הבדידות

קמחסגול

New member
הבדידות

היי לכם עד לפני שבוע גרתי עם שותפים. לאחרונה מצאתי סידור די נוח (כלכלית וגיאוגרפית) שאיפשר לי לגור לבד בדירת חדר נחמדה ששייכת למישהו במשפחה בשכירות חצי חינם. יש לי בעיה עם הבדידות. אף לא גרתי לבד ונורא קשה עם השקט שגם הרדיו והטלויזיה לא מנצחים. מישהו עבר משהו כזה? יודע על מה אני מדבר ואיך להפיג את הבדידות הזאת? זה לא קורה כשיש אצלי חברים.

Jazz Singer

New member
הבדידות

היא דבר שאתה נותן לעצמך להכנס אליו. תעסיק את עצמך, תצא מהבית, תמצא תחביבים חדשים וגם תארח לפעמים. לאט לאט אתה תגלה כמה זה כיף להיות לבד.

Noaal

New member
או שני חתולים..

כמו הפספוסונים האלה.. (שמחפשים בית)

או שני חתולים וכלב

בכלל, חתול אחד זה לא שווה כי גם לו יהיה משעמם בבית לבד וגם כי חתול אחד זה לא מספיק. מותר לי, מחפשת חברה או חבר למייפל?

מותר לי

New member
חברה (מי גילה לך!../images/Emo3.gif)

מעדיפה שתהיה פחות או יותר בגיל שלה (10 חודשים) ושלא אוכלת יותר מידי
(מייפל יותר תפרנית ממני!! רק אוכל יבש, וקצת פחות מכוס חד פעמית ביום!!) כמה דרישות

אאההה

נעל שלנו היא לא אמפילאה, היא דווקא קבקב משובח. ואת... לכי לעבודה ותיזהרי שאף לסטים לא ינחית אבחה ישירה על האיצטומכה שלך, מה שישלח אותך אל יורדי דומה, ומייפל תרגיש כפן עז ותאלץ לצוד בעצמה ותסעד את לבה באברה משובחת

../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

לפני שיצאתי מהבית היו לי 4 חתולים אבל כולם נשארו אצל אבא שלי אני באה לבקר אותם לפחות פעם בשבוע (טוב גם את אבא שלי) עכשיו זה קצת בעייתי כי כלכלית זה בכול זאת הוצאה מה גם שאחד בטוח לא יספיק לי פרט שולי נוסף שלא שאלתי את בעל הבית אבל בהתחשב שזה דירה לא מרוהטת אז לא נראה לי שמבחינתו תהיה בעיה השותף כשנמצא זה כבר משהו אחר

stאסתי

New member
בטח מכירה

אצלי זה היה קצת אחרת גרתי עם שותף שלא היה לי טוב איתו ואז מהטראומה עברתי לגור לבד זה ממש הרס לי את המצברוח ונכנסתי מזה לתקופה ממש לא טוב הלחזור כל ערב הביתה לבית ריק להירדם מול הטלויזיה כדי לא לשמוע את השקט.. לא היה כיף אחרי 4 חודשים התייאשתי וחזרתי לגור עם שותפים..הפעם חמודים מאוד מאוד אני מקווה שתצליח למצוא דרך לא להיות לבד שם...מי כמונו יודע כמה חשוב לחסוך כסף כשגרים לבד

NightElf

New member
אלוהים נותן אגוזים... ../images/Emo3.gif

תראי מה זה שותפים אצלי

Noaal

New member
../images/Emo18.gif תמונה קשה לצפיה

אאאאאאאאאאיייייייייייייייייייייייככככככככככככססססססססססססס!

למעלה