הבדידות

NightElf

New member
אכן, שכחתי לציין... ../images/Emo11.gif

וזאת התמונה הקלה יחסית לצפייה. התמונות הקשות ביותר אלה התמונות של כיכר לחם שלם מלא עובש! ותפו"א "מועשר" בתולעים

ובל נשכח

הפרשות יתושים במשטח ליבוש הכלים... סיפרתי על זה לא מזמן לשותפות שלי שהזעזעו.

NightElf

New member
אז אולי תקחו את השותפה שלי? ../images/Emo140.gif

ביחד עם ההמבורגרים שלה (שהפכו לנטיפי קרח) במקרר שהם פגי תוקף מינואר 2006!
אני אודה לכן באופן אישי

NightElf

New member
והנה ההסבר... ../images/Emo18.gif

בכלים מפלסטיק שמניחים עליהם כלים לייבוש, יש לרוב מגש בתחתית שנועד לכלוא את הנוזלים. רק מה, בנוסף לנוזלים, המגש קולט בנוסף שאריות מזון קטנטנות, ואם לא דואגים לשפוך את המים מהמגש כל כמה ימים\שבועות, אז יתושות קטנות וחביבות מטילות לשם ביצים שמהן יוצאים זחלים שחורים. כאשר נכנסתי לדירה, זה היה בתקופה שהשותפים הקודמים גרו שם תקופה ארוכה למידי, שככל הנראה כל התקופה הם מעולם לא שפכו את המים. אז באחד הניקיונות הראשונים שלי הבחנתי ב"עננים" צפים במים (שהתבררו בסוף בתור ההפרשות של הזחלים
), וכאשר הסרתי את כל הכלים ואת חלק הפלסטיק העליון כדי לשפוך את המגש, פשוט נחרדתי לראות עשרות זחלי יתושים, ו"ענני" קקי, ממלאים את כל המגש

NightElf

New member
אבל הג'יפה הזאת היא מלפני שנכנסתי

לדירה. נראה לך שהייתי מגיע למצב כזה?!

NightElf

New member
אלה השותפים הסמויים... ../images/Emo11.gif

הם נספחים של השותפה...

harpi

New member
בכל מקרה - אני הולכת לגלות

למרות שאחרי כמה שנים של מגורים עם שותפים, ומשהו כמו חצי שנה שנמאס לי מהשטויות של אנשים אחרים שגרים אתי - ריבים על מתי להדליק את הדוד ותור לאמבטיה בבוקר, רחיצת כלים, ניקיון, טלוויזיה (אפילו שבאופן משעשע, הטלוויזיה שלי ולנוחות אחרים התחשבתי ושמתי בסלון) - אני די מפללת לרגע שבו אוכל להגיע הביתה, ללכת חצי ערומה בסלון, לשים מוזיקה בפול ווליום, להשאיר את הקניות באמצע המטבח ואת הכוסות החצי ריקות של הקפה בסלון, מבלי שאף אחד יגיד לי משהו על זה!!!!!!! אבל יש לי פה גדול. אני יודעת שאני עוד אתגעגע למישהו שיגיד לי שלום בערב וישאל איך היה היום
.

למה להסתפק רק בחצי ערום?

אבל תכלס מיצית בדייקנות בתיאור שלך את חווית המגורים לבד. יש עוד כמה יתרונות כמו להחזיק בע"ח בלי שהשותפים יקטרו עליהם, להביא חברים הביתה גם ב-4 בבוקר אם מתחשק לך וכמובן כשאת/ה מארח/ת בן/בת זוג אז הפעילות האינטימית לא מוגבלת רק לחדר השינה... אבל הכי הכי כיף זה השקט... מתרגלים לזה מהר ולא מבינים איך יכולנו בלי זה קודם. יש רק חיסרון אחד לא קטן- זה יקר.

מותר לי

New member
ממממ.... לא תמיד!!

כשהייתי עם עוד שני שותפים שילמתי יותר ממה שאני משלמת עכשיו לבד!

למעלה