד משהו מוזר, אני מחברת את הטלפון החדש A26 למחשב, רוצה להעביר תמונות ווטסאפ שנמצאות בכרטיס הזכרון. מוצאת תמונות מתאריך 27/09/2025, חסרות כל התמונות אחרי זה, כלומר מאז שעברתי לטלפון החדש. לא מוצאת את התמונות גם בזכרון של המכשיר. הצעה איך לחפש/להעביר למחשב? |ימין|

לפי מה שרשמת אין לך את כל התמונות בטלפון מתאריך 27/09/2025 ועד אתמול

לכן רשמתי שאם את לא מוצאת את התמונות בזיכרון הטלפון
כנראה שכחת להפעיל גיבוי לזיכרון הטלפון והוואצאפ

raya

Well-known member

את רשמת כדלהלן:

|שמאל| עוד משהו מוזר, אני מחברת את הטלפון החדש A26 למחשב, רוצה להעביר תמונות ווטסאפ שנמצאות בכרטיס הזכרון. מוצאת תמונות מתאריך 27/09/2025, חסרות כל התמונות אחרי זה, כלומר מאז שעברתי לטלפון החדש. לא מוצאת את התמונות גם בזכרון של המכשיר. הצעה איך לחפש/להעביר למחשב? |ימין|

את רשמת כדלהלן:

עכשיו הבנתי שהתכוונת לטלפון החדש, אעשה גיבוי היום, תודה! (הכוונה לגיבוי של גוגל? בנוסף לווטסאפ?)
אתמול ערכתי את הפוסט וכתבתי שמצאתי את הדרך לראות את תמונות הווטסאפ בזכרון המכשיר, מקווה שאם יהיו סרטוני וידאו הם יעברו גם כן. כי אתמול היתה אפשרות להעביר תמונות.
מתרגלת לאט לטלפון החדש....

רוב הזמן נח

Well-known member
אגב, לגבי הצלצול עצמו כשמתקשרים. בדקתי, ושיאומי מצלצל יותר זמן.
סמסונג מסיים צלצול אחרי פחות זמן. לא ראיתי שיש הגדרות לשנות את זה.

לוייםLEVIM

Well-known member
אגב, לגבי הצלצול עצמו כשמתקשרים. בדקתי, ושיאומי מצלצל יותר זמן.
סמסונג מסיים צלצול אחרי פחות זמן. לא ראיתי שיש הגדרות לשנות את זה.
אין הבדל בין סמסונג ושיאומי.
אצל שניהם יש ארוכים וקצרים.
בשיאומי רשום מראש ליד כל צלצול כמה שניות.

רוב הזמן נח

Well-known member
אין הבדל בין סמסונג ושיאומי.
אצל שניהם יש ארוכים וקצרים.
בשיאומי רשום מראש ליד כל צלצול כמה שניות.
יכול להיות שבסמסונג יש לטלפון בעיה לקרוא תקין קיבצי WAV. עשיתי לצלצול המרה לפורמט אחר ונראה שזה פועל תקין. גם סידרתי במיוחד בסמסונג צלצול יותר קצר ובלי הרבה מרווחי שקט בין הצליל שעושה את הצלצול. כי בשיאומי המרווחים האלה פועלים טוב והמכשיר מנגן את כל הקובץ. ובסמסונג בגלל שזה ארוך מידי זה לא מנגן את כל הקובץ.

אגב, צלצול ברירת המחדל בסמסונג ממש פיכס. לא יכול לסבול אותו. הקלטתי את צלצול ברירת המחדל של שיאומי והעתקתי אותו אליו. זה הרבה יותר טוב.

Haim_Gds

Member
מענין מה שכתוב כאן, ההקלטה של סאמסונג היא באפליקציית ה call record שלהם? חיפשתי את ההקלטות לפי הנתיב שמוגדר שם ואני מגיע לשם ורואה את הקבצים. מה שמוזר לי הוא שהקובץ האחרון הוא 11 למאי 25 וזהו. כל השיחות ב 4 חודשים האחרונות לא הוקלטו...
האם זה קשור לעידכון תוכנה? יש דרך לטפל בזה? (הסיבה היחידה שאני קונה סאמסונג בשנים האחרונות היא בגלל היכולות הקלטה שלו)

לוייםLEVIM

Well-known member
מענין מה שכתוב כאן, ההקלטה של סאמסונג היא באפליקציית ה call record שלהם? חיפשתי את ההקלטות לפי הנתיב שמוגדר שם ואני מגיע לשם ורואה את הקבצים. מה שמוזר לי הוא שהקובץ האחרון הוא 11 למאי 25 וזהו. כל השיחות ב 4 חודשים האחרונות לא הוקלטו...
האם זה קשור לעידכון תוכנה? יש דרך לטפל בזה? (הסיבה היחידה שאני קונה סאמסונג בשנים האחרונות היא בגלל היכולות הקלטה שלו)
לא הבנתי מה בדיוק הסיפור.
כנס לחייגן של סמסונג.
גש למסך חיוג.
הקש למעלה על שלושת הנקודות בצד שמאל.
הקש על הגדרות >> סמן הקלטה אוטומטית.
זהו.

רוב הזמן נח

Well-known member
למכשיר שלך יש הקלטה אוטומטית?

Haim_Gds

Member
זה סאמסונג אז כנראה שכן, לא בטוח כי אני לא מוצא הגדרות הקלטה.
אני משמש ב TRUE CALLER ולא בחייגן של סמסונג.

משהו מענין, בדקתי שוב את זיכרון הטלפון וכן מופיעים קבצי הקלטה מעודכנים. מה שמטריד הוא שאע"פ שבתוכנת ההקלטה מוגדר כי שם הקובץ כולל את מספר הטלפון זה לא מופיע בקבצים.
1759211122885.png

רוב הזמן נח

Well-known member
זה סאמסונג אז כנראה שכן, לא בטוח כי אני לא מוצא הגדרות הקלטה.
אני משמש ב TRUE CALLER ולא בחייגן של סמסונג.

משהו מענין, בדקתי שוב את זיכרון הטלפון וכן מופיעים קבצי הקלטה מעודכנים. מה שמטריד הוא שאע"פ שבתוכנת ההקלטה מוגדר כי שם הקובץ כולל את מספר הטלפון זה לא מופיע בקבצים.
צפה בקובץ המצורף 137575

אי אפשר היום לבצע הקלטת שיחות דרך אפליקציות אחרות. בשיאומי זה אפשרי רק בחייגן גוגל של המכשיר ובסמסונג זה אפשרי רק בחייגן סמסונג. לנסות להקליט בכל כלי אחר זה לא יצליח. אלא אם כן יש למכשיר הרשאות רוט.

למעלה