הבאס בליין

ועכשיו אני רואה

שאתה בעצמך השתתפת בדיון. בורות, או שמא פשוט זיכרון ממש קצר?

VideoStar

New member
הבאס בליין

אז זהו שבענין שירשור הגדרות פרוג אני לא ממש טוב - לא ממש התחום שלי. מה שכן , איזה נגני באס אתם אוהבים - גם נגניות - ולמה?

VideoStar

New member
הנה רשימה חלקית שלי של נגני באס

מעורכים וגם בנות המין היפה: JIMMY BAIN (RAINBOW & DIO). GEEZER BUTLER (BLACK SABBATH). CLIFF BUTRON (METALLICA). CRONOS (VENOM). *GREG LAKE (ELP) BOB DAISLY (RAINBOW) BLACKIE LAWLESS (W.A.S.P.). JOHN PAUL JONES (LED ZEPPLIN) GLENN HUGHES (DEEP PURPLE) STEVE HARRIS (IRON MAIDEN). LEMMY (MOTORHEAD, HAWKWIND). KIM DEAL (PIXIES, BREEDERS, THE AMPS) ANDY PANIK (ROCK CITY ANGELS). GENE SIMMONS (KISS). KIM GORDON (SONIC YOUTH, CiCONE YOUTH) CHRIS SQUIRE (YES) GARY THANE (URIAH HEEP)

VideoStar

New member
אופסס - אניהופך את הרשימה לקריאה

מעורכים וגם בנות המין היפה: JIMMY BAIN (RAINBOW & DIO). GEEZER BUTLER (BLACK SABBATH). CLIFF BUTRON (METALLICA). CRONOS (VENOM). *GREG LAKE (ELP) BOB DAISLY (RAINBOW) BLACKIE LAWLESS (W.A.S.P.). JOHN PAUL JONES (LED ZEPPLIN) GLENN HUGHES (DEEP PURPLE) STEVE HARRIS (IRON MAIDEN). LEMMY (MOTORHEAD, HAWKWIND). KIM DEAL (PIXIES, BREEDERS, THE AMPS) ANDY PANIK (ROCK CITY ANGELS). GENE SIMMONS (KISS). KIM GORDON (SONIC YOUTH, CiCONE YOUTH) CHRIS SQUIRE (YES) GARY THANE (URIAH HEEP)​

חבוב, אחד אחד

קודם כל, תוריד את הCaps, זה מכאיב לעיניים. חוץ מזה, אפשר להשתמש בEnter, זה המקש השמן הזה באמצע המקלדת בערך. מלבד זאת, הרבה מהשמות שנקבת ממש לא נוגעים לרוק מתקדם...

kermit83

New member
נגני הבאס שלי: ../images/Emo163.gif

1) Geddy Lee - הגדול מכולם לדעתי 2) Doug Ferguson 3) Tony Levin 4) Chris Squire 5) John Wetton מקווה שלא ברח לי מישהו אבל אלה 5 האהובים עלי

kermit83

New member
נגן גדול אבל...

הרבה פעמים אני מרגיש שהוא פחות מידי דומיננטי בסאונד של דרים. עוד מישהו מרגיש את זה ? בקטעים שהוא כן מורגש זה אדיר כי הוא באמת נגן מעולה. איך שלא יהיה גדי לי הוא מספר 1 !

Rudess

New member
חכה ותראה באלבום החדש

מיונג הולך להיות מאד דומיננטי.

Disposable Hero

New member
למה השם גדי לי כל כך מוכר לי...

מישהו מוכן להזכיר לי בבקשה מאיזה להקה הוא? בטח אחרי זה אני יגיד: "שיו איך שכחתי??"

Disposable Hero

New member
ולגבי מאיונג...

הוא גם הבחירה שלי, למרות שאכן לפעמים הסאונד שלו נבלע במוזיקה, כאן נכנס פטרוצ'י עם הבלאגנים שלו כך שאנחנו לא נשארים לבד... שאלה "לרודס": למה אתה מתכוון שהוא יהיה דומיננטי באלבום החדש? כלומר על מה אתה מתבסס?

Rudess

New member
אני מתבסס

אני מתבסס על כך ששמעתי את הגרסא המלאה לשיר הראשון מהאלבום, ומיונג פשוט נשמע מעולה ודומיננטי שם בדיוק כמו ב- CHANGE OF SEASONS ושירים נוספים , וגם מעצם הידיעה שהלהקה הודיעה שהאלבום הזה יהיה יותר כבד מקודמיו, וכאחד שזוכר היטב את Awake, אני בטוח שגם באלבום הקרוב נשמע יותר טוב את מיונג בשירים השונים.

אם זה המצב לגבי האלבום החדש

אז לפחות זה טוב. חלק מהתפקידים של מיונג בAwake הם מעבודתו הטובה ביותר.

RamiSun

New member
אני שמעתי גם קטעים מעוד שירים

והוא בהחלט יותר בולט במיקסים ואולי לא מקמפרס את עצמו למוות כמו תמיד... בכל אופן אני חושב שמיאנג בסיסט אדיר ויש לו תפקיד חשוב מאוד ומורגש מאוד בדרים במיוחד בהופעות חיות שאז לא מכפילים אותו בכלים אחרים... אבל גם באלבומים היציאות שלו מהממות. ולדעתי עד היום האלבום בו הוא הכי בולט והכי מדהים הוא Falling into Infinity

ג'ון מיונג

הוא אחד מהבסיסטים הטכניים הכי גדולים שיש. כשראיתי אותו מבצע בהופעה של Scenes from New York נדהמתי למשך דקות ארוכות. אבל, בדרך כלל, הסאונד שלו נבלע. לרוב כי פטרושי משתלט, באופן טבעי. גם אין לו הרבה תפקידים ממש בולטים ויפים, וזה חבל. אגב, אם מדברים על באסיסטים טובים בפרוג, אז שון מאלון.

למעלה