הבגדים הישנים שלי

הבגדים הישנים שלי

עשיתי סדר בארון וזרקתי שמונים אחוז מהבגדים שעד לפני שנתיים התאימו עכשיו כל נתרם באהבה לנזקקים כי הכל גדול עלי אני נראה זוועתי זו עובדה! פעם הייתי בחור נאה היום אני סך הכל רבע עוף. סוף שבוע נעים דוני

רוני_(-:

New member
מכירה את המצב...

אני מכירה כ``כ טוב את המצב הזה... בשנתיים האחרונות אני כל פעם צריכה לקנות בגדים קטנים יותר ואז קטנים יותר... ואני מקווה להגיע לבגדים קטנים עוד יותר...אבל בכל מקרה, יש לזה גם צד חיובי- אפשר לקנות בגדים חדשים! יאי!

צפרדעית

New member
ואני מכירה את הצד השני...

אבל אני לא זורקת שום בגד (לפעמים מלווה לחברות...) כי אני יודעת שלא ירחק היום ואני אשוב ללבוש את הבגדים היפים שלי צפרדעית (שהולכת להסתכל שוב על השמלה האהובה עליה)

שבת שלום לך צפרדעית...

זמן רב עבר מאז ביקרת אותנו...או שמא פשוט לא כתבת? בכל מקרה - ברוכה השבה. שמחה שחזרת. אולי ספרי קצת מה שלומך? ואיך את מתקדמת? אני זוכרת שכתבת משהו על החוזק שלך...זוכרת גם כמה שאפשר היה לראות בין המילים עד כמה את חזקה אף על פי שהכחשת. מקווה שאת זוכרת את זה. ושאת ממשיכה קדימה למרות הקשיים. מזמינה אותך לכתוב לנו שוב ומאחלת לך את כל ההצלחה שרק אפשר. שלך מאיה.

תרנגולת

New member
מממ.. :-(

לי יש בגדים של 10 ק``ג פחות.. כ``כ רוצה להכנס אליהם.. שמורים אצלי, וצמודים צמודים לגוף שלי.. טוב, זה רק 2 מכנסיים קצרות.. ויש לי בגדים שפעם היו כ``כ צמודים.. היום הם מרגישים די נוח, לפעמים רופפים- תלוי באיזה מקום ביויו אנחנו נמצאים.. דוני :) תשמור את הבגדים הגדולים, לפחות חלק מהם.. יום אחד תחלים, ותהיה בריא.. ותתאים אליהם.. הלוואי ואני הייתי רבע עוף :cool: אני תרנגולת שמנה.. בגודל.. 1000 תרנגולות.. B-) אם נחלק את זה ל4 זה אפילו לא יהיה רבע עוף, זה יהיה רבע 1000 עופות B-( לא משנה.. :cool: דוני.. יהיה טוב. אתה בטיפול?

סתיו*

New member
קוקוריקו!!! כל התרנגולות להשכים!!!

תרנגוליתה! האם ייתכן שתפסתי אותך בשידור חי? :) מה שלומך? רוצה לספר לי קצת? אני מתגגגגעעעעעעגגגגגעעעעעעתת!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אותך, הסתווית

תרנגולת

New member
אכן תפסת..

מודדת בגדי ים קטנים לקיץ החדש.. :-( שונאת שונאת שונאת קיץ!! אני שמנה מדי בשביל מכנסיים קצרות ובגדי ים.. נו טוב. נרזה לפחות?? לא.. גם זה אסור לי עכשיו!!.. לא משנה. בוקר טוב סתיוי שלי.. מה שלומך?

סתיו*

New member
בוקר טוב מתוקית!

חחחחח הקיץ הוא גם לא הצד החזק שלי... :) אבל, ללבוש בגדים ארוכים בקיץ זו דרך נפלאה להשיג המון צומי... סתתתתתם, הקיץ אני החלטתי שאין עוד רחמים בליבי על האנשים המסכנים, אני הולכת עם צמוד ואולי גם קצר ויהיה מה! במילא אני לא אוהבת את האנשים סביבי, אז למה שאחוס על עיניהם האומללות, או על קיבתם שלבטח תתכווץ לנוכח מראי? :) מציעה לך לעשות כמוני. :) שימי %@* על כולם. חוץ מזה, אני בטוחה שעוד חודש אני רואה אותך על העמוד הראשון של מעריב לנוער! לבושה בביקיני ונהנת לך מקרטיב (נטול קלוריות כמובן... :) ).... אז.... למה אנחנו מבריזות מבית ספר היום?

תרנגולת

New member
ממ..

אני דווקא חסה (100 ק``ג חסה..) על עייניהם של הסובבים אותי.. אין לי שום דבר רע נגדם. הם בסדר :) די אוהבת אותם למען האמת.. אבל יותר מזה, אני חושבת על הסבל שלי (כן כן.. אנוכית אני). לראות כל יום את כל השומנים האלה, במראה, ובהשתקפויות של החלונות, ושל המים (קיץ.. ים.. נחל.. כל מיני), ובכלל כשאני מסתכלת על עצמי.. לראות את הזרועות האלה, והבטן, והתחת, וידיים, והאצבעות, והצוואר, והירכיים, ולחיים, והאף, והפה, והמפרקים של הידים, ובעצם כל איבר בגוף שלי.. להסתכל כמה שזה דוחה ומלא בשומן וגועלי.. שממןןן!! הכל מלא שומנים. וזה נוראי ודוחה. לפחות השקים מסתירים קצת. זה טוב בשבילי , ובשביל אחרים.. שאני אלך עם שקים.. חוץ מזה, אנשים בטח חושבים שאני יותר רזה ממה שאני באמת.. בכתה ח` כשהלכתי לים עם כמה חבר`ה.. קיבלתי הערות כאלה : ``תרנגולת!! הייתי בטוחה שאת יותר רזה!!``.. ואני.. רציתי לקבור את עצמי!! לא רוצה לשמוע את זה שוב. :-( עוד חודש את רואה אותי במודעה של ``לפני`` במרזי מורית.. ומישהי שקצת דומה לי בתמונה של ה``אחרי`` (אם הם ימצאו כזה כיעור נוארי). אם זה יהיה במעריב לנוער? אני לא יודעת.. אולי בעיתון רגיל, אולי בלנוער.. למה מבריזים מביה``ס.. אחחח.. *קחיק* שומעת את הצליל הזה?.. זה הצליל שנוצר אחרי שדורכים למישהו על הפצעים. אז אנחנו.. כלומר, אני- נשרתי מביה``ס.. את בטח.. סתם לא בא לך :) אבל נו טוב.. קניות זה הרבה יותר טוב מללכת לביה``ס.

רוני_(-:

New member
חסה?!

אם אתה חסה, אני כרוב (של 400 ק``ג!)! אם את חושבת שאת שמנה, את צריכה לראות אותי... אולי נלך ביחד למרזי מורית? שידביקו לנו ביחד את הראש לאיזה אחת רזה?...הולך? ונלך ביחד לים שיקראו לשתינו פרות (פרות ים ליתר דיוק...). ואז נופיע ביחד במעריב לנוער, שכולם יראו לי את התחת השמן ולצדי את התרנוגלת הרזה... מה דעתך?

תרנגולת

New member
מותק.. אם את..

כרוב 400 ק``ג.. אני שומן עגל 1000 ק``ג.. ואם את חושבת שאת שמנה, את צריכה לראות אותי.. אני בעד שנלך ביחד למרזי מורית.. שידביקו לנו את הראש לאיזה רזה, שיעשו מאיתנו לפני ואחרי.. התרנגולת שמנה נקודה..

רוני_(-:

New member
אם את...

לא לא..פה אני שמה את הגבול! אם את שומן עגל 1000 ק``ג, אז אני שומן היפופוטם 4000 ק``ג! שמעת אותי? יא רבע אפרוח שכמוך (לא, לא..את לא רבע עוף אפילו!)! מעניין באמת לראות את עצמי כרזה? הא? זה יהיה נחמד.... את יודעת מה? בואי נעשה עסק-שתינו עגבניות חלל! מסוכם? אוהבת אותך מאוד אפרוחית, רוני עגבניית החלל.

תרנגולת

New member
עגבניות חלל.. סוכם.

אני בת 16. יש לך אייסי? אגב.. הדרך היחידה לראות את עצמך כרזה היא לחשוב כך, ולא לרדת בק``גים.. כלומר.. לשנות את הראיה המעוותת..

אכן כן....

בננות...די לריב! שומן עגל...או עוף...או היפופוטם...אם הייתן כאלו כבר מזמן הייתן מגיעות למטבח. חחחחחח...יותר מתאים לכן החסה והכרוב. אבל אני מדברת על מאות גרמים(!) ותשכחו מהיתרה המפוקפקת. והדרך היחידה היא אכן לשנות את צורת החשיבה המוטעת שלנו. גם אם זה נראה בילתי אפשרים לפעמים...צריך להתחיל. אולי אחר כך זה כבר ירוץ לבד. משימה לשבת...הרי אתן לא לומדות. שבת שלום לכן בננות שלי. אוהבת ומחבקת הדבורה שלכן.

תרנגולת

New member
אהממ..

אני כן מנסה ללמוד.. מתכונת עוד כמה ימים. מנסה כנגד כל הסיכויים. יש מישהו שישב לי על הראש ויכריח אותי ללמוד בבקשה.?!?!!??!? הללללפפפ!!.. אפילו סידרתי את זה בצורת אתר אינטרנט :) שאני ארגיש שאני גולשת ולא לומדת.. אבל מסתבר שזה לא עוזר.. B-( help!! בבקשה.. ההא.א.א.א.א.א..אא... רוצה גם לעשות בגרות רוצה רוצהר וצההה.. אני כזאת מטומטמת.. איך דפקתי את השנה הזאת.

רעיון גדול...

ואני גאה בך על כך שאת לא מוותרת...גם אם זה כנגד כל הסיכויים כדבריך! יש לך כוח רצון. השתמשי בו גם למטרות חיוביות...כמו לימודים. את רוצה לעשות בגרות? תעשי! עכשיו! (אני מנסה לשחק את הדמות הקשוחה אבל לא הולך לי כל כך היום...איתך הסליחה.) תוגי...את לא מטומטמת. את יכולה לעשות כל כך הרבה...אולי נזכרת קצת מאוחר אבל תמיד אפשר לשפר ולשנות. ואם את כל כך רוצה אני גם בטוחה שאת יכולה להתגבר על הרצון לברוח וללמוד. אחלה רעיון...לסדר את זה כמו אתר אינטרנט. ואם תרצי אני אבוא לשבת לך על הראש...אבל אני מפחדת למחוץ. אז בכלל הלכו הלימודים....וחבל. אוהבת אותך תוגיתי. יאללה...ללמוד! שתי שניות...זוז! את באיחור...

תרנגולת

New member
אהממ..

עכשיו אני לא יכולה.. אני מתה מעייפות, מנסה למשוך לערב. פשוט רוצה להפוך את השעות שינה למצב נורמאלי בחזרה.. בואי תשבי לי על הראש, תמחצי.. באמת שאין לי סיכוי.. ולא מתגברת על הרצון לברוח.. שכחתי בכלל איך לומדים.

ובמקרה...ממש במקרה...

גם אני הרוסה מעייפות ומנסה להגיע לערב בתקווה שאצליח לישון סוף סוף. הלוואי שזה יצליח...איך אפשר לתפקד ככה? לפחות מחר אין עבודה... ןתזהרי ממני...אני עוד אנחת עליך בהפתעה כמו שק תפוחי אדמה מהשמיים. ובלי הזהרות - נחש צפע! אבל מחר...מחרתיים. היום זה שרב כבד... וגם אצלך לפי מה שאני מבינה. תוגי מקווה שיעבור עליך ערב קל ונעים ככל האפשר. אולי בכל זאת תעזבי קצת את הצרות ותצאי לבלות ולרענן את הראש? זה יכול לעזור...לפעמים. אוהבת אותך יקירתי. הולכת קצת אבל אחזור עוד מעט. נסי גם את. סתם אני.

רוני_(-:

New member
עגבניות חלל!

בא לך להקים קבוצת תמיכה לעגבניות חלל? פעם ראיתי אחת של נפגעי הטלטאביז! חחחחחח.... אני בת 14.5. אני אשלח לך הודה לאייסי... אמממ....לראות את עצמי בדרך שונה? עוד 10 קילו... חחחח.... את רומזת שיש לי ראיה מעוותת מותק? רוצה מכות? חחח...אני צוחקת! (מאיה אפשר להרגע- אנחנו לא רבות...נכון אחותי העגבניה?). סתם צוחקת, אוהבת אתכן מאוד-יותר מאת ווסטלייף(הישג גדול!) רוני עגבניית החלל.

למעלה