הבגד של החתונה

רעותי 22

New member
הבגד של החתונה

אז כמו שכולם כבר יודעים אחי התחתן לפני שבוע וחצי התמונות סוף סוף הגיעו ואני אשמח להעלות אותם שלי ושל אימי זה בגדים שאטי יעקובסון עיצבה אשמח לדעת תגובות רעות

שתיכן מקסימות והבגדים מאד יפים!

מזל טוב

ימית2

New member
עונת האירועים התחילה , ואולי נתחיל

להעלות פה תמונות של בגדי ערב שכל אחת תופרת או קונה כדי לקבל רעיונות . גם אני תפרתי לבת המצווה של בתי שיחול השבוע ומקווה שיהיו כבר התמונות הוסיף גם.

DREAM111

New member
אז קודם כל ../images/Emo49.gif מאוד אהבתי את

התמונות ותודה עליהן. אני אישית הרבה יותר התחברתי לחליפה של אמא הצבעים זה ממש אני אהבתי את האלכסון בחולצה. שני הסטים שיחקו אותה מאוד לדעתי באירוע.

יפה למרות שלדעתי.....

קצת מבגר.....(אבל קטן עלינו
) היית מאופרת מאוד מאוד יפה וכך גם השיער...
החליפה של אמא מדהימה! הצבעים ומאוד מאוד מחמיאה לה הגזרה.

sarad24

New member
יפה מאד!

גם אני חושבת שהשמלה שלך קצת מבגרת אותך. אבל בכל זאת את מאד יפה. מזל טוב!

אהבתי את שתיהן !!!!

השמלה שלך מעניינת מתוחכמת ואת פשוט יפיפה אמיתית !!!! החליפה של אמא שלך בצבע מקסים והיא נראת מקסים !!!! כשאחי התחתןלפני כשנה לבשתי חליפה כמו של אמא שלך רק במכנס שחור וחולצה בשחור עם פרחים בכסף (תחרה) שנתפרה אצל מעצבת בכ"ס , הדילמה שלי היתה האם היתה להשאר עם מכנס רחב למטה (כמו של אמא שלך ) היתה לי הרגשה שזה מקטין אותי ולצערי רק לאורך ולא לרוחב אבל בסוף הלכתי עם הרחב ,אני אנסה להעלות תמונה .... אורית

רעותי 22

New member
הערה

אולי קשה לראות את זה בתמונה אבל אני לובשת חולצה שהיא גם עם אלכסון והמכס הוא 2 שכבות תודה על התגובות והמחמאות אני הרגשתי נהדר התיסרוקת והאיפור זה בסלון כלות ללו תודה, רעות

גבוהית1

New member
את נראית ממש יפה ושאלה

השיפון הזה שיש לך על המכנס זה כילאו השכבה השניה כי לדעתי אפשר להוריד אותו הרגלים שלך נראות רזות יחסית ויור יחמיא לך לדעתי בלי השיפון הזה אבלך זו רק דעתי מה גם שכל החוות דעת ניתנת דרך תמונה ככה ש..

dy24

New member
בעיקר מתאים לך השחורים על האף../images/Emo8.gif

למעלה